Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Farklı bir evde uyanmak garipti elbetteki . . Ama bende önceki gece başarısız bir operasyon geçirdiğim için (vajinismus) o yüzden dahada mutsuz uyandım. .

kalktım kahvaltı hazırladım
oglen ıcın ne yemek yapsam dıye dusundum
kayınvalıdemlerden bı jest katmer su boregı falan bırsey bekledım
antepde oyledır gelınıne ve dunurlerıne katmet gonderılır agzımız tatlandı sızınkıde tatlansın dıye
yapmadıkları gıbı daha bana bızdede adet gerdek gecesıne nobetcı gonderılır ona bakarsan dedı

oglen yemek yaptım yedık tv ızledık

aksam da bı tabak yemek hazırladım kayınvalıdeme goturdum acsınızdır ! dıye

yedı afıyetle sonrada valız hazırladık balayı ıcın

insallah senınkı daha romantık olur :KK70:

İyiki açmıssın konuyu ciden teşekkür ederim tebessüm ettirdin bana.
Hepsini sayda sayfa okudum keyifle.
Yuvalarınız daim olsun okurken çok imrendim ben yaşayacakmıyım o ilk günü bakalım
Teşekkür ederim canım..
İnşallah hepimiz en hayırlı şekilde yaşarız o günleri:KK51:

Ben de ilk gün vajinusmus mu olacağım acaba diye korktum baya ,baktık olmuyo, eşim dediki tamam bırakalım ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun istersen.Ben de ''hayır,ya bugün olur ya da sonra daha zorlaşır gözümde'' demiştim :)) neyse ki o gün aştık bu mevzuyu :))
Çok şükür :)

kalktım kahvaltı hazırladım
oglen ıcın ne yemek yapsam dıye dusundum
kayınvalıdemlerden bı jest katmer su boregı falan bırsey bekledım
antepde oyledır gelınıne ve dunurlerıne katmet gonderılır agzımız tatlandı sızınkıde tatlansın dıye
yapmadıkları gıbı daha bana bızdede adet gerdek gecesıne nobetcı gonderılır ona bakarsan dedı

oglen yemek yaptım yedık tv ızledık

aksam da bı tabak yemek hazırladım kayınvalıdeme goturdum acsınızdır ! dıye

yedı afıyetle sonrada valız hazırladık balayı ıcın

insallah senınkı daha romantık olur :KK70:
inşallah canım ya..
Ama şaşırdım nöbetci gönderirler diyince :) Evin içinde dolanıp sizin o işi yapmanızı mı bekliyor yani :)

inşallah canım ya..
Ama şaşırdım nöbetci gönderirler diyince :) Evin içinde dolanıp sizin o işi yapmanızı mı bekliyor yani :)

oyleymıs
seytan dedı kırlı carsafı at suraklarına ama ıste cahıl ınsanla muhattap olunmuyor
ustelık kayınvalıdemı bı gorsenız bı modern bı sosyete anlatamam yanında ablası gıbı duran bırıyım
ama nato mermer nato kafa malesef

oyleymıs
seytan dedı kırlı carsafı at suraklarına ama ıste cahıl ınsanla muhattap olunmuyor
ustelık kayınvalıdemı bı gorsenız bı modern bı sosyete anlatamam yanında ablası gıbı duran bırıyım
ama nato mermer nato kafa malesef
İyi sabretmişsin valla canım:KK12:

son 2 aydır hıcbır sekılde gorusmuyorum aradıgında acmıyorum
esımde gorusmuyor
evlılıgımızı kadından ancak boyle kurtarıyoruz :KK70:

Allah her insana senin gibi "evliliğin ilk sabahı nasıldır acaba hihihi..." diye tebessümle düşünme durumunu yaşatsın.
Yaşama sevincine hayran kaldım.
Ben de evli değilim ama hiçbir özelliği olmadığına inanıyorum.
Daha önce sevgilimle aynı sabaha uyanıp yaşadım sonuçta.
O yüzden tecrübe edinince hayatın olağan bir parçası deyip anlam yüklemiyorsun.
Ama uzaktan bakınca ve romantiksen bir de, abartılı bi şeymiş gibi geliyor. =D
Küçükken bana da öyle gelirdi. =D
Al benden de o kadar : )
Evli olmanın tabii ki ayrı bir büyüsü vardır ama beklentiyi yüksek tutmamak lazım. Ne kadar yüksek beklenti, o kadar çok hayalkırıklığı.

