Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

benimki kendi ağzıyla" o düğünün damadı bensem elbet birşey takarım "dedi düğünde de birşey takmayınca gece özel olarak takacak herhalde diye düşündüm. ahh işte o dönemler beyni rafa kaldırmak lazımmış düşünmek kötü oluyor!
abimin eşi yanında kaç kere bu konuyu açtı "abisi bana çok güzel bir kolye takmıştı çok mutlu olmuştum benim için çok değerliydi "falan dedi. bunları da duydu illa , ama işte noldu 300 lira kara geçti aklınca!

söz nişan nikah hiçbirinde bilmiyolardı bizimkiler!! hatırladıkça kızıyorum valla sözde nikahta nişanda o kadar üzülmedim ama o gece kendimi sindirelladan temizlikçi kıza dönüşmüş gibi hissettim. babamın evinde ne kadar değerliydim falan diye düşündüm. altın mıdır değer demeyin başka hiçbişey yoktu düğün yemekli değildi en son öğle yemeğiyle duruyodum bi Allahın kulu aç mısın diye sormadı. kv nin evine gittik beni bırakan akrabalarıma bi limonata bile ikram etmediler. sabahında odaya kahvaltı istemedi ordada 30 lira karları var.görmemişler hayal de edemiyorlar, elin kızı için niye beyinlerini çalıştırıp fikir üretsinler.

amannnn neyse ne... kimseden bi kuruş beklediğim yok artık çok şükür. o dönem de hiçbiri ihtiyaç değildi zaten gönül almaydı ama beceremediler napayım. hatırlayıp sinirlendim yine sakinleştireyim kendimi en iyisi.. evliliğin ilk dönemleri iğrençti çok şükür toparladık şimdi biraz. o da ben artık kimseden hiçbirşey beklemediğimden
Valla ne diyim cnm, benm de benzer hikayelerim var, demekki herkeste olabiliyormus .
nikah gunu sabah kavalti yaptimmi hatirlamiyorum, gece 11,12 miysi neydi kv'deyiz. Acliktan midem bulandi artik gorumceme dedim ki

"bana biseyler hazirlarmisin cnm "
" abla hazirda bisey yok ki?"
"ekmek domates de olur cnm !!!"

Dugun yemegim "domates ekmek ":KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
Eksigi yok fazlasi var hikayemin :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

normalde ogleden once uyanmayan bizzz gece 4 te yatip sabah 7 de kalktik. sanki gunlerdir uykumuzu almis gibiydik. hazirlandik 8bucuk gibi evden cikip acik kafe aradik kahvalti icin. cunku dugunde bize yemek vermediler cok actikkk :KK70:
Ay dugununde ac kalan gelin ne cokmus, ben de actim :KK45::KK45::KK45:

Ay benm bi de cookk komik bi olyim var:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Olay aninda komik degildi ama neyse :KK62::KK62::KK62::KK62:

Dugunun ertesi gunu en fazla oglen gibi esimin patronu aradii , "niye aramis haytm" dedim. "Hiic oyle, napiyosun filan dedi":KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Baya samimiydi patronuyla, sürekli konusurlar filan. Hala cok yakin arkadslar. Adam 10 yas filan buyuk herlade esimden.ben de bastan beri gicik olmustum adama,
Dugun sabahi da arayinca ben de baya bi hakaret etmistim adama, ilk kavgamizi onun yuzundeb yapmistik:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Koca adam, dugun sabahi insan aranip da "naber napiyosun "denir mi allasen ?
Tipine bakarsan da okumus kariyer sahibi evli barkli adam:KK62::KK62::KK62::KK62:

Ama su anda baya komik geliyo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

valla herkes neler döktürmüş maşallah bizi sabah kv uyandırdı sabah eşimii aradı kalktınız mı diye bizde kalktık onu araması sayesinde tabi evde hiç bir şey yok markete çıktık eşim çıkarken anhtarı kapının arkasında unuttu ilk gün markete gttik geldik çilingirci çağırdık sonra kahvaltı hazırlayıp kahvaltı yaptık televizyonumuz yok düğünden sonra ilk gün gelecekti televizyon geldi sonra kablo tvciler geldi falan filan ilk gün böyle geçti 2 .gün sabahtan kvdeye gidildi gece yarısı geldik balayına zaten gitmedik bide düğün günü soğuktan grip olmuşum hastalıkta bi yandan rezaletti yani yani ben resmen bedevaya gelmişim anlaşılan ne balayı ne otel ne yüz görümlüğü hiç bir şey yok bak şimdi daha çok sinir oldum bu işe niye hatırlattınız ki :KK70::KK70::KK70:

X