Evlilik çok zormuş...

sünger bu kadar çekebiliyorum, mesafeli olmak istiyorum.
benim ailem de bir aile, onlarda ana baba , üstelik farklı şehirdeler, aylarca görmedikleri oluyor beni, ben evlat değil miyim.Benim ailem ana baba değilmi.
yanlış anlamışsınız ben asla eşimin gitmesini istemiyor değilim, aksine ona özletme git diyorum, o kendini özletiyor sonrada beni sürüklemeye çalışıyor peşinde. Ben nişanlıyken annesinin içli dışlı olma hallerine onay vermedim, eşimede söyledim, ben okadar içli dışlı yaşayamam diye, kendisi kabul etti. Madem öyle keşke yanlarında oturacak bir kız alsalardı.Biz kendilerine semt olarak da yakın değiliz istanbulda yaşıyoruz, her hafta vs zaten gidemeyiz, burda kolay değil. oraya gidiş geliş 80 km uzaktayız. Ama her hafta da çağırıyorsa gitsin ben gitme demem.

onların istedikleri gibi her özlediklerinde gidersek kesilmiyor devamı geliyor ardı kesilmiyor, o yuzden bu haldeyim ben zaten. O yuzden bu hale getirdiler beni. Eşim de dolduruşa gelmesin o zaman. dolduruşa gelinecek bi durum da yok zaten ama duramıyorlardır huzur vermemek için.

Son düzenleme:

tabi kendi ailenide görmeye gitmelisiniz. madem eşin hadi annemlere gideceğiz diye tutturuyor. tatil dönemlerindede sende tuttur...

ayrıca kahvaltıya gittikten sonra kalmanız için birşeyler planlıyorlarmış. eşin kalkalım demeli. evden çıkmadan önce bir işarette anlaşın. sen onu yapınca eşinde kalkalım desin. demesse kıyamet koparmakta haklısın... tek gitme konusunda da sorun olur. eşini doldurabilirler.

örnek; "bir karına söz geçiremedin, onu getiremiyorsun" gibi... eşin eve geldiğinde kavga edersiniz...

canım ne olursa olsun kpss ye yine hazırlanırsın bence sen bir iş bul bu kafandaki düşüncelerden bir kurtul.evde 1 gün bile geçirmek seni hep olumsuz düşüncelere sokacaktır.hem iş hem sınava hazırlanamam deme sakın bana ,bu düşüncelerle hiç hazırlanamazsın

anlıyorum cnm ama ben aileme hep tek gidiyorum benim ailem doldurmuyor, lafını dahi etmiyorlar.
Eger bunun için dediğin gibi dolduruyolarsa ki öyle görünüyor beni daha beter uzaklaştırıyolar kendilerinden. Eşim de aynı şekilde. Bunun haklı hiçbir tarafı yok.
Kendisi Kalkmıyor,sürekli ben itiyorum kakıyorum, ben kalkalım desem annesi yok akşam yemeği, olmadı çay, olmadı kuruyemiş bırakmıyor ki gidelim. Sonra maç izliyorlar. İstediğim zaman kalkamadıgım bi yerde , kalkmak için bile yalan söylemek zorunda kaldıgım bi yerde nasıl mutlu olabilirim. Sonraki hafta bi daha bekliyor. Yani ardı kesilmiyor senin dediğin gibi yapsam demek istiyorum. O ayarı yapamadıkları için bu haldeyim zaten. Ne zorluklarla mesafe koydum. birde yukarda ekledim Biz kendilerine semt olarak da yakın değiliz istanbulda yaşıyoruz, her hafta vs zaten gidemeyiz, burda kolay değil. oraya gidiş geliş 80 km uzaktayız. Ama her hafta da çağırıyorsa gitsin ben gitme demem.Kendileri ara ara geliyor görüşüyoruz, herkesin görüşme sıklığı kendine göredir. Siz yakınsınızdır sizi üzmemişlerdir, baskı yapmıyolardır her hafta gidersiniz ama biz uzağız zaten. Ayrıca annesi ayarı tutturamadığı için böyle olmak zorundayım;çünkü ben yapamıyorum. Onunla aynı dili konuşamıyorum, onun beklentilerini karşılayamıyorum. Gitsin gelsin 1-2 saat otursun değil onun derdi, gelsinler saatlerce otursunlar yatsınlar , akrabalarıma gitsinler onun derdi. uzakta olmamızdan da memnun değiller zaten.ama yinede allahtan uzakmışım.