bizde bir adet varmış annem bana kınagecesi olacağı gün anlattı elimede nakışlı oyalı kesede beyaz bir mendil verdi.ilk gecenin sabahı kayınvalideye kahvaltıya gidilir giderkende o mendil götürülürmüş.tabii kullanılmış bir şekilde. hissettiğim utancı ve anneme kızgınlığı anlatamam ve annem benimle böyle şeyleri hiç konuşmayan tutucu gelenekçi bir insandır.o gün bana bunu vermesi beni ekstra bir strese soktu. ben kızıma asla böyle birşey yapamam:KK12:.sonra gece ben o mendili eşime gösterdim napim kullanimmi diye onlarda böyle bir adet olup olmadığını sordum o da bilmiyormuş, neyse belki vardır yoksa hiç göstermeden atarım diye düşünerek kullandım mendili ertesi sabah kayınvalideme gittik kahvaltıya görümceler falan herkes yüzümüze bakıyor ayyy ne saçma birşey yaa:oops:büyük görümceme bir kenarda çantamdaki mendilden bahsettim o da kayınvalideme söyleyerek böyle şeylere hiç gerek olmadığını eskide kaldığını söyledi almadılar oh bi rahatladım :KK76:sonra hemen bavulu hazırlayıp balayına gittik ,şu kahvaltı adeti olmasa çok iyi olcak

Biz yorgunluktan ilk gece ölü gibi uyutmuştuk ama uyanışımız ve ilk gün çok güzeldi :oops: Beraber kahvaltı yaptık, sohbet muhabbet, cilveleşme...

biz gece düğünden sonra eşimin ailesinde kaldık yol uzaktı mecburen.onlarda bi oda hazırlamış kuru yemişler falan ama maalesef istediklerini vermedim en özel anımı evime sakladım çünkü:KK70: sonrada antalyaya kendi evimize gittik ertesi günde olimposa balayına gittik. yol üzerinde kahvaltı yaptık çok güzeldi. ama nasıl bi psikolojiyse iki hafta sürekli ağladım şimdi hatırlayıp gülüyorum:KK23: iki yılı geçti biz evlendik ve şükürler olsun Allah'a eşim benim her günümü özel hissetmem için uğraşıyor onun gibi bi eşim var şükür

Sabaha karşı ufak bir arkadaş ordusuyla geldik eve ama sanki hiç yorulmamis gibiydik.çok eglenmistik dugunumuzde onlar gitti biz bitbirimize kaldik tabi.:KK76:sonrası pestil gibi uyuduk öğlene kadar.sabah kahvaltı hazırlamisti eşim sagolsun 4 senedir de ara ara yapar bu jesti :KK66: sonrası balayı telaşı.cokk güzeldi bee:KK50:Bak şimdi sayenizde hatırladım:KK15:

Yuhhh ya gece yarısı arayan kv, sabah baskın yapan görümceler, kayınlar bu nedir!?
Okudum ben sinirlendim heralde oracıkta şirret gelin olurdum hanımlar.
Ayy ne görgüsüz insanlar var pes!

Biz otelde geçirmiştik geceyi.
Ertesi sabah sadece benim aileme uğrayıp oradan balayına gitmiştik.
Oraya da valizler için uğradık yani.
Yoksa el öpmenin acelesi ne?
Tam saçmalık bana göre valla:KK12:

Bu arada sinirden duygusal kısma giremedim.
Değişik bir duyguydu.
Evliliğimin en güzel zamanları zaten ilk gece ve balayı zamanlarıdır.
Sonra acı gerçeklerle burun buruna.. :KK14:

İyiki açmıssın konuyu ciden teşekkür ederim tebessüm ettirdin bana.
Hepsini sayda sayfa okudum keyifle.
Yuvalarınız daim olsun okurken çok imrendim ben yaşayacakmıyım o ilk günü bakalım
al benden de o kadar..imrendim valla çoğuna çok romantik :)

X