Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Allah her insana senin gibi "evliliğin ilk sabahı nasıldır acaba hihihi..." diye tebessümle düşünme durumunu yaşatsın.
Yaşama sevincine hayran kaldım.
Ben de evli değilim ama hiçbir özelliği olmadığına inanıyorum.
Daha önce sevgilimle aynı sabaha uyanıp yaşadım sonuçta.
O yüzden tecrübe edinince hayatın olağan bir parçası deyip anlam yüklemiyorsun.
Ama uzaktan bakınca ve romantiksen bir de, abartılı bi şeymiş gibi geliyor. =D
Küçükken bana da öyle gelirdi. =D

Bana sanki çok kutsal birşeymiş gibi geliyor ne biliyim aynı yatakta sevdiğin kişiyle ev senın eşyalar senin anne baba merak etti durumu yok oh herkesın haberi var artık özgürsünn diyip havalara uçarım ben

sabah zaten 5te eve girebilmiştik,bitap haldeydik ama oluyor yine de 2 hafta öncesinden ayder yaylasında ayarladığımız ve parasını da ödediğimiz otele kötü hava koşullarından dolayı gidemedik..(ay allahım hala da gidemedim oralara ya) bir sürü telefon trafiğinden sonra zar zor bir otel ayarlayıp, akşamüstü uçak da bulamadığımızdan arabayla bodruma yola çıktık

Bizim evimiz için alışverişe gittik çünkü düğünden önce hiç alışveriş yapamamiştik evde içicek su yoktu geldik harika bir kahvaltı ettik.babaannem yurtdişindan gelmişti düğüne şehir dişindan gelen aktabalar da vardı sonra tatlılarımızı alıp el öpmeye gittik.ama o sabah kı kadar güzel lezetli bir kahvaltı 7 sene bitmek üzere hiç yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…