Ailesi düzgün insanlar zaten yaşlılarTek çocukla evlenirken bunları da göze alması gerekiyor ama bence. Bir de şu var sıkıntısız düzgün bir aileyle aynı sitede otururdum ben. Benim kayınailem bende komple zıt bir aile. Hayat tarzımız taban tabana zıt. Eşimle ben tamamen farklı bir hayat sürüyoruz. Haliyle uzak durmayı tercih ediyoruz. Ama burada anladığım kadarıyla düzgün sıkıntısız bir aile var ki büyük evi de teklif etmişler. Ki adam da tek çocuk. Bunları göze alarak evlenecek. Alamıyorsa da evlenmeyecek. Evlenince uzaklaştırırım gibi düşünmesin bence
Evlenme demeye de dilim varmıyorO zaman kardeşiniz evin küçüklüğünü dert edeceğine bunları kafaya taksın aynı sitede hergün yemek yemek,orada yatılı kalmak,uzun tatile gidememek hemen çocuk yapmak sizce bunlar mı ciddi sorun yoksa küçük ev mi.
Yani benim de tek çocuğum var. O da oğlan.Ailesi düzgün insanlar zaten yaşlılar
Kızı sevdiler
Kız da onları sevdi
O yüzden o boyutunu pek düşünmedi sanırım
Bence konunun ilk mesajına damadın tatil ve yemek düşüncelerini de ekleyin çünkü ilk okunduğunda sanki evin küçük olması problem gibi duruyor.Evlenme demeye de dilim varmıyor
Kendi hayatı sonuçta
Bunun zararla ne ilgisi var. Bi kadın her akşam neden başka yerde yemek yesin neden sürekli bi ailenin gölgesinde yaşasın. Hiç mi evde keyif yapmak istemeyecek kocasına sofra kurmak yayılmak istemeyecekler. Adam kendi ailesiyle bir gibi yaşamak istiyor ama şu ama bu denecek durum yok, kardeşiniz bu saatten sonra yaşım geçiyo ailesiylede otururum, kocamla özel alanım olmasada olur çocuk doğurayım diyorsa evlensin.Kız adamın ailesini sevdi
Bana zararları yok diyor
Ama her gün gideyim geleyim devamlı onlarla oturayım falan o olaybir zaman sonra bıktırır gibi geliyor
Ayrılacak ama o zaman daKız kardeşiniz evlilik nedeniyle işten çıkarak mı kıdem tazminatını alacak yoksa şu anda bu tazminat elinde mi?
Kardeşiniz kaç yaşında?Ayrılacak ama o zaman da
Eşiyle ortak iş yapacaklar
Yani kısacası hem işe hem hayata ortak olacaklar olursa
Siz bir kereye mahsus söylersiniz asıl sorun küçük ev değil hatta yakın olması da değil asıl sorun aile ilişkileri hergün akşam yemeğini orada yemek isteyeceksen yatılı kalacaksan evlenmek isteyeceksen evlen ama ileride çok pişman olursun benim çevremde de var aile apartmanında yada aynı sitede oturan herkes kapısı kapattımı Kendi evinde öyle hergün yemekler yada aynı yerde yatılı kalma olayı yok.Evlenme demeye de dilim varmıyor
Kendi hayatı sonuçta
Şu an bu adamın yeme içme işlerini kim yapıyor annesi mi? Aynı evde mi yaşıyorlar? Cevap everse koca adam onların yemeğini, temizliğini yapmıyorsa herhangi bir katkısı yok. anne babasına bağımlı biri 38 yaşında düşündüğü çocuğu da anası tembihlemiş.İleride yenisini alırız diyormuş
Diğer konuları bilmiyorum
O kadar detayını sormadım kıza
Ama dediğinin şu olduğunu duydum sadece
Aynı sitede yaşıyoruz
Akşamları yemekleri beraber yeriz
Arada da onlarda kalırız
Sonra eve geçeriz vs vs
Sanırım birlik gibi yaşamak istiyor
Aynı sitede ama başka evlerde
EkleyeyimBence konunun ilk mesajına damadın tatil ve yemek düşüncelerini de ekleyin çünkü ilk okunduğunda sanki evin küçük olması problem gibi duruyor.
Evliyim de benim böyle sorunlarım çok şükür olmadıBunun zararla ne ilgisi var. Bi kadın her akşam neden başka yerde yemek yesin neden sürekli bi ailenin gölgesinde yaşasın. Hiç mi evde keyif yapmak istemeyecek kocasına sofra kurmak yayılmak istemeyecekler. Adam kendi ailesiyle bir gibi yaşamak istiyor ama şu ama bu denecek durum yok, kardeşiniz bu saatten sonra yaşım geçiyo ailesiylede otururum, kocamla özel alanım olmasada olur çocuk doğurayım diyorsa evlensin.
