o kadar duyarsızlarki..mesela biriyle dalga geçip gülüyorlar bi hıyuyla veya fiziksel özelliğiyle..ben o an gülmesem veya az gülsem hemen gözler üstümde.İçlerinden buda espriden anlamıyor derler.dünki ortamda eşimin teyzesi oğluda vardı.üni.den mezun olacak onunda ataması yokmuş biraz ondan konuştuk.o sırada resim öğrtm. gibi bölümlerin nasıl kolay atanıldığından konuşuldu.eşimde bi an sanırım gafletle evet ya şimdi resim okusaydın atanmıştın dedi bana 70 küsür alınır yani..dedi.Bütün bunlar o kadar hızlı oluyorki cvp veremiyorsunuz.Onuda sevmek lazım ama dedim öğretmenlik sevmeden yapılacak bi meslek değil. Kayınbabamın iyi niyetli olduğunu söyleyenler olmuş.Hiçkimse çalışmayı düşündüğünü bilmediği gelinine daha evlendiği ilk günden 10 kişinin arasında bizim gelinede iş bak demez.Bu patavatsızlıktır.Dünde alâkasız bi koOnuyu benim mevzuya getirdi k.peder...İnanın öyle söylemler öyle imalarla karşılaştımki.hatta arada ama işte çalışmayıncada bu boğazda çalışıyor denildi..yani yemek yiyorsun kabaca.. Kendilerini her konuda mükemmel gören insanlarla başetmek çok zor.
cata cat kavgadan anlar bazisi
Siz de ben gibi duygusalsiniz hassasiniz
Naif ailede yetistim bende
Lafasoze gelemem
Babm birkere kirmamistir beni
Hep öyle hayal ettim
Kimseyi kurmaktan mukemmel ailede yestitim
Ama esimin ailesi kabasaba böyle denk değiliz
Bende gitmeyi azalttim
15tatilde esim bana 3gun kaliriz demsiti
1gun kalabildim
Esimlede ogun guzelce tartıştım bendedim dahada kalamam beni ya boyle kabul et
Yada yol yakinken bitsin dedim ki daha 3aylik evliydim
Ben katlanamıyorum butarz soylemlere
Buyuk diye karsilikda veremiyorum saygisizlikda yapmak istemem dedim
Ama dedim beni buraya 1gun daha zorlarsan bu iste biter dedim
Ondan sonra artik zorlamiyor bayramda ve belli mesaflerde gitme karari aldim
Esim kendi gidiyir beni annemlere birakiyir yolustunde oda orada hasret giderip geliyor
Sonra beni alip evimize gidiyoruz
Baskaturlu cekemezdim
Esimede dedim bensenle yasamktan memnunum sikintim yok ama ailenle yasamak zorunda değilim ama dedim ozelgunlerde belli olculerde giderim
Boyle yani
Esimde israr etseydi zorla kalacaksın diye o is biterdi