Son düzenleme:

o kendini özletiyor sonrada beni sürüklemeye çalışıyor peşinde demişisn ya, bu piskolojiyi biliyorum. bu bende de oldu. ben de aileme tek gitmek istemediğim için tuttum kendimi. eşimel gitmek istedim. ama ailem için değil kendimi daha iyi hissetmek için. senin eşin de yanında olmanı istiyor sanırım. bu eşin için gurur ve güven verici bişey.
tamam annesi kötü olabilir, ama sen eşinin yanında olmaya çalış bence. yani her seferinde değilse de 2 gidişinden birinde git eşinle ama çok kalma. sensizken isteidği kadar otursun sen le gittiğinde sıkılmana fırsat bermeden kalksın. annenelerden sonra şuraya da gidelim, şunu alcam çıkmışken oraya da uğrayalım. biraz vakitli kalkalım da birlikte bi hava alalım gibi şeyler söyle. akşam yemeğine kalmayalım annen ısrar etmesin olur mu de. sen söyle annene de. beni yanlış anlamasınlar de. insan eşine kızgınken böyle yapıcı yapıcı yön veirci bi şeklde konuşmakta zorlanıyor biliyorum. ama zaten 80 km çok uzak. benim kv ler 8 dk lık mesafede. bir de beni düşün. şnan farkımız yok. arkamdan atıp tutmuş ben oğluma şöyle bakardım bilmem ne bana olmuyorsa boşanın bile dmeiş biri o kadın. ama yine de dışardan bakılınca durumlara eşinin yanında olmak maksat. ama eşime de çok kzıgınım. bir defa gitmiştik. oturduk oturduk oturdukkk h. içiydi. teyzesi gelmişti. ortam sessiz herkes yorgun hala eşim oturmakta ısrar ediyor. mutfağa gittim eşim de arkamdan geldi. kalakalım artık desem sonra burnumdan getircek kalakalım die tutturuyon die, o da kalkalım demiyor ama o da sıkılmış ve yorgundu sırf teyzesine gösteriş olsun annesinin gönülleri olsun die oturduuk oturrrdukk oturrrduk. kalktığımızda kavga ettik. dedim mutfakta gördüğünde bi sorsaydın en azından ya da az daha oturalım da kalkalım olur mu geç oldu biliyorum ama teyzem gelmiş ya bu defalık idare et yorgunsun biliyorum falan dese sorun olmııcak. ama ben gelinim ya mecburum eziyet çekmeye. ses .çıkartmamaya böyle oldukça daha da batıyor insana herşey.
yani eşler şunu bize hissettrse söylese herşey düzelecek. mecbur değilsin tabi ki ailemle sürekli görüşmeye falan filan ama ben yanımda olmanı istiyorum çoğu zaman giderken benim için benim hatırım için falan dese. ama yoooooook mecbursunnnnnnn sen gelinsin !!!!!!

canım ben çok idare ettim, nişanlıykende ben gidip kalıyordum ailesinde 2 gün. Evlendim daha beter oldular kurtulamadım baskılarından isteklerinden. 1 gün rahat vermediler huzur vermediler bana.Sürekli eşime bizi ihmal ediyorsun demeler,balayında ağlamalar. daha sonralarıda aynı şekilde sürekli gelin gelin gelin. Nefret ettim en guzel zamanlarımı zehir eden bu insanlardan. Çok denedim, eşim eşşek gibi bildiği halde kalkalım demiyor kendisi, 6 saat oluyor demiyor, hep ben kalkalım diyorum, oturup maç seyretmek istiyor, sürekli benden idare bekledi. Ben yüz verdikçe oda tepeme çıkmaya çalıştı. Kaç kez konuştum yok anlamıyor. Ben zorla kaldırıyorum. Ben bu hale kolay kolay gelmedim.

Aileme gelmesin benle ben istemiyorum senin gibi canım, bana bunları yaşattıkları için annemde kırgın kendilerine zaten. Anneme ailesi ne laf sözler ettiler o kadın bile kırgın aramıyor onları.

Aile apartmanları diye her daireye gitmek zorundamıydım ben kaynanaya gittiğimde? 5 dk diye diye tek tek daire gezdirdiler.5 dk gözükün. 1 kez yapsam, başka zaman yine yaptı. bi daha Eyvallah desem görev gibi olacak her gittiğimde her daireye gidicem. Görev zaten, gidermisiniz deme yok, gidin. Kadının derdi bizi görmek değil, polis olmak beni yönetmek, beni alıştırmak. Şu sizi özledi oraya gidin buraya gidin, biz sana gelmişiz, sen ne karışıyosun sürekli Bu saygısızlıktır.Annesi emrivakiler yapıyor bana seneye bayrama annesinin memleketine gidecekmişiz. Annesi diyor bunu emrivakiye bakın. Benim ailem şehir dışında ben kendi memleketime giderim sen bana sormadan nasıl karar veriyorsun. Bunları bile daha yeni yaptı.

Ama eşim sürekli bi daha yapmayacak yapmaz öyle olmayacak diye diye beni kandırmaya çalışıyor. Benim mesafeli olmak istemem neden batıyor anlamıyorum. Ok yanımda ol gidelim dediğinde ben istediğim zaman kalkamıyorsam neden gideyim ya , neden güveneyim bu adama, madem öyle kendisi gitsin. Ben bunu çekmek zorunda da değilim o zaman.

Haketmiyorlar zaten beni. Ben mesafe koymak için ne uğraşlar verdim. Anormal aşırı hallerine karşı ne mucadele verdim. Hiçbişey olmamış gibi boyun eğemem şimdide. Gitsin mahkemeye o kadar artık.

Son düzenleme:
eşinle gitmelisin dememin sebebi evliliği yürütmek istiyorsun diye düşünmemdi. ama sen eşinden soğumuşsun...

hep aileden dolayı tartışıyormusunuz, başka sorunlarında mı var. hani onların gelip gidin yada misafir ağrıladığın durumlar dışında...

sürekli eski olanları unutmazsan, evliliğini yürütemezsin. o annem bunları dedi bunları yaptı diye gün içinde kendini kuruyorsan, ya uğraş bul kendine, ya da.....

Güven sorunu var bende, sevgimde de epey bir azalma var ona karşı.
ailemle konuştum konuşucam diye hep oyaladı beni nişanlıyken yalan söyledi konuştum dedi. Hiç konuşmamıştı.
Çünkü sürekli anası bana uygunmusun deyip duruyordu, alışcaksın diyordu, eşimin konuşması gerekmez miydi.
Herşeyimi bile bile kabul etti, madem anasıyla konuşsaydı kendilerine göre kız alsalardı.
eşim çok pasif bir insan , bu da cok soguttu beni. Ağzını açamadı ailesine bana ne laflar ettirene kadar da açmadı.

Ben ondan hiçbirşey istemiyorum onlarada zerre kadar bişey yapmıyorum yapmadımda.
Bi kaşık suda boğacak kadar nefret ediyorum eşimden artık.
Ama napıyorsa yapsın hiç umrumda değil bitmiştir benim için zaten.

tek isteğim bunca şeyi yasadıktan sonra mesafeli olmaktı ailesine karşı.
Aileside biliyor annem konuştu kendileriyle. Hepsi bile bile üzerime geldi geliyor hala.

