- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Amin insallah en kisa zamanda bizede nasip etsinsağol canım Allah isteyen herkese tattırsın.
Ay benimde sevgilim sürekli ısırır beni yaaaa sanki yiyeceğiz anca isiriyorlaramin canım saol Allah sanada nasip etsin böyle sevgi.. söylemesi ayıp her gün öper yüzümü de ısırır çok güzel ya yicem ısırcam koparcam derçok seviyorum bu adamı ya
Offfff benim de kaynım gelmişti
Eşim içeri almadı tabi ki
Sonra o basılmışlık hissiyle özel birşey yapamadık, çay demledim ben
gözlerimi açtığımda niye evlendim ki diye düşündüm.o sabah bile hata yaptığımı biliyodum.
otelde kalmıştık.bilmem kaç yıllık çocukluğumun o yatakta kalkmasını ömrüm boyunca unutamam galiba.
bi elimde gelinlik bi elimde valiz,eşimin bi elinde koca bi tepsi tatlı diğer elinde damatlık bi kafeye bu şekilde girip kahvaltı yaptık.annemin evi yakın diye oraya bırakalım dedim gelinliği kabul etmedi.günlerden pazar olduğu için gelinlikçi kapalıydı.ve onların annesinin evine gittik.iş yaptırmadılar ilk gün diye.ben dayanamadım gittim uyudum.eşim de sen niye uyuyosun diye kızmıştı.sen niye yardım etmiyosun diye.
ne sabır amaben dugun gunume kdr hersey guzeldi ewlendigimiz gece dahil iki yilim zehir kizimin olusu haric evlendigimin ilk sabahi 7 uyandim iki tane uzaktan gelen gorumce esi cocuklari kaynanalari kayinpederleri esimin hala teyze amca aman yarabbi sulalesi ewde sabah kacip giden koca onlara hizmet aksama kdr odamda agladim iki ay gorumce ve cocuklarina hizmet ettim iste bnim kide boyle keske annemi dinleseydim keske;;(
gözlerimi açtığımda niye evlendim ki diye düşündüm.o sabah bile hata yaptığımı biliyodum.
otelde kalmıştık.bilmem kaç yıllık çocukluğumun o yatakta kalkmasını ömrüm boyunca unutamam galiba.
bi elimde gelinlik bi elimde valiz,eşimin bi elinde koca bi tepsi tatlı diğer elinde damatlık bi kafeye bu şekilde girip kahvaltı yaptık.annemin evi yakın diye oraya bırakalım dedim gelinliği kabul etmedi.günlerden pazar olduğu için gelinlikçi kapalıydı.ve onların annesinin evine gittik.iş yaptırmadılar ilk gün diye.ben dayanamadım gittim uyudum.eşim de sen niye uyuyosun diye kızmıştı.sen niye yardım etmiyosun diye.