Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

düğünün ertesi sabahı eşimin dayısı köyde işleri çokmuş saman yaptırma ve hasat için köye gelin dedi tabi bizdee gittik malesef

ah o yüz görümlüğünü defalarca söylememe rağmen bende alamadım. üstüne düğünde annesinin bileziklerini taktı düğn bitti gittik teslim ettik düğün takılarımın hepsini üstüne kredi çekip kaynanaya ev aldık şimdi onu ödüyoruz bebeğime hiç bişey yapmadım bu yüzden ki sonrasında doğum günü evlilik yıldönümü doğum vs. hiç birinde bişey görmedim kaynana evsahibi oldu olan bana ve kizima oldu

neden böyle bişey oldu ve sen neden demedin nie biz kredi çekiyoruz die.madem çekiyorsunuz sizin üstünüze mi?

Biz eşimle evlenmeden önce 1 yıldan uzun süredir birlikte yaşıyorduk zaten ama evli bir çift olarak uyandığımız ilk sabah yine de çok güzeldi Erkenden uyandık, bavullarımızı alıp çıktık, caddede bir kafede kahvaltımızı yaptık sonra ver elini havaalanı ve ordan da Tayland, Phuket

neden böyle bişey oldu ve sen neden demedin nie biz kredi çekiyoruz die.madem çekiyorsunuz sizin üstünüze mi?
dedim canım istemiyorum dedim neymiş daha az vergisi varmış . yıllık 40,00tl bi vergisi var o vergiyi öjdememek içinmiş miş miş
tabi ben inanmıyorum ama anne kuzusu bi erkek olunca söz dinlemeyip bildiğini okuyunca böyle oluyor.

Terbiyesizler!! Bu ne saçma birşey senden utanmıyorlar da elalemden mi utanıyorlar! Millet takmadı demesin diye takı mı takılır.. Oyyyy oyy Allah sabır versin sana

Terbiyesizler!! Bu ne saçma birşey senden utanmıyorlar da elalemden mi utanıyorlar! Millet takmadı demesin diye takı mı takılır.. Oyyyy oyy Allah sabır versin sana
çok aminnn..
evet srf elalem takmadı demesinler diye göstermelik kendi bileziklerini düğünde taktı 2 saat snra getirtti.tek çocuk ayrıca eşim. annemler bana takılan takıları almadı ev alacaklar diye . şuan bana takılanlar hiç laf edilmiyor 2 bilezik 20 den fazla bebek altını artı nakit hep oğluma şu kadar altın takıldı diye gezdiği yerde anlatıyor :) birde stüne ben çok akıllı karıyım deyip duruyor :)

Ya benim halim biraz komikti, hersey olmasi gerektigi gibi oldu vs biz musmutluyuz ama gelin gorun benim karnim agriyor wc ye gircem utaniyorum, kivrandimda wcye giremedim :))) ne yani sizler ilk zamanda rahatmiydiniz ben utaniyodum yani :))) tuhafmiyim..

Ama dunyada gunesin en guzel dogdugu gunmus gibi geliyor insana..yanindaki uyuyan prense bakip bu benimmi simdi diyosun :)))

Ilk sabah oglene kadar uyuduk... gece komikti kocam abdest olmaz diye oje almaya eczaneye kadar gitti.o gun zaten sex icin kirk takla atabilecegini anlamistim

Beni öperek yüzümü okşayarak uyandırdı.. biraz şımarıklık yaptık hala daha öyleyiz Allah'a çok şükür
sonra herkesin dediği gibi benimde kayınvalidem aradı napyonuz bir yaramazlık yok dimi diye
ayy nasıl utandım ilk gün aranır mı ya bırakın gençleri dimi..
sonrası da alışveriş için dışarı çıktık yağmurda yağıyordu romantik romantik gezdik

Ay bayıldım canım ya Allah her gününüzü böyle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…