Sevemiyorum elimde değil, ama saygılı davranıyorum, yetmiyor, annesiyle samimi olmak istemememde suç.Mecbur değilim ben buna. yapabildiğim bu diyorum olmuyor, bende daha fazlasını yapamıyorum napayım öleyim mi öldüreyim mi.
ben onun ailesiyle bunca yaşadıgım kırgınlıga ragmen yinede görüşüyorum. O benim ailemle nerdeyse hiç görüşmüyor. Benim ailem yok bile ortada, ben ailesizim!

Zorla köpek gibi bana sorulmadan götürdüğü için eşimden de soğudum nefret ettim. Zamanla bitti sevgim. Annesi buna sebep oldugu için ondan da daha cok sogudum ki zaten soğumuştum.

Ben hiçbişey yapmıyorum ona, ailesine isterse her gün gitsin umrumda değil, sadece beni karıştırmasınlar kendi anormal hallerine. Benim ailem aile değil bir tek onlar aile. Bir tek onlar özler. Bi tek onların evladı var. Yazıklar olsun hepsine.
Ben yaptıkça yapmam isteniyor, yapsam iyiyim yapmasam kötüyüm.
Napıyorsa yapsın artık umrumda değil, mahkemeye gidecek olan o.

Son düzenleme:
Merhaba cnm;

Evlilik zor gerçekten haklısın. Bendede aksi sıkıntılar oldu biliyor musun? Bende kayınvalidem gelsin gitsin arasın sorsun istedim :) tuhaf değil mi?

Bunun dışında yani sık sık gidip gelmek çok içli, dışlı olmak dışında eşin ve ailesinin sana yaptığı şeyler var mı? Yani kötü söz, hakaret ne biliyim gerçekten onur kırıcı bir davranış, para esirgeme, dışlama vs...?

Eğer yoksa bu kadar üzme kendini bence. Öğrencilik hayatı yaşadın mı bilmiyorum ben ailemden uzakta okumuştum ve bir süre sonra gerçekten bağımsızlığa alıştığımı hissettim bu yüzden her türlü zorunluluk beni sıkmaya başlamıştı. Evliliğimizdede bunun etkilerini gördüm halada görüyorum :)

Evliliğin getirdiği sorumluluklardan biriside yeni bir aile olmak yani eşinin ailesiylede. Şimdi şöyle düşün eğer kendi ailenle birarada olsaydın yani aynı şehirde hangi sıklıkla görüşürdünüz? Kendi akrabalarını hangi sıklıkla ziyaret eder anneni hangi sıklıkla arardın?

Şimdi eşinin ailesininde bir parçasısın ve onlarada benzer şekilde davranmaya çalışmalısın gerçekten zor biliyorum bende yaşıyorum benzer şeyleri ama başka çare yok gibi görünüyor.

Benim kv de aynı şehirde yaşamak istiyor işimden memnun olmasam bir derece giderim ama oraya gitmem için ciddi fedakarlıklar yapmam lazım buda korkutuyor beni.

Bence boşanmayı düşünme karşına çıkacak diğer bir kişinin daha iyi olacağının garantisi var mı cnm? Yok. O yüzden sorunlarımızı halletmek için kendimize ve evliliğimize zaman vermeliyiz. Dedim ya bende benzer bir süreçten geçiyorum aslında ama bu sefer daha farklı davranmaya çalışacağım diğer türlüsü olmadı çünkü.

Hep söylüyorum bir evliliği sonlandırmayı düşünmeden önce her yol denenmeli çareler tükenirse tmm yoksa devam :)

Sakin ol. Eşinin ailesine sen git bence mesela haftada iki akşam birer ikişer saat gidin zaman ve günü sen belirle. Elin dolu git büyüklerinin gönlünü yap yakın ve içten dur.

Evine geldiğinde eşin yine olur olmaz bir zamanda gidelim derse şu şu programım var bugün olmaz ama şugün olur de. Böylece eşin zamanla bu programa alışabilir diye düşünüyorum.

