evliligini sonlandiran bayanlar gercekten mutlu musunuz?

Turkiyede maalesef insana insan oldugu icin bile saygi yok
Insan caninin degeri yok
Sirf buyuzden turkiyeye donus yapmaktan cekiniyorum yoksa varmi benim ulkem kadar daha guzel olan biyer

Onuda yaptim tabiki.ben zaten biliyorum bosanilmasi gereken bir evliligim oldugunu fakat insan sanirim bir sure sonra alisiyor bu saygisizliklar normallesiyor ve bosanmak daha mi cok acitir acaba(tabiki boyleside çok acı) diye birrrrsuruuu sorular...ama zor bir karar ve yasayanlarin agzindan duymak istedim neler yasanabilecegini kestirmek adina..nede olsa tecrübeleri var..

Baska sorunlar elbette olur.
Ama mutsuz bir evliligi sürdürmenin bir manasi yok.

Dayak da bosanma sebebi degilse ne olabilir merak ettim.pes yani!

Ben eski esimle berakerken kendimi mutlu zannediodum .. bosanma asamasindayim su an evet dezavantajlari var, bosanmak kolay degil acitir yani insanin icini, tekrardan yeni bir hayat yeni bir duzen kurmak zorundasin zor tabikide yipratici, lakin su an daha mutluyum sanki.. huzurum yerinde en azindan.. mutsuz gunlerimde vardi mutlu oldugum gunlerde evliligimde .. bosanma kararini ilk aldigimda kestirip attim vallahi.. hemde icim aciya aciya o karari verdim.. cok yiprandim.. simdi hayat bana neyi gosterecek bilemiyorum.. bosandigima pismanim desem yalan olur..

Son düzenleme:
Olacağın önüne geçilmiyor ki. Belki de bizi daha iyi şeyler bekliyor. Zorlukları muhakkak olacak ama bir ömür boyu da sana eşlik edecek insanın, seni mutsuz etmesine dayanmak daha zor. Sevsen de biten bitmiştir zaten. Çocuk, düzen sevgi vs. Şeyler için kendini bu mutsuzlukta Boğmak, her gün dibe batmak yerine; bir defa çırpınıp yüzeye çıkmak sanırım daha iyidir.

Ben eski esimle berakerken kendimi mutlu zannediodum .. bosanma asamasindayim su an evet dezavantajlari var, bosanmak kolay degil acitir yani insanin icini, lakin su an daha mutluyum sanki.. huzurum yerinde en azindan..
Ne mutlu size.ozel degilse bosanma nedeniniz neydi cocugunz var mi

Yani aldatma ve dayak gbi bisey olmadan hakaret küfür asagilama sevgisizlik saygisizlik deger gorememe gbi nedenlerle ve kendi istegiyle bosananlarin pişman olup olmadigini merak ediyorum

Ne dayak vardı ne de başka bir kadın.
Boşandım.
Pişman değilim. Hatta davayı ben açtım, boşanabilmek için bayağı uğraştım, 2 sene kadar. Boşandığım gün havai fişek patlatarak kutlamak istedim.
1 seneden fazla zaman geçti, hala kararımdan pişman değilim.

Ama ailem arkamda idi.
Ama bir mesleğim vardı.

Iyiki
Boşanman için bir sebep muhakkak vardır arkadaşım. Çocuk varken durduk yere bosanmazsin, seni buna zorlayan bir sebep olmalı?

Siz de benim verdiğim yanıtı vereceksiniz bir süre sonra üzülmeyin. Ben size yaklaşık 1 sene süre veriyorum, hala buralarda olursak ne kadar mutlu ve huzurlu, özgüveni tekrar yerine gelmiş bir kadın olduğunuzu göreceğim. Konularınızı takip ediyordum, bilmem siz beni hatırlar mısınız? Hatta iğnelemişimdir de sizi. Sizde kendi geçmişimi gördüğüm için aklımda kaldınız.

Evinizi düzeninizi yeniden kurduğunuzda iyi ki kendimi ( ve oğlumu) kurtarmışım diyeceksiniz.

Evet evet hatırlıyorum. İğneleme yaptığınız mesajıda hatırlıyorum:) bugün biraz duygusalım. Adetimin ilk günü ondan herhalde ama bu akşam çok ağladım. Sürekli bu siteye bakıp mesajlarınızı okuyunca daha bir rahatlıyorum. Geçen bir kadınla tanıştım yaşadığım şehirde. Boşanmış. Biraz anlattı bana bosanma hikayesini. Eşinin telefonunda mesaj yakalamış ve kadın kocasini evden kovmus. Kadın üstelik hamile ve bir de 5 yaşında çocuğu varmış. Ekonomik özgürlüğü de yok. Kadın hiç şans vermemiş kocasına. Boşanmış. 5 yıl oldu diyor. Affetseydim onu 5 yılda ben çokerdim. Şimdi o çöküyor diyor. Mutluyum diyor. Bir de kendime baktım. Gerçekten kendime eziyet ediyormuşum. Ara sıra ağlama nöbetlerim oluyor ama bittiğinde inşallah daha iyi olacağım. Darısı benim de başıma:))

