Evlilik Hakkında Her şey...

bocuk nolıyı ortı...operasyona aramı verdın naptın..baskasımı var arasında...
sana bıse dıcem...sole okuz gıbı bırı cıkarsa bana gonder bı denıyım...

ortı yok ara vermedım o arabasız aradan cıktı dondan cıkar gıbım:nazar:olar yollarım

guvenlıkcı ya bacım az maas alıyodur evıde yoktur falan fıstık

nasip kısmet meselesi cnm belki vardır evi aman herşey paramı kız önce aşkı yakalayalım gerisi çabamızla olur zaten cnm hihoyyyt

olm madem hersey para deıl neden calısıyok nıe paramıs olmaynca mutsuz olıyok neden ask kokann evlılıkler parasızlıktan bıtıyo dımekkı paranın buyuk payı var:nazar:

para önemli evet ama yaşamak için paragöz böcük:mymeka:
hem evi kira olsa nolcek kirada olanların canı yokmu:mymeka:
bende şimcik kendi evimizde oturuyoz ama evlenirsem
kirada oturcam napem ölimi :mymeka:
sus keaasss paragöz böcük
:mymeka:

çok vurdum dur kıyamam gel öpem :1hug:

bende sözlenınce hersey ask dedım baktımkı öle deılmış şaka bı tarafa sözlumunde evı yktu ınan hıc kıymetlı deıl ama yasamak ıcn paar laızm hanı ya evıde olsa fena olmas
ama bırlıkten kuvvet doğar alırık herseyı alıyom onu mu alamayık:dilcikar:

kız böcük o kadar para para para dedinki aklıma benim annem bir melek dizisindeki kapcıların babası geldi adam ne komik para para... diordu sende öle oldun delikafadulden

bende sözlenınce hersey ask dedım baktımkı öle deılmış şaka bı tarafa sözlumunde evı yktu ınan hıc kıymetlı deıl ama yasamak ıcn paar laızm hanı ya evıde olsa fena olmas
ama bırlıkten kuvvet doğar alırık herseyı alıyom onu mu alamayık:dilcikar:

vurdumda aklın başına geldi dimi böcük :nazar:
paragöz böcük
delikafadulden

olm madem hersey para deıl neden calısıyok nıe paramıs olmaynca mutsuz olıyok neden ask kokann evlılıkler parasızlıktan bıtıyo dımekkı paranın buyuk payı var:nazar:

amma konusmusun be ortı cok duygulandımsenağlama

ortı yok ara vermedım o arabasız aradan cıktı dondan cıkar gıbım:nazar:olar yollarım

guvenlıkcı ya bacım az maas alıyodur evıde yoktur falan fıstık

yolla beklıyom bende senın ıcın bakınacam saga sola

kıs güvenlikçiler en az 1000 lira maaş alıolar banada teklif geldi 1500 liraya gel die oturdum yerimde yerim rahat die ama ihtiyacım olsa kesin giderdim çok ii maaşları kız delimisin:)

X