Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Biz kendi dügünüzün pastasini bile yiyemedik kimse ilgilenmedi komse getirmedi bizde cok açtık düğün sonra gece saat birde açık biyer aradık gelinlikle bi çorbacıya girdik yemek yedik sonra kolumdakı bilezikleri saymak geçti içimden aslında kim ne takıcak biliyordum ama 9 olması gereken bilezıklerım 8 di eşime dedim ben diyorum bi bilezık kaybettim galiba bende moral felan gitti o yüzden geceyi sabah ettim düşünmekten sabaha karşı uyumuşum eşimde uyudu öglene doğru telefonun sesine uyandık ondan sonrada kahvaltı yapmak için dişari çıktık ama kahvaltı yapcak yer bulamadık bizde akşam yemegi yedik çok karışıktı

Eee bilezik çıktı mı bari biyerlerden

Nasil ya iki ay sizin evde kaldilsr ve esin birsey demedi

Sen bayaga safmişin kusura bakma

Ve siz bu nöbetciyi kabul ettiginiz yil 2015 oldu kabul ettiginiz geleneklere bakin

Kv medeni insanmis böyle cahil olmaIn allahim ya

Yinede igrenc otel mi yok memlekette ilk gecemi kv ayni evde gecircem yan odada annesi yatarken orda sevişcem. Hic hoş değil

Evlendik.. sabaha dek hic uyumadik oyle sohpet girgir vs.. Balayina gitmek istemedik.. evde kalmaya karar verdik.. ve tam bir hafta boyunca evden hic cikmadik.. dolu dolu bir hafta gecirdik.. aslinda komikti.. kimse bizden 1 hafta boyunca haber alamamisti.. Sadece ikimiz..

Ben adetliydim ogun. Bi aksiyon olmadigi halde birer keyif cigarasi yakmistik gunesin dogusuna dogru

Ve siz bu nöbetciyi kabul ettiginiz yil 2015 oldu kabul ettiginiz geleneklere bakin

tabıkı nobetcıyı kabul etmedım farkındaysanız kabul ettım demedım yıl 2015 oldugu ıcın
zaten ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
dıkkatlı okursanız sevınırım
ayrıca kımsenın kulturunu karakterını kınamayın
zaten burda boyle bır gelenek falan yok
doguda oturuyorum kalmadı teeeee m.ö zamanında varmıs
o nobetcı kaynanamın ş.rfsizginden......

Birde
Bunun.doğuyla batisiyla alakasi yok evlenince maşallah en modernide gelenecki oluyor. Sacma sapan şeyler hep

Birde

Bunun.doğuyla batisiyla alakasi yok evlenince maşallah en modernide gelenecki oluyor. Sacma sapan şeyler hep

olabılır napim ?
mantıklı demedım kı zaten
nobetcı kabul etmedım dıye kaynanam namusuma laf atar korkusuyla kanımı saklıyorum
allah cırkefıne denk getırmesın basınıza gelmesın
nobetcı kabul etmedım dıye el opmeye gıttıgımde elını opturmemıs kadın dan bahsedıyoruz
ogluna bıle ınanmayan kotulukte dolu kadından
malesef boyle kadın 1 tane yok oda sadece bende degıl
hala su devırde belkı nobetcı almak zorunda kalan vardır evlılıgının huzuru ıcın
ayrıca dogu batı meselesınde demek ıstedıgımın dısına cıkıp carpıtmayın kaynanam unv mezunu bı ınsan demek ıstedıgım sızın kasteddıgınız degıl anlayan anladı
sacma olup olmamasının onemı yok eksık dusunuyorsunuz konu fazlasıyla uzuyor nokta

burada herkes ilk sabahını anlatıyor kimsenin kimseyi eleştirmesine gerek yok başımıza gelen güzel yada bazı talihsiz durumlar var bu özel günde bizde bunları paylaşıyoruz onaylamak yada beğenmek zorunda değilsiniz sadece birilerine eleştiride bulunmak için kedini hırpalayan arkadaşlara duyurulur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…