- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 35
-
- Konu Sahibi Tasprenses
aaaa onun o sabah sızde camasır makınasıyla ne ısı wardı beeeeeuyandim kocama baktim gulumsedik sonra kapiyi araladim baktim kayinvalideyi gordum gulumsuyordu oda camasir makinesine camasir dolduruyordu hemen kapiyi kapattim utandim :))
Sanirim ayni evde yasiyorlar :)aaaa onun o sabah sızde camasır makınasıyla ne ısı wardı beeeee
aaaa onun o sabah sızde camasır makınasıyla ne ısı wardı beeeee
erkelerin odunluğu işte,vur kafasına kafasınaaadaha 1 yıllık evliyim ama ne ilk günün sabahı ne de diğerlerinde prensesleri gibi uyandırılmadım
Maşallah :)biz eşimin aile ve akrabaları şehir dışından geldiği ve bizim evde kaldığı için o geceyi evimize yakın çok güzel beş yıldızlı bir otelde geçirdik.Sabah ise telefon sesiyle uyandık eşimin ananesi yola çıkmış helallik almak istemiş:) Eşimde dün gece geç uyuduk ondan uyanamadık dedi şapşalım benim:) sonra otelin lobisine kahvaltıya indik çok güzel bir açık büfe kahvaltı yaptık bi kaç saat geçirdikten sonra evimize geçtik k.validem evdeydi akşamına da k.validemi otogara bıraktık.
Gayet güzel geçmişti.
Allah bozmasın yuvanızı canım.. Abisinin direk arayıp borç verdiği parayı istemeside biraz tuhaf olmuş da neyseGeceki yorgunluğun ardından
Sabah ilk kez yan yana uyanmanın heyacanı ile kahvaltımızı yapıyorduk evimizdeönce kv aradı düğünde takılan altınları bilezikleri vs kaç tane kaç lira diye sordu aaa kabinde abisi aradı verdiği borç parayı istedi
Bizde biyere gitme hayali kuruyorduk tatile falan parayı abisine verdik evde oturdukçok şükür mutluyuz iki bebemiz var
Hazır paramız varken istedi adam napsınAllah bozmasın yuvanızı canım.. Abisinin direk arayıp borç verdiği parayı istemeside biraz tuhaf olmuş da neyse
canım benim inşallah bu eski adeti güden aileleriniz yokturda öğrenmezsiniz ne olduğunu bilmemenize sevindim ama kısaca aydınlatayım ilk gece eşinle ilk kez birlikte olmanın kanıtı olarak eşinin ailesine karşı bir güvence olarak veriliyor sanırım benim düşünerek bulduğum en az saçma sonuç bu oldu. Bunu yapmamı istediler ama ne bi açıklama yapan oldu nede ben sormayı akıl edebildim o anki cahillikle.Çok rahatsız edici utanç verici birşey.Onun dışında ilk sabahı eşinin yanında uyanmak onun kokusunu duyup ona bakmak kadar güzel birşey yok.Korkusuz,telaşsız, mutlu...mendil olayıda neymiş..anlamadım..
canım benim inşallah bu eski adeti güden aileleriniz yokturda öğrenmezsiniz ne olduğunu bilmemenize sevindim ama kısaca aydınlatayım ilk gece eşinle ilk kez birlikte olmanın kanıtı olarak eşinin ailesine karşı bir güvence olarak veriliyor sanırım benim düşünerek bulduğum en az saçma sonuç bu oldu. Bunu yapmamı istediler ama ne bi açıklama yapan oldu nede ben sormayı akıl edebildim o anki cahillikle.Çok rahatsız edici utanç verici birşey.Onun dışında ilk sabahı eşinin yanında uyanmak onun kokusunu duyup ona bakmak kadar güzel birşey yok.Korkusuz,telaşsız, mutlu...
Hahabiz ilk sabahımızda sabahın 5 küsüründe havaalanına gittik balayı için sanki atlılar kovalıyormuş gibi
zaten o gece uyumamıştık yani bişey de yapamadık amabaktık olmuyor oturup altınları saymıştık sonra da çorbacıya gitmiştik
Hahabaktık olmuyor altın saydık bu güzeldi
Fıkra var ya iki yaşlı çift evde oturuyo adam sesleni hanım suyu ısıt oldu oldu olmadı yine çay içeriz
biz ilk sabahımızda sabahın 5 küsüründe havaalanına gittik balayı için sanki atlılar kovalıyormuş gibi
zaten o gece uyumamıştık yani bişey de yapamadık amabaktık olmuyor oturup altınları saymıştık sonra da çorbacıya gitmiştik