- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 39
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Valla ne diyim cnm, benm de benzer hikayelerim var, demekki herkeste olabiliyormus .benimki kendi ağzıyla" o düğünün damadı bensem elbet birşey takarım "dedi düğünde de birşey takmayınca gece özel olarak takacak herhalde diye düşündüm. ahh işte o dönemler beyni rafa kaldırmak lazımmış düşünmek kötü oluyor!
abimin eşi yanında kaç kere bu konuyu açtı "abisi bana çok güzel bir kolye takmıştı çok mutlu olmuştum benim için çok değerliydi "falan dedi. bunları da duydu illa , ama işte noldu 300 lira kara geçti aklınca!
söz nişan nikah hiçbirinde bilmiyolardı bizimkiler!! hatırladıkça kızıyorum valla sözde nikahta nişanda o kadar üzülmedim ama o gece kendimi sindirelladan temizlikçi kıza dönüşmüş gibi hissettim. babamın evinde ne kadar değerliydim falan diye düşündüm. altın mıdır değer demeyin başka hiçbişey yoktu düğün yemekli değildi en son öğle yemeğiyle duruyodum bi Allahın kulu aç mısın diye sormadı. kv nin evine gittik beni bırakan akrabalarıma bi limonata bile ikram etmediler. sabahında odaya kahvaltı istemedi ordada 30 lira karları var.görmemişler hayal de edemiyorlar, elin kızı için niye beyinlerini çalıştırıp fikir üretsinler.
amannnn neyse ne... kimseden bi kuruş beklediğim yok artık çok şükür. o dönem de hiçbiri ihtiyaç değildi zaten gönül almaydı ama beceremediler napayım. hatırlayıp sinirlendim yine sakinleştireyim kendimi en iyisi.. evliliğin ilk dönemleri iğrençti çok şükür toparladık şimdi biraz. o da ben artık kimseden hiçbirşey beklemediğimden
Ay dugununde ac kalan gelin ne cokmus, ben de actimnormalde ogleden once uyanmayan bizzz gece 4 te yatip sabah 7 de kalktik. sanki gunlerdir uykumuzu almis gibiydik. hazirlandik 8bucuk gibi evden cikip acik kafe aradik kahvalti icin. cunku dugunde bize yemek vermediler cok actikkk
Ben kendi annemi bile aramadim valla.Yaaa benim anlamadığım ilk sabah niye kyvler geliyor birçok arkadaş yazdım ne gıcık bir durum
insan utanır yeni evlileri rahatsız etmeye
ayy yok kahvaltilik koymamislar eve yemek yapip koymuslar :) sabahin 7sinde sarma dolma yiyemedik :)Eve size bişeyler hazırlamamıslar mııı kıyamam yaa gecede aç yattınız o zaman
gelinle damadi dusunen olmuyo dugunde malesef :)Ay dugununde ac kalan gelin ne cokmus, ben de actim
Kızlar zaman olmuyo mu hani gelin odasına yemek söylense? Ciddiyim olur mugelinle damadi dusunen olmuyo dugunde malesef :)
Gerçekten demiş kıyamam yaKombiyi tamir ettirdik, anten ayarlanmamıştı onu taktırdık, gerçekten
sunnet dugunu falanmiydi sizinkiAilenin gençleri ve benim arkadaşım kız kardeşim vs hep beraber bizdeydik kalktık kahvaltı yaptık. Kız kardeşim bn arkadasım avm ye gittik geldik muhabbet sohbet ...
çok merak ettim simdi snein isinn bitiyormu ? :)benim kv o konuda çok anlayışlıdır,yeni gelin 3 gün iş yapmazmış iş ypaarsa ömür billah işi bitmezmiş demiş eşime oda bana hiç bişşey yaptırtmadıı :)
iyi fikir ama fotograftan sonra dugune ancak yetismistik biz :)Kızlar zaman olmuyo mu hani gelin odasına yemek söylense? Ciddiyim olur mu
iyi fikir ama fotograftan sonra dugune ancak yetismistik biz :)
cnm benim biz yemekli dugunde ac kalmayi basardik :)Yok düğün esnasında hani motorlu servisle falan gelse de odaya iki dakka yense olmaz mı ki acaba ya
Neeeeeeeyyyycnm benim biz yemekli dugunde ac kalmayi basardik :)
evettttttNeeeeeeeyyyy
sunnet dugunu falanmiydi sizinki