Sonuçta ailesi cnm birde tek çocuk yapacak bişi yok bu arada yazdıklarım sadece öneri sen yaptında mı biliyorsun dersen hayır :) ama artık bende daha ılımlı davranmaya çalışıyorum ileride sonuçları paylaşacağım. Sevgiler...

sürekli onlara uygun olup olmadıgımı yüzüme sorguladı.sürekli psikolojik baskı yaptı, biz böyle kalabalıgız sende böyle olcaksın iç içe olcas diye. Evimi sahiplenmeye başladı, evime akrabalarını doldurup ben yokken yerleştirmek istedi, yardım istersem çağırırım dediğim halde sürekli mudahale etmeye çalıştı. Evimde kendi evinde yaşadıgı gibi yaşayalım istedi. Akrabalarını sık sık çağırayım, bi hafta onlarda bi hafta bizde, hatta yatalım gittiğimizde, onlarda bizde yatsın.

İlk gece için ihtiyacım olurmuş diye bezler koydurmuş akrabalarına o kadar söylüyorum, o kadar utandım ki gördüğümde.ben çocuk değili baş edebilirim kendimle.
Bu kadar da iç içe olunur mu? bu kadar olurmu.
İlk gecede onlarda yatmamız için teklif etti kaç kez.

onlar gibi kimsemiz yok diye akrabalarımız fazla yok diye aşağılandık, arkadaşım yok diye bile aşağılandım.
beni üzüp daha yeni evliyken sürekli baskı yapıp rahatlık vermedikleri için üzüntüden aileme gittiğimde bile ,eşimin haberi oldugu halde, eşimden habersiz gitmişim diye iftira attı babası ve benim kötü kadınlar gibi oldugumu söyledi anneme.
nişanlıyken her zaman akrabalarına saygı gösterdiğim halde, benden yaşça küçük kuzenleri içerdeyken bi kez odada oturdum diye laf söz ettiler ,hemde evlendikten sonra bunu laf söz ettiler.
akrabasını gönderdi bizle konuşması için, isteklerini kabul ettirmek, beni yontmak için.
Annesi yine yeni evliyken bizim ayrılacağımızı beklediğini söyledi anneme. Bana zaten hep onun gibi yaşamam için baskı yaptı annesi. Evlenene kadarmışım ben, ikiyüzlüymüşüm. senet imzalamıştım sanki
daha hatırlayamadığım bir sürü baskı, laf söz.

öğrencilik hayatı yaşadım tabi, ailemle ilişkilerimiz özgürdü, hiçbizaman beni hiçbişeye zorlamadı,hep arkadaş oldular bana.
o ayıp bu gunah ,onu laf ederler böyle yapma vs şeklinde yetişmedim ben.

ben evlendiysem oda evlendi, ben onları kabul edeceğimde onlar neden benim yaşama yetişme tarzımı kabul etmedi
olmaz böyle bişey, değiştirmeye çalışıp bana baskı yapmaya hakları hiç bi zaman yoktu!
beni bu hale getirdikten sonra bal kaymak getirseler olmuyo işte
ki zaten huyları yine zaman zaman çıkıyor. Yani illa anlaşmazlık oluyor.

haftada iki akşam demişsin, zaten 80 km oraya gidiş geliş, haftada iki akşam nasıl gidebilirim.
ayrıca ben ayda bir bile gitsem zor dayanıyorum 2-3 saatten sonra iyice samimi olup plan yapmaya başlıyor, emri vaki yapıyor bırakmıyor. haftada 2 akşam gidecek olsam onlarla yaşardım zaten. Ayrıca kayınvalidenle aynı şehirde bile olmadıgını söylüyorsun. Böyle uzaktan söylemek bilmiyorum kolay ama yaşadıktan sonra öyle olmuyor kırdıklarında ayakların gitmiyor Teşekkür ederim

bir de ailemle aynı şehirde de olsam eşime gel demezdim ben kendisi gelmek isterse gelirdi de zaten, bende sık gitmezdim zaten, sık gideceksemde kendim giderim, hala bile öyleyim. hep kendi yuvam dedim eşim dedim. Ailemi bıraktım başka şehre geldim hatta. Bende ailemde onlar gibi değiliz biz. Asla onu zorlamazdım, ki benim ailem ona hiç karışmadı baskı yapmadı üzmedi, onu değiştirmeye çalışmadı. sorun burda zaten. onun bide ailemle benim gibi yaşadıkları olsaydı hele asla ağzımı açmazdım ben utanırdım. Ben ailem uzakta oldukları halde ki onu gittiğimde zorlamıyorum, hiç bi zamanda zorlamadım.

