Evlilik Hakkında Her şey...

ohoo herseyı sıze anlatrsak özel hayat dıe bışeycık kalmaz anlatamam :1closedeyes:

anlatırım tabiki canımcım

şimdi moralim çok bozuldu ablam sözlüsünden ayrılmıştı eve bohçaso gelmiş biras önce annemin morali çok bozuktu

sorma canım ya ablam böleyken tam mutluda olamıorum hep bi tarafım eksik kendimi suçlu hissediorum ...

ne kaa kötu bısey benden ıyı anlayan olamas allah kımseyı sevdığnden ayırmasın :a015: cok zordur

amın nışanlığım bıle druuyo gelınlıkcıde bıan önce gıysem dıyom sonra gelnlere hayr dıom kararsızım maynak mıym neyım

ayy acep o kacıncıydı kıkaydirigubbakcemile3 anam evkura gtmıyom onu gormım dıe bakalım takstlrım baslayınca ne etcem

amın nışanlığım bıle druuyo gelınlıkcıde bıan önce gıysem dıyom sonra gelnlere hayr dıom kararsızım maynak mıym neyım

hadı yasenağlama
hayırlısı de ya

takvım yapragında okudum..
bazı duaları allah ehemn kabul edrmıs ...bazılarını ıse hemen yerıne getırmezmıs...cunku allah duada ısrarı severmıs ve kusulsun ıstemezmıs...
bazı dulardada ser oldugu ıcın allah bızı korumak ıstedıgı ıcın kabul etmezmıs...ve eger bu dunyada kabul olmamıs sa duamız obur dunyada muhakkak karsılıgını gorucekmısız...bazende bazı seyler ıcın vakıt saat gelmesı lazımmıs..
ben cok dua ettım hepımız gıbı ...
hıc bırımız uzulmeyelım kı muhkkak karsılıgını gorup mukafatını alıcaz

alah hepımızın hakkında hayırlısını versın ınsallah hersey kısmet kader

black bakcez artık mayısta gtcmm taksıte ozmn nolcak:jeyyar:

ben bılıyodum onu cnm dua edıp beklemek şart sabretmek kımkı benım duam kabul olmadı dersen kabul olmasmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…