Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

süpersin yaaa koptum gülmekten

Biz zaten ayni evde yasadigimiz icin birsey degismedi :) ahaha ama artik farkli bir kadindim ve rvli olmak ahah siat olarak bile hala cok guzel ama onun karisi olmak daha da guzel

Biz otelde kalmıstık öğlen uyandık odamıza kahvaltı istedik kahvaltıdan sonra gun boyu tembellik yaptık

Eşim bavulunu arabaya koymayı unutmuş ne terlik ne pijama hicbir şeyi yoktu hele akşam yemeğine giyecek kıyafet de yoktu damatlık smokiniyle akşam yemeğine otelin restoranına gittik

Ben normal kıyafet giydim o smokin iskarpin ayakkabıyla indi yemeğe çok komiktik yanyana

Cok euhm 'awkward' gecti.. Yeni ortam yeni evimde bir erkekle bas basa. Sabah ne yedigimizi hatirlamiyorum ama oldukca gergindim malum gecem pek hayal ettigim gibi gecmemisti :d

Cok euhm 'awkward' gecti.. Yeni ortam yeni evimde bir erkekle bas basa. Sabah ne yedigimizi hatirlamiyorum ama oldukca gergindim malum gecem pek hayal ettigim gibi gecmemisti :d

"awkward" derken merak ettim affınıza mahçuben

Yok yani garip demek istedim garip bir duyguydu bikac gun suren., balayi cok iyi gelmisti

Deyiş şeklinizde garip Çok teşekkürler zaman ayırıp belirttiğiniz için biz balayı olympos mu yoksa bodrum mu düşünüyoz dahs muhtemelen eve kalıcaz :)

Keşke sizde gelinliğinizi giyseydiniz :)

Deyiş şeklinizde garip Çok teşekkürler zaman ayırıp belirttiğiniz için biz balayı olympos mu yoksa bodrum mu düşünüyoz dahs muhtemelen eve kalıcaz :)

Oh guzel biz istanbulu gezmistik guzel gunlerdi simdiden keyfini cikar hayatinda bi kez yasiyosun

Oh guzel biz istanbulu gezmistik guzel gunlerdi simdiden keyfini cikar hayatinda bi kez yasiyosun

İstanbulluyuz zaten bide bu düğün vs gerdi beni ya hiç uğraşasım yok ruh halim bu balayını daha oturtamadım bakalım dediğin gibi bi kez olacak

tatsizliklar olmasina ragmen güzeldi, kimse aramiyo nerdesin diye eve gec kalma korkusu yok...
tarif edilemez Allahim herkese hayirlisiyla sevdigi adamin yaninda uyanmayi nasip etsin insallah
Amin inşallah gerçekten sevdiğin adamın yanında uyanmak hele ki hafta sonları sabah yatakta oynaşmak paha biçilemez

Genelde kayınvalidelere gidilmiş annelere ne zaman gidildi merak ettim nasıl yaptınız önce kv sonra anne mi oldu nasıl oldu :)

Biz 2 gün sonra gittik kayınvalidemlere geleneksel el öpmeye 3.günde kendi annemlere gittik kayınvalidemlerle yemeğe bizde öyleymiş adetler

mendil olayıda neymiş..anlamadım..

uyandim kocama baktim gulumsedik sonra kapiyi araladim baktim kayinvalideyi gordum gulumsuyordu oda camasir makinesine camasir dolduruyordu hemen kapiyi kapattim utandim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…