Eger ozguven istiyosan hayatta bosanipda basarmis bi hikaye istiyosan ben sana noktasi virgulune anlatirim cnm hic sorun degil

Dinliyorum. Ihtiyacim var bu hikayelere
En bastan baslarsak:
Henuz 18yasinda okulunu bile bitirmemis sozlenmis (kactim istedim sevdim ailem asla dedi bende kactim soz yapildi) 19yasinda evlenmis yasadigi ulkeyi sevdigi adam ugruna terk etmis okulunu ailesini arkadaslarini birakip gitmis
Gitmis ama mutlu musmutlu olacak sanarak gel gorelimki sorunlar henuz evliligin 2.ayi dolmadan baslamis
Kaynana gorumce evde yasayan herkesin sozunden cikmayan otur de otur kalk de kalk hakaret saygisizlik sevgisizlik oyleki birisi bise yapsa umurlarinfa bile olmayan bir es bir gelin oldum
Gururum onurum hersey ayaklar altindaydi beni asalamak onlar icin artik bi boyun borcuydu.. Hi diyeceksin napti kimbilir edepsizmi ahlaksizmi zamane genclik
Hani varya su siyah beyaz filmlerde kaynanaya ese hizmet hormet saygi onlar asagilasalarda sen mecbursundur ya ondan bi farkim yoktu
Mecburmuydum hayir ailem var yasadigim ulkem vardi herseyi elimin tersiyle itip gidebilirdim ama yok bosanma olmaz hemen herseyde hele bi cabala belki duzelir
Birak gorumce kaynanayi ben eski esimin arkadaslarinin camasirini yikadim utusunu yaptim neler neler dedim ya siyah beyaz filmelerden dusun artik
Ben yatak dosek yatarkzn hastalikdan, bir doktora goturmeyip iki tel taktiklari altinlari zevkelerine gore harcarkzn dr goturelim demediler. Aradan 6ay gecer hic bise duzelmez ama adam cocuk isteerr ben bi umit bi sevinc hamile kalirim bebegi bir kere olsun merak etmez kac aylik bilmez doktor yolumu bilmez istermi bu kadin bise dmez cnm bise cekmeye hakkim yoktur zaten
4aylik olurum beni evden atmaya yelkenlenirler ama bir guc kalirim belki dogunca hersey duzelir kole oldum kole baska aciklamasi yok KOLE
Bebek dogar yoktur bi eksigi varmi istedigi varmi biz lohusalik gormedik sukur (heleki gor) eve gelmisim dogumun 6.gununde evi temizleyememism dikislerde aciklik var agrilar var dmediklerini koymadilar dinlemediler bile
Gel gor cocuk buyur iyi maasi vardir beyzfendinin ayni evinde yasadigimiz anaya verilir para ben ise cocuga gelen cocuk parasiyla ay bitirmeye calisirim (cok az bi miktr)
Oyleydi boyleydi derken beni evden 6aylik bebegimle atarlar
Kucagima alir yasadigim yere donerim annemlere
Ev tutar doserim bebegim 1yasina gelene kadar her gece aglamaktan gozlerim siser
Sukur okuluma baslarim cocugumu krese birakirim okul biter (biter ama cektifim acilar kara gunler zorluklar Allah sahit anlatsm yalan gelir abarti gelir) inandim ya icimde bi guven var Allahim var okul biter asagiladiklari kole okulu bitirip DEVLET DAIRESINE girer calisir evini alir ama oyle ama boyle cocugumu biseyden eksik etmedim sukur ettiysemde elimden gelmeyen sebeplerdir
Ha su an o evden kacmis kiz vardi ya millet ayiplardi parmakla gosterilen saygidegzr keske bize gelin gelsen bi bayan oldu
Kisacasi bu benden cnm
Hatani hatalarla kapatma Allaha sigin herseyde vardir bi hayir buna inan yolunda durust ol

cok cahil ya insanlar.eski esin koyu cok cahil itici.iyikide kurtuldum diyorum onlardan.o kadr baski yaptilarki bosanma diye nerdeuse beni doveceklerdi halam olacak adi insan.
Çocuğun yok sanırım. En iyisini yapmissin kimsenin senin biyerini morartmaya hakki yok.ailenlede sikintilarn var galiba.yinede gucluymussun.Allah yar ve yardimcin olsun...

Eşin nasıl biri biraz anlatır mısın? Boşanma sonrasını nasıl atlatacağın birazda eşinin sana şu anki davranışlarına bağlı. Napıyor sana mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…