Evlilik Hakkında Her şey...

geçmiş olsun canımm ne güsel bende öle isterim vala herşeyini keşke bende seçebilsemm:)

bizde pazar günü tek taş ve tamturumu alıcaz inş. :) oyyyyyyy

aprol da iyi geliyo kızlar mide sorunu olanlar aprolu alsn ben onu içiyorum oda hemen kesiyo
yani en azından benimkini kesiyo

saol canımmmmmmmmmm yaw ben acaip heyecanlıyım normalmi buu:)

normall tabi bende senin gibiydim ben beğendim aşkım akşam çıkışı aldı ama bana bide numara yaptı alamadım geç kaldım kapanmış diye nasıl yüzüm düşmüştü 10 dk sonra süpriz olarak cebinden çıkartınca çok mutlu olmuştum ama inan akşama kadar onun almasını beklerken çok heyecanlıydım her tel açtığında konuyu bi şekilde bağlardım ama hiç tepki vermezdi içim kıpır kıpırdı kısacası :roflol:

oyy bakalım biz nasıl yapces onu beraber alcas ama evlenme teklifi etmekten kurtulamıcak maymun dedim yemin ettim evlenmem die:) tamam aşkım söz dio :KK70:

sanırım evet canım bu kadar yıl bekledim delirirsem heralde benimkide delirir beraber kapatırlar bizi tımarhaneye :KK70:

oyy bakalım biz nasıl yapces onu beraber alcas ama evlenme teklifi etmekten kurtulamıcak maymun dedim yemin ettim evlenmem die:) tamam aşkım söz dio :KK70:

sanırım evet canım bu kadar yıl bekledim delirirsem heralde benimkide delirir beraber kapatırlar bizi tımarhaneye :KK70:

Allah emi seni ben tektaşımı işte senin yaşadığın heyecan gibiydi korkma tımarhenlik olmazsın ama böcük seni kapatabilir oraya :roflol: tabiki çok güzel bir şekilde etsin bizimki çok romantik oldu ahh aklıma geldide :asigim:

nasıldı teklifff anlatsana bakalım bizimki ne kadar yaratıcı olabilcek:)

yazın gölbaşındayız mogandaydık arabayı kıyıya çekti herkes yürüyüş yapıyor falan hadi bizde yürüyelim demiştim sonra orda bir sürü gölün yanında cafeler vardı sonra bizim müziğimiz çalmaya başladı elimi ellerinin arsına aldı gözlerimin içine baktı :eek: ama vrya o kadar heyecanlandımki sanki hissettim bişeyler olucağına sonra evlenme teklifi geldi bende biraz dondum sonra evtt diyerek boynuna sarıldım cnm :asigim:

ayy black bende orayı çok sewerim yaaa keşke orda etse bana :) geçen hafta annelerimiz orda tanıştı biliomusnnnn

ayy black bende orayı çok sewerim yaaa keşke orda etse bana :) geçen hafta annelerimiz orda tanıştı biliomusnnnn

ayhh ne güzel cnm bende pek severim haftosunu yazın birtek orası bana hitap eder bazen akşamları alışveriş merkezinden çıkınca oraya gider bişeyler içeriz çok romantik hep sevgililer falanda var çok güzel bir yer inşlah orda eder teklifi bizi habersiz bırakma edince sende anlat cnm Şeniz

X