- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Hahaha çook güzelmiş gerçekten sabah sabah baklavane kadar tatli bi konu :)
biz bütün gün evdeydik, film felan izledik
ev alisverisine bi sürü gereksiz sey aldigimizdan kahvaltiya baklava vardi
Tüh tatsız bir başlangıç olmuşgözlerimi açtığımda niye evlendim ki diye düşündüm.o sabah bile hata yaptığımı biliyodum.
otelde kalmıştık.bilmem kaç yıllık çocukluğumun o yatakta kalkmasını ömrüm boyunca unutamam galiba.
bi elimde gelinlik bi elimde valiz,eşimin bi elinde koca bi tepsi tatlı diğer elinde damatlık bi kafeye bu şekilde girip kahvaltı yaptık.annemin evi yakın diye oraya bırakalım dedim gelinliği kabul etmedi.günlerden pazar olduğu için gelinlikçi kapalıydı.ve onların annesinin evine gittik.iş yaptırmadılar ilk gün diye.ben dayanamadım gittim uyudum.eşim de sen niye uyuyosun diye kızmıştı.sen niye yardım etmiyosun diye.
İnşallah bundan sonrası güzel olur tatlımben dugun gunume kdr hersey guzeldi ewlendigimiz gece dahil iki yilim zehir kizimin olusu haric evlendigimin ilk sabahi 7 uyandim iki tane uzaktan gelen gorumce esi cocuklari kaynanalari kayinpederleri esimin hala teyze amca aman yarabbi sulalesi ewde sabah kacip giden koca onlara hizmet aksama kdr odamda agladim iki ay gorumce ve cocuklarina hizmet ettim iste bnim kide boyle keske annemi dinleseydim keske;;(
Hahahah çok tatlısın canımGözümü açar açmaz onu yanımda uyurken gördüğüm için adamın boynuna nasıl sarıldıysam uyku sersemi karabasan basmış sanıp deli gibi uyanmıştı. Benim için değil ama kocam için evliliğin ilk sabahı unutulmaz
Kesinlikle öyleeİlk sabahımız...Daha evleneli 1 yıl olmak üzere..Yorucu bir gece maratonundan sonradışarıya kahvaltıya gittik,biraz da mutfak alışverişi yaptık ve eve geldik,maratona devam tabi.. Beni hep özel hissettirdi,Allah ondan razı olsun.Hesap kitap yetişmeyince evimizde geçirdik balayını ama çok güzeldi.Önemli olan doyasıya sevmek ve sevildiğini bilmek!
Yenmişsin heralde tatsız durumu hamişsin yaOteldeydik.Eşimin memleketinde.Odamızda jakuzi vardı,jakuziye girdik :) İlk gece birlikte olamamıştık (hoş iki ay olamadık ya vajinismustum :))) jakuzide yıkandık filan,sonra odamıza kahvaltı geldi,kahvaltımızı ettik,toparlandık kayınvalidemlerin evine geçtik.Millet hep oradaydı.Birlikte takıldık işte.Bir gün sonra da balayına çıktık zaten :)
Ay gıcıklar yaa sabah sabah evlerinde ekmek bulamamışlar heraldeayyy hic unuturmuyum 3 gun boyunca dugun yapan biz pestilimiz cikmis haldeydik herkes gitti neyse dedimki bana bak cok yorgunum ben dusa gircem misil misil uyuyacam tir gecse ustumden duymam araya yastik koyuyorum gece bana yilismak sarilmak gibi en ufak harekette bulunursun kapiya polisi dikerim dedim adam aynen boyle bakdisonra bunu yapti kizim de git senden once ben uyucam dediiiii bu nedir yaaa 3 gun dugunmu olur diye mirildanirken adam uyumus sabah cok guzel bir kahvalti beni bekliyordu kirmizi gulude nerden bulmussa deluuuuu camdan geluuunnnnn gelunnnnn diye sesler gelene kadar camdan kafami cikarmamla iceri sokmam bir oldu aman allahim esimin ne kadar sulalesi varsa ordu halinde kapidalardi sebeb kahvaltiya gelmisler
Ayyy sanane deseydiniz keşkesabahını bilmem ama benim kv gecenin bi yarısı arayıp nasılsınız diye aradıartık ne dusunduyse...
Ooo baya güzel bi sabah olmuşIlk sabah...haha onu gormeye tahammulum pek yoktu aslinda yorgunluktan! Ilk kez 'biriyle' birlikte yatakta uyumak pek kolay degildi, sabahin korunde artik uykusuzluga yorgunluga dayanamayip bi baddaniye alip asagiya indim koltuga yattim uyudum. Aradan bir iki saat gecince uyanmis esim, oda indi asagiya. Sen niye indin ben uyuyordum diye kizdim, gelme yukari dedim yukari ciktim bidaha yattim uyudum, esimde koltukta uyudu. Saat 1/2 gibi uyandim, acikmisim, oda acikmisesimi gonderdim cinliye, cin yemegi getirdi, panjurlari filan ancak 3 gibi kaldirdik, yemegi yedik, sohbet gulusmeler derken tv karsisinda artik bilemiyorum daha daha naaptik hihi..
Hahaha çook güzelmiş gerçekten sabah sabah baklava
Evet canım,iki ay sonunda tedavi oldum Süleyman Eserdağ'da.Zor oldu ama başardım :)Yenmişsin heralde tatsız durumu hamişsin ya
İnşallahhhtatsizliklar olmasina ragmen güzeldi, kimse aramiyo nerdesin diye eve gec kalma korkusu yok...
tarif edilemez Allahim herkese hayirlisiyla sevdigi adamin yaninda uyanmayi nasip etsin insallah
Şükürler olsun canımEvet canım,iki ay sonunda tedavi oldum Süleyman Eserdağ'da.Zor oldu ama başardım :)