Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

uyandim kocama baktim gulumsedik sonra kapiyi araladim baktim kayinvalideyi gordum gulumsuyordu oda camasir makinesine camasir dolduruyordu hemen kapiyi kapattim utandim :))
aaaa onun o sabah sızde camasır makınasıyla ne ısı wardı beeeee

aaaa onun o sabah sızde camasır makınasıyla ne ısı wardı beeeee

Ben kendim normalde hollandada yasiyorum ve dugun sonrasi esimin evinde kalmak zorundaydim nereye gitseydim:) evleri buyuk oldugu icin bir tarafini bize verdiler ama camasir makinesi tam karsisinda hatta banyolu oda verdiler bize rahatsiz olmuyalim diye.. kendisi zaten ayni kendi annem gibidir cok severim.

biz eşimin aile ve akrabaları şehir dışından geldiği ve bizim evde kaldığı için o geceyi evimize yakın çok güzel beş yıldızlı bir otelde geçirdik.Sabah ise telefon sesiyle uyandık eşimin ananesi yola çıkmış helallik almak istemiş:) Eşimde dün gece geç uyuduk ondan uyanamadık dedi şapşalım benim:) sonra otelin lobisine kahvaltıya indik çok güzel bir açık büfe kahvaltı yaptık bi kaç saat geçirdikten sonra evimize geçtik k.validem evdeydi akşamına da k.validemi otogara bıraktık.
Gayet güzel geçmişti.

Geceki yorgunluğun ardından :rolleyes:
Sabah ilk kez yan yana uyanmanın heyacanı ile kahvaltımızı yapıyorduk evimizde:kk77: önce kv aradı düğünde takılan altınları bilezikleri vs kaç tane kaç lira diye sordu:KK34: aaa kabinde abisi aradı verdiği borç parayı istedi:KK34:
Bizde biyere gitme hayali kuruyorduk tatile falan parayı abisine verdik evde oturduk:110:çok şükür mutluyuz iki bebemiz var:rolleyes:

biz eşimin aile ve akrabaları şehir dışından geldiği ve bizim evde kaldığı için o geceyi evimize yakın çok güzel beş yıldızlı bir otelde geçirdik.Sabah ise telefon sesiyle uyandık eşimin ananesi yola çıkmış helallik almak istemiş:) Eşimde dün gece geç uyuduk ondan uyanamadık dedi şapşalım benim:) sonra otelin lobisine kahvaltıya indik çok güzel bir açık büfe kahvaltı yaptık bi kaç saat geçirdikten sonra evimize geçtik k.validem evdeydi akşamına da k.validemi otogara bıraktık.
Gayet güzel geçmişti.
Maşallah :)

Geceki yorgunluğun ardından :rolleyes:
Sabah ilk kez yan yana uyanmanın heyacanı ile kahvaltımızı yapıyorduk evimizde:kk77: önce kv aradı düğünde takılan altınları bilezikleri vs kaç tane kaç lira diye sordu:KK34: aaa kabinde abisi aradı verdiği borç parayı istedi:KK34:
Bizde biyere gitme hayali kuruyorduk tatile falan parayı abisine verdik evde oturduk:110:çok şükür mutluyuz iki bebemiz var:rolleyes:
Allah bozmasın yuvanızı canım.. Abisinin direk arayıp borç verdiği parayı istemeside biraz tuhaf olmuş da neyse :63:

mendil olayıda neymiş..anlamadım..o_O
canım benim inşallah bu eski adeti güden aileleriniz yokturda öğrenmezsiniz ne olduğunu bilmemenize sevindim ama kısaca aydınlatayım ilk gece eşinle ilk kez birlikte olmanın kanıtı olarak eşinin ailesine karşı bir güvence olarak veriliyor sanırım benim düşünerek bulduğum en az saçma sonuç bu oldu. Bunu yapmamı istediler ama ne bi açıklama yapan oldu nede ben sormayı akıl edebildim o anki cahillikle.Çok rahatsız edici utanç verici birşey.Onun dışında ilk sabahı eşinin yanında uyanmak onun kokusunu duyup ona bakmak kadar güzel birşey yok.Korkusuz,telaşsız, mutlu...

Kayınvalidelyle altlı üstlü oturunca düğün akşamı evimize apar topar bizi göndermişlerdi hadi evinize diye ayy allam ne utanç verici bir durum yukarıda birsürü misafir biz aşşada hahahah :KK70::KK70::KK70: sabahın köründe balayına gitmek için evden gizlice kimseye gözükmeden çıkmıştık :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım benim inşallah bu eski adeti güden aileleriniz yokturda öğrenmezsiniz ne olduğunu bilmemenize sevindim ama kısaca aydınlatayım ilk gece eşinle ilk kez birlikte olmanın kanıtı olarak eşinin ailesine karşı bir güvence olarak veriliyor sanırım benim düşünerek bulduğum en az saçma sonuç bu oldu. Bunu yapmamı istediler ama ne bi açıklama yapan oldu nede ben sormayı akıl edebildim o anki cahillikle.Çok rahatsız edici utanç verici birşey.Onun dışında ilk sabahı eşinin yanında uyanmak onun kokusunu duyup ona bakmak kadar güzel birşey yok.Korkusuz,telaşsız, mutlu...

mendil deyince burnu silmek için felan diye düşündüm..ne geri kafalılar..erkeği kanıtlamak için bir şey yapılıyor mu?..

biz ilk sabahımızda sabahın 5 küsüründe havaalanına gittik balayı için sanki atlılar kovalıyormuş gibi :KK45:
zaten o gece uyumamıştık yani bişey de yapamadık ama :KK53: baktık olmuyor oturup altınları saymıştık sonra da çorbacıya gitmiştik :KK48:
Haha :KK70: baktık olmuyor altın saydık bu güzeldi

Fıkra var ya iki yaşlı çift evde oturuyo adam sesleni hanım suyu ısıt oldu oldu olmadı yine çay içeriz :KK70:

Haha :KK70: baktık olmuyor altın saydık bu güzeldi

Fıkra var ya iki yaşlı çift evde oturuyo adam sesleni hanım suyu ısıt oldu oldu olmadı yine çay içeriz :KK70:

evet evet aynen öyle oldu, zaten sonraki 3 gün boyunca da tüm denemeler fos çıktı vajinismusum diye bile korkmuştum ama değilmişim.. değişik bi psikoloji..başıma hiç gelmez diye düşünüyodum cinsellik konusunu tabu olarak görmediğim için ama geliyomuş
tüm gece boşuna uykusuz kaldık değseydi bari :KK45:

X