- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
- Konu Sahibi Tasprenses
Farklı bir evde uyanmak garipti elbetteki . . Ama bende önceki gece başarısız bir operasyon geçirdiğim için (vajinismus) o yüzden dahada mutsuz uyandım. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım..İyiki açmıssın konuyu ciden teşekkür ederim tebessüm ettirdin bana.
Hepsini sayda sayfa okudum keyifle.
Yuvalarınız daim olsun okurken çok imrendim ben yaşayacakmıyım o ilk günü bakalım
Çok şükür :)Ben de ilk gün vajinusmus mu olacağım acaba diye korktum baya ,baktık olmuyo, eşim dediki tamam bırakalım ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun istersen.Ben de ''hayır,ya bugün olur ya da sonra daha zorlaşır gözümde'' demiştim :)) neyse ki o gün aştık bu mevzuyu :))
Geçmiş olsun canım.. İnşallah aşmışsındırFarklı bir evde uyanmak garipti elbetteki . . Ama bende önceki gece başarısız bir operasyon geçirdiğim için (vajinismus) o yüzden dahada mutsuz uyandım. .
inşallah canım ya..kalktım kahvaltı hazırladım
oglen ıcın ne yemek yapsam dıye dusundum
kayınvalıdemlerden bı jest katmer su boregı falan bırsey bekledım
antepde oyledır gelınıne ve dunurlerıne katmet gonderılır agzımız tatlandı sızınkıde tatlansın dıye
yapmadıkları gıbı daha bana bızdede adet gerdek gecesıne nobetcı gonderılır ona bakarsan dedı
oglen yemek yaptım yedık tv ızledık
aksam da bı tabak yemek hazırladım kayınvalıdeme goturdum acsınızdır ! dıye
yedı afıyetle sonrada valız hazırladık balayı ıcın
insallah senınkı daha romantık olur
inşallah canım ya..
Ama şaşırdım nöbetci gönderirler diyince :) Evin içinde dolanıp sizin o işi yapmanızı mı bekliyor yani :)
İyi sabretmişsin valla canımoyleymıs
seytan dedı kırlı carsafı at suraklarına ama ıste cahıl ınsanla muhattap olunmuyor
ustelık kayınvalıdemı bı gorsenız bı modern bı sosyete anlatamam yanında ablası gıbı duran bırıyım
ama nato mermer nato kafa malesef
Al benden de o kadar : )Allah her insana senin gibi "evliliğin ilk sabahı nasıldır acaba hihihi..." diye tebessümle düşünme durumunu yaşatsın.
Yaşama sevincine hayran kaldım.
Ben de evli değilim ama hiçbir özelliği olmadığına inanıyorum.
Daha önce sevgilimle aynı sabaha uyanıp yaşadım sonuçta.
O yüzden tecrübe edinince hayatın olağan bir parçası deyip anlam yüklemiyorsun.
Ama uzaktan bakınca ve romantiksen bir de, abartılı bi şeymiş gibi geliyor. =D
Küçükken bana da öyle gelirdi. =D
aman allah korusun sizison 2 aydır hıcbır sekılde gorusmuyorum aradıgında acmıyorum
esımde gorusmuyor
evlılıgımızı kadından ancak boyle kurtarıyoruz
al benden de o kadar..imrendim valla çoğuna çok romantik :)İyiki açmıssın konuyu ciden teşekkür ederim tebessüm ettirdin bana.
Hepsini sayda sayfa okudum keyifle.
Yuvalarınız daim olsun okurken çok imrendim ben yaşayacakmıyım o ilk günü bakalım