Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Unuttum :KK53::KK53:
Hemde evlenelı daha 11 ay oldu :KK70:
Zaten ılk gunler hersey hayal gıbıydı pek gercekcı degıldı sankı :KK48: esımın tarafının yaptıklarına sınır olmakta vardı bunun ıcınde herkes gıbı :KK53:
ayy vallahı zorluyorum hafızamı ama yok kahvaltı etmısızdır muhtemelen ama ne hazırlamıstım acaba :KK70:

Ben uyandığımda artık babaevinde olmamanın burukluğu sevdiğim adamla birlekte olmanın mutluluğunu bir arada yaşadım. Artık gençkız değil evli bir bayandım. Eşimle kahvaltı yaptık ve büyüklerin elini öpmeye gittik sonra çok güzel bir gün geçirdik gezdik doya doya

İçeri almamak da büyük cesaret yahu :)
Ne dedi de almadı merak ettim nasıl oldu?

Sabah kalkıp duş aldım. Tam çıktığımda zil çaldı işte. Erken bir saatti ve düğün sabahı yani. Bence bizim içeri almamamız değil onun gelmesi büyük cesaret:KK53:

Eşim konuştu geldi, ne dedi bilmiyorum. Benim birkaç parça kıyafetim onlarda kalmış da onu getirmiş sabah sabah. İçeri almadı derken davet etmedi anlamında dedim yani. Gerçi girmek istese de müsait değiliz derdi eminim:KK49:

Yaaa benim anlamadığım ilk sabah niye kyvler geliyor birçok arkadaş yazdım ne gıcık bir durum
insan utanır yeni evlileri rahatsız etmeye

Kontrole geliyorlar. Benimki de birkaç parça eşyamı yollama bahanesiyle oğlunu yollamıştı. Suratımızdan mı anlıyorlar acaba yaptık mı yapmadık mı? Çarşaf adeti kalmadığına göre:KK45:

duş alıp kahvaltı yapıp annemlere gitmiştik :KK22:
benim zavallıcık kocacık, beni babamın evinden çıkarırken ağlıyorum makyajım bozuluyo diye korkup "biz temelli vedalaşmıyoruz ki hem de hemen yarın geliriz söz ağlama" dedi diye :KK53: yani korkudan söz verdi diye :KK53:

ailesi yüzünden tartışmıştık 3 gün boyunca 2 günde ayrı uyumuştuk

X