- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
-
- Konu Sahibi Tasprenses
ılerıde gelınım olursa soz bende ogluma boyle dıcem cok hosuma gıttı kv dusuncesı :)benim kv o konuda çok anlayışlıdır,yeni gelin 3 gün iş yapmazmış iş ypaarsa ömür billah işi bitmezmiş demiş eşime oda bana hiç bişşey yaptırtmadıı :)
benim kv o konuda çok anlayışlıdır,yeni gelin 3 gün iş yapmazmış iş ypaarsa ömür billah işi bitmezmiş demiş eşime oda bana hiç bişşey yaptırtmadıı :)
aynısıııııMarkete alisverise gitmistik
Valla deli mi durttu yoksa birbirlerini mi durttuler bilemiycemAy sabahın o köründe deli dürtmüş gibi geldiler mi yaişleri güçleri yok
Evet bayanlarrrr.. Henüz evlenmedim ama evlilikle ilgili en çok merak ettiğim sorulardan birisi evlenen çiflerin 'ilk sabah' larında neler yaptıkları :) Evet hadi bakalım bayanlar biraz nostaji yapalımmmmmHepinizden bir kaç cümle bekliyorummm
bizim o gece baya gergin geçmişti valla. otele gelene kadar herşey güzeldi otelde odaya bir girdim ki küçücük bir oda ancak yatak sığmış! eşime düğünden önce oteli ayarladınmı diye defalarca söylememe rağmen gidip bakmamış tlfla son gün yer ayırtmış. ya sabır neyse dedim. işte duvak çıkarmayı beşyüz toka kafamda olduğu için eşim çıkaramaz diye düşünüp ben tokaları çıkardım duvağı söktüm sonra yanıma gelince "ayyy bi saniye" diye gülerek tekrar örttüm duvağı yüz görümlülüğü aldığını düşünerek "aaaa unuttum ben onu" dedi. daha öncesinde ben o düğünün damadıysam elbet birşey takarım diyen kişi!
söz nişan düğün hepsinde bilmiyoruz bahanesiyle ucuza kaçtılar zaten ama en çok o gece içerlemiştim,çok kalbim kırıldı,değersiz hissettim. saçımı açayım ben diyerek banyoya gittim ağladım baya bi. kapana kısılmış gibi hissettim gitmek istedim ama gidemedim tabi ki "Allahım gidecek artık hiçbiyerim yok ömür boyu bu insanla yaşayacağım nasıl olacak" diye ağladım baya bi. 3 aylık flört 2 aylık nişanlılık dönemi geçirince ne yaptığımı pek anlamamışım o gece dank etti
işte kendimi toparladım yüzümü gözümü sildim çıktım wcden.
ertesi sabahta kiraladığımız gelinliği geri vermeye gittik.ben saçıma fön çektirdim ordan sonra da annesigile gidip kahvaltı yaptık. özel hiçbirşey yoktu valla. benim eşim zaten beni hiçbi zaman özel hissettirmedi sağolsun
bizim o gece baya gergin geçmişti valla. otele gelene kadar herşey güzeldi otelde odaya bir girdim ki küçücük bir oda ancak yatak sığmış! eşime düğünden önce oteli ayarladınmı diye defalarca söylememe rağmen gidip bakmamış tlfla son gün yer ayırtmış. ya sabır neyse dedim. işte duvak çıkarmayı beşyüz toka kafamda olduğu için eşim çıkaramaz diye düşünüp ben tokaları çıkardım duvağı söktüm sonra yanıma gelince "ayyy bi saniye" diye gülerek tekrar örttüm duvağı yüz görümlülüğü aldığını düşünerek "aaaa unuttum ben onu" dedi. daha öncesinde ben o düğünün damadıysam elbet birşey takarım diyen kişi!
söz nişan düğün hepsinde bilmiyoruz bahanesiyle ucuza kaçtılar zaten ama en çok o gece içerlemiştim,çok kalbim kırıldı,değersiz hissettim. saçımı açayım ben diyerek banyoya gittim ağladım baya bi. kapana kısılmış gibi hissettim gitmek istedim ama gidemedim tabi ki "Allahım gidecek artık hiçbiyerim yok ömür boyu bu insanla yaşayacağım nasıl olacak" diye ağladım baya bi. 3 aylık flört 2 aylık nişanlılık dönemi geçirince ne yaptığımı pek anlamamışım o gece dank etti
işte kendimi toparladım yüzümü gözümü sildim çıktım wcden.
ertesi sabahta kiraladığımız gelinliği geri vermeye gittik.ben saçıma fön çektirdim ordan sonra da annesigile gidip kahvaltı yaptık. özel hiçbirşey yoktu valla. benim eşim zaten beni hiçbi zaman özel hissettirmedi sağolsun
benm görumluk filan istemek aklima bile gelmedi valla, esim de zaten bilmez (yada bilmek istemez)
benimki kendi ağzıyla" o düğünün damadı bensem elbet birşey takarım "dedi düğünde de birşey takmayınca gece özel olarak takacak herhalde diye düşündüm. ahh işte o dönemler beyni rafa kaldırmak lazımmış düşünmek kötü oluyor!
abimin eşi yanında kaç kere bu konuyu açtı "abisi bana çok güzel bir kolye takmıştı çok mutlu olmuştum benim için çok değerliydi "falan dedi. bunları da duydu illa , ama işte noldu 300 lira kara geçti aklınca!
söz nişan nikah hiçbirinde bilmiyolardı bizimkiler!! hatırladıkça kızıyorum valla sözde nikahta nişanda o kadar üzülmedim ama o gece kendimi sindirelladan temizlikçi kıza dönüşmüş gibi hissettim. babamın evinde ne kadar değerliydim falan diye düşündüm. altın mıdır değer demeyin başka hiçbişey yoktu düğün yemekli değildi en son öğle yemeğiyle duruyodum bi Allahın kulu aç mısın diye sormadı. kv nin evine gittik beni bırakan akrabalarıma bi limonata bile ikram etmediler. sabahında odaya kahvaltı istemedi ordada 30 lira karları var.görmemişler hayal de edemiyorlar, elin kızı için niye beyinlerini çalıştırıp fikir üretsinler.
amannnn neyse ne... kimseden bi kuruş beklediğim yok artık çok şükür. o dönem de hiçbiri ihtiyaç değildi zaten gönül almaydı ama beceremediler napayım. hatırlayıp sinirlendim yine sakinleştireyim kendimi en iyisi.. evliliğin ilk dönemleri iğrençti çok şükür toparladık şimdi biraz. o da ben artık kimseden hiçbirşey beklemediğimden