Son düzenleme:
Cnm evlilik zor tabi ama bana öle gelioki evlikl kadınları dahada yıpratıo bence şans felan verme onlar öle gelmiş öle gider değişmezler ve sen daha kötü olursun çocukta yokken bitsin derim tabi dile kolay ama kendinden daha öneml deil hçmise ben buna benzer şeyler yaşadım anlıyorum seni ve eşinede coook kızıyorum bi insan sevdiği birinin acı cektğini nasıl anlamazki
bence okdar sorumsuzki rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

kafamda planlarım var, allah yardımcım olursa, kendimi alıştırmaya çalışıyorum ayrılıga, zamanla daha cok sindireceğim, alışacağım, hazır oldugumda sessizce kopup gideceğim. Baştan olmuyorsa ne kadar zorlarsa zorla olmuyormuş

bu arada lineum arkadaşım demiş başka biriyle evlenirsen onla daha mı iyi olcak diye. ben ayrılırsam evlenmeyide başka birinide düşünmüyorum. Zaten düşünmüyordum eşim kandırdı, ben idare ederim, vs dedi, ama benle uğraşmalarına seyirci kaldı, bu kadar kırıldıktan sonrada unut diye baskı yapmaya başladı.
Yani ben kimseyle evlenmem canım, evlilik bitmiştir benim için , büyük konuşmuyorum, allah göstermesin bi kez daha evlendiğimi bana. Kediyle köpekle yaşarım ömür boyu yalnız kalırım yine evlenmem.

Son düzenleme:
Ya ben ne yapayım cnm 12 dairleik bi binada eşimin yengerli eltim kaynvaldm hepsiyle ouryorm bi ara kfayı yemek üzreydim hatta konu bile açtım aile aprtmanı sıkıntısı die..ama allha sükür kaynanamdan bi şikayetim yok kapımı açmaz bende sık gitmem eşimde hiç sormaz rahatım o yönden ama seni okadar cok anlıyorumki bence kötü gelin ol ozaman değer kıymet görürsün...

Dunyasini sirf akraba cemberinin icinde sinirlamis insanlar biraz gorgusuz de oluyorlar, yanlismiyim?:)

Sen verdikce onlar daha fazla isterler, bir sure sonra verdiklerinin kiymeti de olmaz.
Kimse icin degmedigini anliyorsun zamanla. Insanlar cok nankor.

Kendini bilmez seviyesizler icin mesafenin ne onemi var.....

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Sen direnmissin, mucadele etmissin esinde bitiyor aslinda annesi akrabalari hikaye.
Mutsuz bir evliligi sonlandirman surdurmenden daha hayirli olabilir bazen.

Son düzenleme:

isteklerini yaptıkça iyiyim, yapmadıkça kötüyüm
büyükleri idare edecekmişim ben, lafa bak ya
babası annenizi idare etmediniz dedi bir de.
onun eşine demesi gerekirken, biraz musade edelim, onlarda yuvalarını kurdular diye.
karısı ağlarken anormal davranırken bide beni suçlayacak kadar anlayışsız görgüsüz insanlar.

eşime de beddua ettim
allahım rabbim seninde canını yakan kıran insanlarla görüşmeye zorlatsın, baskı altında bıraksın, iki yüzlü olmaya mecbur etsin
bana diyor ki allah bile affediyor ben görüşmüyormuyum dedim senin için görüşüyorum ya dedim, sildim mi, silsin atsın mı dedim hayır, ama mesafeli olmak benim hakkım dedim. buna karışmaya hakkı yok!
rabbim büyüksün
aileside bana en guzel günlerimde bi daha gelmeyecek en guzel günlerimde aylarca göz yaşı döktürdü, dilerim kat be kat fazlasını dökerler. benden uzakta.

