Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Valla ne diyim cnm, benm de benzer hikayelerim var, demekki herkeste olabiliyormus .
nikah gunu sabah kavalti yaptimmi hatirlamiyorum, gece 11,12 miysi neydi kv'deyiz. Acliktan midem bulandi artik gorumceme dedim ki

"bana biseyler hazirlarmisin cnm "
" abla hazirda bisey yok ki?"
"ekmek domates de olur cnm !!!"

Dugun yemegim "domates ekmek "
Eksigi yok fazlasi var hikayemin

normalde ogleden once uyanmayan bizzz gece 4 te yatip sabah 7 de kalktik. sanki gunlerdir uykumuzu almis gibiydik. hazirlandik 8bucuk gibi evden cikip acik kafe aradik kahvalti icin. cunku dugunde bize yemek vermediler cok actikkk
Ay dugununde ac kalan gelin ne cokmus, ben de actim

Ay benm bi de cookk komik bi olyim var
Olay aninda komik degildi ama neyse

Dugunun ertesi gunu en fazla oglen gibi esimin patronu aradii , "niye aramis haytm" dedim. "Hiic oyle, napiyosun filan dedi"

Baya samimiydi patronuyla, sürekli konusurlar filan. Hala cok yakin arkadslar. Adam 10 yas filan buyuk herlade esimden.ben de bastan beri gicik olmustum adama,
Dugun sabahi da arayinca ben de baya bi hakaret etmistim adama, ilk kavgamizi onun yuzundeb yapmistik
Koca adam, dugun sabahi insan aranip da "naber napiyosun "denir mi allasen ?
Tipine bakarsan da okumus kariyer sahibi evli barkli adam

Ama su anda baya komik geliyo

valla herkes neler döktürmüş maşallah bizi sabah kv uyandırdı sabah eşimii aradı kalktınız mı diye bizde kalktık onu araması sayesinde tabi evde hiç bir şey yok markete çıktık eşim çıkarken anhtarı kapının arkasında unuttu ilk gün markete gttik geldik çilingirci çağırdık sonra kahvaltı hazırlayıp kahvaltı yaptık televizyonumuz yok düğünden sonra ilk gün gelecekti televizyon geldi sonra kablo tvciler geldi falan filan ilk gün böyle geçti 2 .gün sabahtan kvdeye gidildi gece yarısı geldik balayına zaten gitmedik bide düğün günü soğuktan grip olmuşum hastalıkta bi yandan rezaletti yani yani ben resmen bedevaya gelmişim anlaşılan ne balayı ne otel ne yüz görümlüğü hiç bir şey yok bak şimdi daha çok sinir oldum bu işe niye hatırlattınız ki

valla hele ben eşyayı bile düğün paketi aldım en ucuzndan, yüz görümlüğü de yok balayı da yok denildiği gibi bedavaya gittim hatta üste para da verdi mi acaba babamlar düşünmeye başladım ciddi ciddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…