- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
anlıyorum, ben ayrılamıyorum şu an, yani kendi gidip mahkemeye verirse giderim o ayrı, ama öyle kolay değil, kendisi gitsin versin, ben karışmıyorum. Benim zamanım var gitmek için mecburum kalıyorum burda şu an. Kendi sebeplerim var. Ama dayanabildiğim kadar dayanıcam yine, ama beni asla zorlamasına izin vermicem asla. Maç izleyeceği zaman ne hakla beni götürmeye zorluyor, ben neden maç izleyeyim gidip babasında kanal var diye. Neden saatlerce oturayım. Benim şartlarımı kabul etmiyorsa kendi bilir. Nasıl yürüyosa yürüsün artık. Sessiz kalıcam ağzımı açmıcam artık. Lanet olsun hazır olana kadar da idare ederim ama benim için bitti. Keşke o 1. ay ayrılsaydım Safı oynadı bana, ben seni anlıyorum sen uzun aralıklarla gidersin, istemezsen gelmezsin dedi. Hatta daha 1 hafta önce bile sadece bayramlarda götürücem seni zorlamıcam asla dedi. Zaten annemler istedikçe geliyor, onların derdi benimle dedi. Ama yine aynı şeyi yaptı bana yine bekledi.
eşimin ailesi zaten biliyor yani onlarla sık sık görüşmek istemediğimi, dargın kırgın oldugumu, eşim arayı bulmayı kendine görev edinmeye başladı.Deseki anne kırgın unutamıyor ama elinden geleni yine de yapıyor, ben zorlamıyorum zorlanmasına da izin vermem dese, ki demesinede gerek yok onlar biliyor zaten. Beni unutamıyorum diye beni sürekli suçlamaya hakkı yok ki, ben yaşadım yaşadıysam, ben sevmiyorsam zorla sevdiremez kimseyi bana bu saatten sonrada. Ben bişey yapmıyorum zaten ama samimi olmak istemiyorum. Uzak durmak istiyorum mumkun oldugu kadar. Birşeyede karışmıyorum.
evin yolun ayrı. eşin gideceğiz desede gitmiyorum diyebiliyorsun anladığım kadarıyla. neden kapıyı kapatıp onları evinden uzak tutamıyorsun (kafanın içindeki düşüncelerden uzakta)... yeni hobi bul, birşeylerle meşgul ol. kafanı dağıt. ayrılmayı düşünemiyorsun bali sorunları düşünmekten vazgeç. hasta edersin bu gidişle kendini... olmazsa istanbul gibi bir yerdesin aile danışmanı bul, destek al biraz.