Son düzenleme:
seni anlamadığımı sanma.. bende bazı şeyler yaşadım. eşimin ailesiyle çok yakındı evimiz. hatta çarşıyada çok yakındı. gelin gidin. neden gelmiyorsunuz. beni karın aramıyor vs. bir sürü şeyde söyledi. annemle araları limoni oldu hep. ev yerleştirmede tartışmışlar. babama felan laf söylemiş. şat kapı gelirlerdi evime. uygunmuyum değilmiyim önemli değil. hadi geldin teyzeleri felanda gelirdi... ben evimi belli zamanlarda temizletiyorum. kendim temizleyemediğimi bildiği halde. örneğin bir gün ben evde şortla geziyorum, onlar geldiğince paldur küldür giyinmek için uğraşıyordum. birgün giyinmeyeyim öğle görüp utansınalr dedim. sonuç neoldu dersin. aa "anne kucukpisi şort giymiş gel sende bak", gülermisin ağlarmısın...

uzağa taşındık. kafam daha rahat... gene gelip gidiyoruz. ama onlar çat kapı gelemiyorlar... şimdi kendi ailemle yakınız ama onlara dedim gelmeden önce arayın. eşimin yanında dedim. belki utanır diye.... çok şükür daha huzurluyum...

kararını kesin ver. kendine dert edip durma. eşinin ailesiyle konuşacağını sanmıyorum. misal şu çat kapı olayında benim eşim söyleyemedi annesine...

senin eşinde annesine söz söyleyemez. çok nadir öle erkek...

Allaha havale et canim beddua etme. Kafalari az bucuk calissa anlayacaklar aslinda, seni avuclarinin icine alacaklarini dusunurken ogullarinin evliligiyle oynadiklarini.
Ama akil ne gezer boylelerinde.

anlıyorum, ben ayrılamıyorum şu an, yani kendi gidip mahkemeye verirse giderim o ayrı, ama öyle kolay değil, kendisi gitsin versin, ben karışmıyorum. Benim zamanım var gitmek için mecburum kalıyorum burda şu an. Kendi sebeplerim var. Ama dayanabildiğim kadar dayanıcam yine, ama beni asla zorlamasına izin vermicem asla. Maç izleyeceği zaman ne hakla beni götürmeye zorluyor, ben neden maç izleyeyim gidip babasında kanal var diye. Neden saatlerce oturayım. Benim şartlarımı kabul etmiyorsa kendi bilir. Nasıl yürüyosa yürüsün artık. Ne hakla bana sormadan geliriz deyip köpek gibi beni zorla götürebilir. Kalkalım demez, saatlerce oturmamı bekler. Sessiz kalıcam ağzımı açmıcam artık. Lanet olsun hazır olana kadar da idare ederim ama benim için bitti. Keşke o 1. ay ayrılsaydım Safı oynadı bana, ben seni anlıyorum sen uzun aralıklarla gidersin, istemezsen gelmezsin dedi. Hatta daha 1 hafta önce bile sadece bayramlarda götürücem seni zorlamıcam asla dedi. Zaten annemler istedikçe geliyor, onların derdi benimle dedi. Ama yine aynı şeyi yaptı bana yine bekledi.

eşimin ailesi zaten biliyor yani onlarla sık sık görüşmek istemediğimi, dargın kırgın oldugumu, eşim arayı bulmayı kendine görev edinmeye başladı.Deseki anne kırgın unutamıyor ama elinden geleni yine de yapıyor, ben zorlamıyorum zorlanmasına da izin vermem dese, ki demesinede gerek yok onlar biliyor zaten. Beni unutamıyorum diye beni sürekli suçlamaya hakkı yok ki, ben yaşadım yaşadıysam, ben sevmiyorsam zorla sevdiremez kimseyi bana bu saatten sonrada. Ben bişey yapmıyorum zaten ama samimi olmak istemiyorum. Uzak durmak istiyorum mumkun oldugu kadar. Birşeyede karışmıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…