- 1 Eylül 2014
- 26.096
- 30.460
- 798
- 35
Merhabalar
Sizlerden bir evlilik meselesi ile ilgili fikir almak istiyorum ben çok hassas bir dönemden geçtiğim için fikir veremiyorum. Buradaki kadınların deneyimlerinden yola çıkarak kardeşime yardımcı olmak istiyorum
Benim kardeşim biriyle hayatını birleştirmek istiyor. Damat adayımız işinde gücünde kendi halinde biri. Kiz kardeşim ile de birbirlerini seviyorlar. Evlenmek istiyorlar ama damadımızın bir şartı var.
Annesi babası yaşlı ve damadınız tek çocuk. Ailesine yakın bir yerde yaşamak istiyor yürüme mesafesinde olmalı en ufak bir konuda yanlarına gitmem gerekebilir diyor.
Ailesi istanbulda lüks bir semtte oturuyor semt pahalı evler de pahalı
O semtte ev almak veya kiraya çıkmak zor.
Damadın o semtte küçük bir evi var
Kızkardeşime orada yaşayalım bir süre ileride çoluk çocuk sahibi olursak bir şekilde değişiriz kiraya çıkarız bir çözüm buluruz diyor.
Başka semtte yaşamayı kabul etmiyor.
Bizim kız da o kadar dar evde yaşamak istemem ne kadar süre yaşayacağım belirsiz belki hiç çocuk sahibi olmayacağım evlenip 40 sene aynı evde yaşayacağım diyor
Sonuç olarak ev konusunda anlaşamıyorlar.
Benden fikir istedi de benim şu ara kendime faydam yok
Sizlere sormak istiyorum böyle bir durumda ne tavsiye verirsiniz ?
Konunun bu kadar tutacağını bilemedim
Hepinize fikirleriniz için çok teşekkür ederim:)
Güncelleme : damadımız aynı site içinde yaşamak istediğini ve işten gelince akşam yemeklerini ailesi ile birlikte yemek istediğini ,
Uzun tatillere gidince 3 Günden fazla kalamayacağını da belirtmiş ,
Ayrıca bazı akşamlar ailemin evinde kalırız hep birlikte oluruz diye de baştan söylemiş
Sizlerden bir evlilik meselesi ile ilgili fikir almak istiyorum ben çok hassas bir dönemden geçtiğim için fikir veremiyorum. Buradaki kadınların deneyimlerinden yola çıkarak kardeşime yardımcı olmak istiyorum
Benim kardeşim biriyle hayatını birleştirmek istiyor. Damat adayımız işinde gücünde kendi halinde biri. Kiz kardeşim ile de birbirlerini seviyorlar. Evlenmek istiyorlar ama damadımızın bir şartı var.
Annesi babası yaşlı ve damadınız tek çocuk. Ailesine yakın bir yerde yaşamak istiyor yürüme mesafesinde olmalı en ufak bir konuda yanlarına gitmem gerekebilir diyor.
Ailesi istanbulda lüks bir semtte oturuyor semt pahalı evler de pahalı
O semtte ev almak veya kiraya çıkmak zor.
Damadın o semtte küçük bir evi var
Kızkardeşime orada yaşayalım bir süre ileride çoluk çocuk sahibi olursak bir şekilde değişiriz kiraya çıkarız bir çözüm buluruz diyor.
Başka semtte yaşamayı kabul etmiyor.
Bizim kız da o kadar dar evde yaşamak istemem ne kadar süre yaşayacağım belirsiz belki hiç çocuk sahibi olmayacağım evlenip 40 sene aynı evde yaşayacağım diyor
Sonuç olarak ev konusunda anlaşamıyorlar.
Benden fikir istedi de benim şu ara kendime faydam yok
Sizlere sormak istiyorum böyle bir durumda ne tavsiye verirsiniz ?
Konunun bu kadar tutacağını bilemedim
Hepinize fikirleriniz için çok teşekkür ederim:)
Güncelleme : damadımız aynı site içinde yaşamak istediğini ve işten gelince akşam yemeklerini ailesi ile birlikte yemek istediğini ,
Uzun tatillere gidince 3 Günden fazla kalamayacağını da belirtmiş ,
Ayrıca bazı akşamlar ailemin evinde kalırız hep birlikte oluruz diye de baştan söylemiş
Son düzenleme: