Evlilik Hakkında Her şey...

a.s.

düşün taşın hangisi içine sinerse kararını verirsin ama içine sineni al ccanımcım
bu arada bilgi dağarcığın genişlendi mavruş
kaydirigubbakcemile3

kızlar helikoptere ulaşılmış hadi hayırlısı :Saruboceq:

Ay bende canım Şeniz

Ne olsun tarihekara verilcek inşş...

Sen de eşyalarını almışsın canım kaydirigubbakcemile5
inşallah canım, ben evlendikten sonra olursa gelirim düğününe valla, çok da mutlu olurum çağırırsan kaydirigubbakcemile3

evet bizde aldık eşyalarımızı ayrıntılar kaldı. perde ve halılar onlarda hallolur daha zaman çooookk -tatlicadiarzu-

ağustosun 2sine kadar sabret bebem yada evlendikten 4 sene sonra
ya evlenince yada çocuk doğunca geçiyomuş üzgünüm....
sıcak tut göbüşünü bebem ilaç iç hemencik
offf yidik nanayı kelebiim ya, hemen doğurem o zaman ben :CüvCüv: -tatlicadiarzu-

slm kızlar selcım gecmıs olsun..evlenınce gecer dıyolar sabret az kaldı...

esyaları aldınmı kız anlat bakım

slm kızlar selcım gecmıs olsun..evlenınce gecer dıyolar sabret az kaldı...

esyaları aldınmı kız anlat bakım
yaptırıyoruz bebem , ama çok güzel olucak herşey istediğimiz gibi olucak, kumaşına kadar biz beğendik.
yemek odalarındaki yatak odalarındaki çekmecelerin kulplarına kadar biz beğendik. bitince eve yerleştirip fotolarını göztericem inşallah

ortı bende dedımm ya sana nan duymanmı benı
yesıl goslu son model arabası olan 24 28 yas arası olsun mumkunse

tmm ortı ben anca gordum..
aklımdasınyerimseniben

hayırlı olsun canım sevındım ..
dort gozle beklıyoz resımlerı az kaldı
gelınlıgı naptın

nabersinizzz kıslarrrrrrrrrrr a.s.
ben geldim kaydirigubbakcemile2

sel gecmıs olsun sekerlı sıcak su ıç bıde abranax ford bulursan ıc derım işe yarıy

sel geçmiş olsun adet sancısına iyi gelen ilaç majezikdir cnm aynı sorun bende de var ama apranox baş bölgesi ağrılarda çok iyi bir ilaçdır ama çok kullanmamak lazım böcüğüm mideyi deliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…