Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Uzun zaman bekledikten sonra, artık her sabah beraber uyanacağımızı kavramaya çalışıp, sevindik. :)
Saatlerce yatakta sohbet edip, ardından sakin, deniz kenarı bir yerde başbaşa kahvaltı yapmıştık.

ne kadar tatli bi konu :)
biz bütün gün evdeydik, film felan izledik
ev alisverisine bi sürü gereksiz sey aldigimizdan kahvaltiya baklava vardi

Tüh tatsız bir başlangıç olmuş

İnşallah bundan sonrası güzel olur tatlım

Hahahah çok tatlısın canım

Kesinlikle öylee

Yenmişsin heralde tatsız durumu hamişsin ya

Ay gıcıklar yaa sabah sabah evlerinde ekmek bulamamışlar heralde

Ooo baya güzel bi sabah olmuş

Sabah 9 civarında kalktık k.k.peder & k.K.valide Gile gittik el öpmeye, kahvaltı faslı..

Biz düğün sonrası eve varabilmek için yaklaşık 2/saat yolculuk yaptık.sabah geç kalktim. Kahvalti hazırladım.birlikte yaptık.kendi evinde olmak bambaşka.

Gecesi hayal kirikligi oldugu icin gunduzu de moral bozukluguydu. Dugune gelenleri yolcu ettik, kv.lere aksam yemege gittik aa bir de ertesi gun direk nufus cuzdanimizi degistirdik

Vajinismusun neyse ki evliligimizi mahvetmesine izin vermedim. Bir ayda atlattik doktora giderek. Allah kimseye vermesin, en guzel olmasini bekledigin gunlerin kabusa donuyor.

Yine de peri masallarina inanip beklentinizi yukseltmenizi onermem. Her sey guzel ve gonlunuzce olsun ve normal olsun.

Ben de ilk gün vajinusmus mu olacağım acaba diye korktum baya ,baktık olmuyo, eşim dediki tamam bırakalım ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun istersen.Ben de ''hayır,ya bugün olur ya da sonra daha zorlaşır gözümde'' demiştim :)) neyse ki o gün aştık bu mevzuyu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…