Evlilik arefesindeki kardeş ve sorunlar

Evlenince hemen çocuk mu düşünüyor ki 1+1 de çocuk doğurup bakan var yani hemen çocukların odası ayrılmıyor pat diye 2 yasına kadar park yatak tarzı besikte yatabilir.
Damat hemen çocuk istiyormuş
Hatta evlenmeyi beklemeyelim nişanlanınca olsun
Evlenince doğar bile demiş

60 metre ev
Bir çocukları olsa sığamazlar mesela
Kaynana kayınpeder kötü insanlar değiller
Kendi halindeler
Ve başka çocukları olmadığı için kızkardeşime de düşkünler
Çok küçük değil. Neden sığamasınlar? Bebek zaten belli bir yaşa kadar anne yanı beşikte yatıyor. Tek çocuk neden olmasın anlamadım? Bir de eğer çocuk olursa o zaman kiraya verip başka yere çıkarlar. Ailesi bir ev almış hayret doğrusu geçim sıkıntısı hiç çekmemiş kardeşiniz anlaşılan. Mantıklı düşünmüyor.

80 metre kare evde 4 kişi yaşıyoruz kirada
60 metre kare evde 2 kişi cokta güzel yaşar

Hatta ev kolay temizlenir,yorulmaz iş cabuk biter
Semtte güzelmiş ve site içi bence kabul edilir bir istek.
Ev 1-1 bebek olsa yetmez diyor

Semt guzelmis, 60 metrekare iki kisi icin yeterli. Adam hem ailesini dusunen duzgun biri hem de bunu yaparken de mustakbel esine ayri hayat sunan biri. Daha ne yapsin?Kardesiniz evlenmesin ya bence adama hayati dar edecek gibi duruyor. Adam olgun, kardes ise simarik geldi bana. Sunu mesele yapan kisi daha olgun dusunmeye baslayamamistir zaten ama bu kisi evlenecek, bir de anne olup insan yetistirecek. Olmamali ama toplumun geneli boyle.

Çocuğunuz var mı ?
Eviniz 2-1 mi ?

Ev zaten damadın
78-80 yaşlarında insanlar

Valla ben böyle bir olay duydum. Kadın çocukla evleniyor. Adamın ailesi bir ev almış vermiş ona. Kadın işte bu ev küçük cart curt aklına giriyor sattırıyor yeni ev aldırıyor. Çocuğun bekarlıktan bir de arabası var aldığı. Evden sonra arabayı da bi şekilde sattırıp daha iyisini aldırıyor kendi adına. Sonra da işte mallar yarı yarıya bölüştürülüyor çünkü boşanıyor kadın. Şebekelermiş meğer.
Umarım adam evini hiç satmaz. Kiraya verebilir. Ama satıp da başka ev almaz umarım evlendikten sonra. Kardeşinizle birlikte uzun yıllar çalışıp geniş bir ev alırlar artık. Ya da kardeşiniz kendisi alsın bence daha mantıklı, herkes istediğini yapsın o zaman.
Güzel dünyaymış..

Ailesi almamış evi
Damat kendi parasıyla almış
Bebek olsa ev değişmek daha zor olur diyor
Bir de o evin parası ile başka semtte daha geniş bir evde de yaşanır
Bebeğim olsa koridorda mı uyutacağım diyor

Tek sorun ev çok küçük
Yani çocuk sahibi olsalar sığamazlar
Te allahım yarabbim. Hemen yarın mı çocuk sahibi olacaklar? Hadi yarın olmadı diğer gün mü doğuracak kardeşiniz? Hadi sığamadılar, sana ne? Evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş biri akıl yürütemiyor mu? Kardeşinizin iyiliğini düşündüğünüzü sanıyorsunuz ama burdan okuyunca geri kafalısınız

Ailesi almamış evi
Damat kendi parasıyla almış
Bebek olsa ev değişmek daha zor olur diyor
Bir de o evin parası ile başka semtte daha geniş bir evde de yaşanır
Bebeğim olsa koridorda mı uyutacağım diyor
Umarım damat kabul etmez . Geniş evi kardeşiniz nişanlısı gibi çalışıp alsın. Çok istiyor madem. Niye emekle verdiğim güzel semtteki evimi satayım ay hayret şok oldum!

Damat hemen çocuk istiyormuş
Hatta evlenmeyi beklemeyelim nişanlanınca olsun
Evlenince doğar bile demiş
Ev konusunda damat haklı, bu devirde kiracı olmaktan bıktığım kadar hiçbir şeyden bıkmadım. Kutu gibi de olsa benim evim olsun kafasındayım ama bu çocuk acelesi neden? Ben olsam evliliğim oturmadan hemen çocuk yapmak istemezdim, kardeşinizin evden ziyade bunu düşünmesi lazım öncelikle.

Çocuğum olsa mutfakta mı uyutayım
Çocuk varken ev değişmek ekonomik olarak daha zor diyor

Damadın ve kız kardeşinizin aylık geliri ne kadar? Adam bunu dediğine göre bi hesabı kitabı vardır. Ayrıca insanlar bir sürü seçenek sunmuş evlilik olsa 1-2 sene sonra çocuk düşünülse, 9 ay hamilelik 2 senede anne yanında park yatakta yatar bebek neredeyse 5 sene gayet yaşanır. Daha uzun süre çocuk yapmazsalar süre dahada uzar, ayıca iş o kısıma gelirse baktılar ev alamıyolar bu sefer evleri değişirler nasılsa semt iyi diyosunuz ki böyle bi şehirde çok önemli. Ev değişmese bunu kiraya verir üstüne koyar kiraya çıkar seçenekler var.
Yaşlı insanlarda küçük evde daha rahat eder ayrıca neden düzen bozulsun.
Kardeşiniz mantıksız biri gibi görünüyor

Kız kardeşim kıdem tazminatı ile ve de bizim annemizden gelen para ile daha düşük bir semtte daha geniş bir ev almak istiyor
ama damat başka semtte yaşamam
Senin evinde hiç yaşamam diyor.

İnanamadım ben de...Konuyu nerden tutsan falso. Doğmamış çocuğa ev biçmek
Düşünsenize Etilerde eviniz var binbir emekle almışsınız. Biri çıkıyo satalım gidip Sultangazide alalım daha geniş diyo. Damadın aklı başına gelir inşallah ne diyim.

Yasımız geçiyor diyorlar

O evi kiraya versinler o kiranın üstüne ekleyip istedikleri eve çıksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…