- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.599
- Konu Sahibi Tasprenses
Daha güzelleri senin olsun :)Olsun ya bundan sonraki günlerin güzel olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha güzelleri senin olsun :)Olsun ya bundan sonraki günlerin güzel olsun
Ay sabahın o köründe deli dürtmüş gibi geldiler mi ya işleri güçleri yokDaha uykumuzu alamamisken zil sesine uyandik. Apar topar kalktik dus aldik sonra da kahvalti yaptik aileyle.. Hic oyle hayal edildigi gibi ozel bisi olmadi maalesef
AMİNN :)Daha güzelleri senin olsun :)
yani yanına gelip sevmicem ben normalde çok sırnaşığımdır o da hemen anlar zaten canım sıkkın olduğunu çünkü dokunmam bile ama sonra dayanamamCanım sıkıldı sevmiycem onu mu dedınnn kocan kız o senın istediğin kadar sevme aynı evin içinde olmak zorundasınız
Aman allah bozmasın ya cok tatlısınyani yanına gelip sevmicem ben normalde çok sırnaşığımdır o da hemen anlar zaten canım sıkkın olduğunu çünkü dokunmam bile ama sonra dayanamam
Kocişin işe mi gitmişti
İçeri almamak da büyük cesaret yahu :)Offfff benim de kaynım gelmişti
Eşim içeri almadı tabi ki
Sonra o basılmışlık hissiyle özel birşey yapamadık, çay demledim ben
İçeri almamak da büyük cesaret yahu :)
Ne dedi de almadı merak ettim nasıl oldu?
Yaaa benim anlamadığım ilk sabah niye kyvler geliyor birçok arkadaş yazdım ne gıcık bir durum
insan utanır yeni evlileri rahatsız etmeye
k.v eşime tembih etmiş sakın kahvaltı hazırlatma diye kalktım hazır bi güzel kah ettik sora bavul hazırlayıp ,doruu balayınaa :) ayyyyyyyyy ne güzel günlerdii bee özlüyorum geçmişimiii
benim kv o konuda çok anlayışlıdır,yeni gelin 3 gün iş yapmazmış iş ypaarsa ömür billah işi bitmezmiş demiş eşime oda bana hiç bişşey yaptırtmadıı :)Ne kayınvalideler var be
Ay bbu çok kötü işte ...ailesi yüzünden tartışmıştık 3 gün boyunca 2 günde ayrı uyumuştuk