Yok bana bunlar gelmez diyosa boşanma garantili bi evlilik yapacak.
Siz evli misiniz bilmiyorum ama artık bekarlar dahil ortalama mantıkta her insan evlilik öncesi sende bizim kızımızsın adı aldındaki şirinliklere tav olmuyor.
Müstakbel kayınvalidesinin evine mi göz koydu kardeşiniz ? Şimdiden insanların düzenini bozma niyetinde. Adamın gözü açılır da gerçekleri görür inşallah.Düğünden önce kayınvalide diğer eve geçmesi daha mantıklı sanki
30 üstüKardeşiniz kaç yaşında?
Büyük hatalar yapıyor gibi duruyor. Gözü kapalı gidiyor çok mu ufak yaşı?
Siz evli değil misiniz kimse yok mu sen napıyorsun kardeşim bu işler öyle çiçekli böcekli pembe hayalli olmaz diyecek?Kız adamın ailesini sevdi
Bana zararları yok diyor
Ama her gün gideyim geleyim devamlı onlarla oturayım falan o olaybir zaman sonra bıktırır gibi geliyor
O zaman kendi görüyordur. Siz uyarın kalanı onun sorunu.30 üstü
Küçük değil
İyide bende evliyim bu sorunları yaşamıyorum ki yaşım 28 ama biliyorum yani böyle şeyler hayatta var ve olabilir. İlla her ihtimal yaşanarak öğrenilmiyor ki, göz göre göre kardeşiniz kendini ateşe atıyor bi abla olarak karşınıza alıp bunları konuşacağınıza evin metrekaresini dert etmişsiniz. Zaten ileride birlikte yaşayacaklar bu çok net, çocuğuda ayrılamasın diye hemen istiyor.Evliyim de benim böyle sorunlarım çok şükür olmadı
Bizimkiler hep çok uzakta oldular ve aramızda mesafe hep oldu
Ailesini bilmem ama adam kazık kadar olmasına rağmen ayrı evlerde birlik yaşama hayali kuruyor. Her akşam beraber yemekler iki adım mesafede yatılı kalma vs bana hiç öyle cool bi hava vermedi. Anadoluda köyden gelme adet bunlar.O zaman kendi görüyordur. Siz uyarın kalanı onun sorunu.
Yani dediğim gibi tek çocukla otururken uzakta oturamam da diyorken hala evlenmek istiyorsa zaten biliyordur yaşayacaklarını.
Sonradan fikrini değiştiririm sanmasın sadece bunu söyleyin yeter.
Aile iyiyse seviyorsa dip dibe olmaktan rahatsızlık duymayacaksa sorun yok.
Çünkü benim görüşüme yakın, eğitimli, oturup kalkmasını bilen bir aileyle sık görüşmekten rahatsızlık duymayabilir.
Kayınaile var kayınaile var.
İyi muhitte oturan tek çocuklu aile profili bana sıkıntılı gelmedi açıkçası. Ama mesafeli bir aile istiyorsa da bunla olmaz.
Bunj sadece söyleyin. 30 üstünde bir insan bunları göze alıyorsa evlensin zaten kendi tercihidir
İyi profilli aileO zaman kendi görüyordur. Siz uyarın kalanı onun sorunu.
Yani dediğim gibi tek çocukla otururken uzakta oturamam da diyorken hala evlenmek istiyorsa zaten biliyordur yaşayacaklarını.
Sonradan fikrini değiştiririm sanmasın sadece bunu söyleyin yeter.
Aile iyiyse seviyorsa dip dibe olmaktan rahatsızlık duymayacaksa sorun yok.
Çünkü benim görüşüme yakın, eğitimli, oturup kalkmasını bilen bir aileyle sık görüşmekten rahatsızlık duymayabilir.
Kayınaile var kayınaile var.
İyi muhitte oturan tek çocuklu aile profili bana sıkıntılı gelmedi açıkçası. Ama mesafeli bir aile istiyorsa da bunla olmaz.
Bunj sadece söyleyin. 30 üstünde bir insan bunları göze alıyorsa evlensin zaten kendi tercihidir
Yetiyor arkadaşim yetiyor, gönül isterse .60 metre ev
Bir çocukları olsa sığamazlar mesela
Kaynana kayınpeder kötü insanlar değiller
Kendi halindeler
Ve başka çocukları olmadığı için kızkardeşime de düşkünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?