Evlilik Hakkında Her şey...

benim evlilikten değil de evliliğin benden neler beklediği onemli kaydirigubbakcemile3

konuşalım bebişim :lepi:
:jeyyar:
yalnız gözeklen dishe ve süfü gelse onlar süper konuşur ona göre

benim evlilikten değil de evliliğin benden neler beklediği onemli kaydirigubbakcemile3

Bende bunu merak ediyorum, acaba evlenince üzerime ne gibi ek sorumluluklar binecek yada insanların benden beklentileri ne yönde olacak ve ben bunları nasıl karşılayacağım tahammül sınırı fazla olan bir kişiliğede sahip değilim açıkçası...

evlilik...en büyük sorumluluklardan birisi...birisi diyorum çünkü diğeri çocuk bana göre....tanıdığın veya tanıdığını sandığın ya da hiç tanımadığın bir insanla bir ömür boyu yaşama kararı almak gerçekten büyük sorumluluk isteyen bir tercih....insan tercihleri doğrultusunda yaşar zaten....tercih edersin ve senin hayatın bu yönde şekillenir....evlenmeden önce sorumluluğunun artacağını düşünenler,evlendikten sonra kat ve kat daha fazla sorumluluk aldığını görünce şaşırırlar..çünkü yaşanmadan anlaşılmıyor...bunu yazarken ve düşüncelerimi aktarırken amacım hislerimi bire-bir yazmak,yani bekar arkadaşlarımın gözünü korkutmak değil....zaten bizler KK üyesiyiz ve burada çok bilgilendik ,çok şey paylaştık,paylaştıkça ufkumuz ve bakış açımız da değişti...dolayısıyla evliliğin getireceği sorumluluklardan korkacak değiliz..fakat benim düşüncelerime göre bir insanla yaşama yoluna adım atmak ve bir de çocuk en büyük sorumluluk...bana göre....a.s uzattım sanırım... şimdilik bu kadar olsun bari..öpüyorum tüm arkadaşlarımı....:dance:a.s.

off korkuyorum evlilikten yaa
evlenmicem ben

zaten yemek yapmayı falan da bilmiyorum daha

Kıslar cok tşk ederim hepinize ayrı ayrııı hayırlı olsun topigimiza.s.
selda cino ,gaf,nillt,merve,gurbikim,böcügüm,gülpembem,smhsmh ve adını sayamadıgım herkes hoşgeldinizz hepinizzz topige her zaman gelmenizi bekliyorum :1hug: :enbuyukkk:

doğru insanı bulan herkes evlensin....:teytey: hem zaten evlilikte yemek yapmak şart değil,sonradan kazanılabilecek bir şey yemek yapmak....sonradan nasıl olsa öğrenirsin...hatta insan annesini bile geçiyor...:dance: sen bile şaşıracaksın sevgili arkadaşım gurbaa prenses..kaydirigubbakcemile5

yaa ben evllilikten çok bişi beklemiyorum valla çünkü beklersem hüsran olur gibime gelio şimdilik sevdiğimle aşkımı yaşıyorum ilerde de bir evi paylaşıp hayatı birlikte yaşayacağız. evlenince herşey daha ii olacak aşkımız hiç bitmeyecek gibi sözlerle kendimi kandırmam sevdiğime de bunu söleyip onu da kandırmam.

buarada gurbaa ben de bilmiom anacım yemek yapmayı bi bildiğin konuşmak oda karın doyurmuo :))
evliler daha ii bilir evlenince eşiniz daha mı ii oldu yoksa negatif yönde mi değişti beklentileriniz neydi hangileri hüsranla sonuçlandı

bak ne güzel demiş aysecik :1hug:
ögrenirsin hatta gecersin bile sen gurbıkım :lepi:

anamın epey kulakları çınlıycak diyodum yanılmışım demek ki delikafadulden
24 yasındayım bigün mutfaga sokup da yemek yap dememiştir
kadın bana iyilik değil kötülük etmiş megersem :a015:

lepim aynen bebekim
beklentileri minimumda tutmak gerekiyor

nan gurbık senı kım alıyorda hayal kuruyon bee:mymeka: ama kötununde alıcısı olur

velvedım ben nelr beklemıyomkı ahh ahh

gurbık nan 24 mu daha dün 30 yaşındaydın sen
allah rızası ıcn sana ben öğretcem söz nan hemde beleş ısten mı:jeyyar: yemek yapmayı yanı

evlenince eşiniz daha mı ii oldu yoksa negatif yönde mi değişti beklentileriniz neydi hangileri hüsranla sonuçlandı

benim eşim evlendikten sonra daha iyi oldu....yani hareketlerimle ona örnek olmaya çalıştım,yanlış hareketlerimi hemen kapatmaya çalıştım,şimdi beni taktir ediyor ve isteklerime hayır diyemiyor,mantığıma güveniyor,bir işte bana mutlaka danışır,çünkü fikirlerime güvenir...laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…