Turkiyede maalesef insana insan oldugu icin bile saygi yokbende yeni bosandim.ama biraz mutluyum cok baski yaptilar ailem bosandim diye.herseye ragmen ayaktayim.bosanmak insani cok yipartiyor.kardesim bile dovmekle insan bosanir mi?!!!!! diyor..millete dayak yemek normal geliyor artik.sen ol her yerin morarsin ama bosanma niye cocugun babasiz kaalcak diye...ne kadr cahil bir ulkede yasiyoruz.insanligin duygunun yok oldugu toplumda.rabbim guc kuvvet versin ne diyelim.
Onuda yaptim tabiki.ben zaten biliyorum bosanilmasi gereken bir evliligim oldugunu fakat insan sanirim bir sure sonra alisiyor bu saygisizliklar normallesiyor ve bosanmak daha mi cok acitir acaba(tabiki boyleside çok acı) diye birrrrsuruuu sorular...ama zor bir karar ve yasayanlarin agzindan duymak istedim neler yasanabilecegini kestirmek adina..nede olsa tecrübeleri var..Makul olan evliligindeki problemleri anlatirsin insanlarin bakis acilarini alirsin, ya da bosanmaktan neden korktugunu hangi sorunlarin cikacagini dusundugunu anlatip bu konuda yorum istersin. Yani muhim olan senin durumun ve duygularin. Baskalarinin hayatina bakip karar vermek degil yani
Dayak da bosanma sebebi degilse ne olabilir merak ettim.pes yani!bende yeni bosandim.ama biraz mutluyum cok baski yaptilar ailem bosandim diye.herseye ragmen ayaktayim.bosanmak insani cok yipartiyor.kardesim bile dovmekle insan bosanir mi?!!!!! diyor..millete dayak yemek normal geliyor artik.sen ol her yerin morarsin ama bosanma niye cocugun babasiz kaalcak diye...ne kadr cahil bir ulkede yasiyoruz.insanligin duygunun yok oldugu toplumda.rabbim guc kuvvet versin ne diyelim.
Ne mutlu size.ozel degilse bosanma nedeniniz neydi cocugunz var miBen eski esimle berakerken kendimi mutlu zannediodum .. bosanma asamasindayim su an evet dezavantajlari var, bosanmak kolay degil acitir yani insanin icini, lakin su an daha mutluyum sanki.. huzurum yerinde en azindan..
Yani aldatma ve dayak gbi bisey olmadan hakaret küfür asagilama sevgisizlik saygisizlik deger gorememe gbi nedenlerle ve kendi istegiyle bosananlarin pişman olup olmadigini merak ediyorum
Ozelden yazarim cnmNe mutlu size.ozel degilse bosanma nedeniniz neydi cocugunz var mi
Boşanman için bir sebep muhakkak vardır arkadaşım. Çocuk varken durduk yere bosanmazsin, seni buna zorlayan bir sebep olmalı?Ne dayak vardı ne de başka bir kadın.
Boşandım.
Pişman değilim. Hatta davayı ben açtım, boşanabilmek için bayağı uğraştım, 2 sene kadar. Boşandığım gün havai fişek patlatarak kutlamak istedim.
1 seneden fazla zaman geçti, hala kararımdan pişman değilim.
Ama ailem arkamda idi.
Ama bir mesleğim vardı.
Iyiki
Boşanman için bir sebep muhakkak vardır arkadaşım. Çocuk varken durduk yere bosanmazsin, seni buna zorlayan bir sebep olmalı?
Hımmm...Tabi ki sebep vardı ama benim sebeplerim. Yani Türk milletinin sebep olarak belirlediği o iki şey yoktu
Hımmm...
Evet evet hatırlıyorum. İğneleme yaptığınız mesajıda hatırlıyorum:) bugün biraz duygusalım. Adetimin ilk günü ondan herhalde ama bu akşam çok ağladım. Sürekli bu siteye bakıp mesajlarınızı okuyunca daha bir rahatlıyorum. Geçen bir kadınla tanıştım yaşadığım şehirde. Boşanmış. Biraz anlattı bana bosanma hikayesini. Eşinin telefonunda mesaj yakalamış ve kadın kocasini evden kovmus. Kadın üstelik hamile ve bir de 5 yaşında çocuğu varmış. Ekonomik özgürlüğü de yok. Kadın hiç şans vermemiş kocasına. Boşanmış. 5 yıl oldu diyor. Affetseydim onu 5 yılda ben çokerdim. Şimdi o çöküyor diyor. Mutluyum diyor. Bir de kendime baktım. Gerçekten kendime eziyet ediyormuşum. Ara sıra ağlama nöbetlerim oluyor ama bittiğinde inşallah daha iyi olacağım. Darısı benim de başıma:))Siz de benim verdiğim yanıtı vereceksiniz bir süre sonra üzülmeyin. Ben size yaklaşık 1 sene süre veriyorum, hala buralarda olursak ne kadar mutlu ve huzurlu, özgüveni tekrar yerine gelmiş bir kadın olduğunuzu göreceğim. Konularınızı takip ediyordum, bilmem siz beni hatırlar mısınız? Hatta iğnelemişimdir de sizi. Sizde kendi geçmişimi gördüğüm için aklımda kaldınız.
Evinizi düzeninizi yeniden kurduğunuzda iyi ki kendimi ( ve oğlumu) kurtarmışım diyeceksiniz.
Eger ozguven istiyosan hayatta bosanipda basarmis bi hikaye istiyosan ben sana noktasi virgulune anlatirim cnm hic sorun degilEvet evet hatırlıyorum. İğneleme yaptığınız mesajıda hatırlıyorum:) bugün biraz duygusalım. Adetimin ilk günü ondan herhalde ama bu akşam çok ağladım. Sürekli bu siteye bakıp mesajlarınızı okuyunca daha bir rahatlıyorum. Geçen bir kadınla tanıştım yaşadığım şehirde. Boşanmış. Biraz anlattı bana bosanma hikayesini. Eşinin telefonunda mesaj yakalamış ve kadın kocasini evden kovmus. Kadın üstelik hamile ve bir de 5 yaşında çocuğu varmış. Ekonomik özgürlüğü de yok. Kadın hiç şans vermemiş kocasına. Boşanmış. 5 yıl oldu diyor. Affetseydim onu 5 yılda ben çokerdim. Şimdi o çöküyor diyor. Mutluyum diyor. Bir de kendime baktım. Gerçekten kendime eziyet ediyormuşum. Ara sıra ağlama nöbetlerim oluyor ama bittiğinde inşallah daha iyi olacağım. Darısı benim de başıma:))
Dinliyorum. Ihtiyacim var bu hikayelereEger ozguven istiyosan hayatta bosanipda basarmis bi hikaye istiyosan ben sana noktasi virgulune anlatirim cnm hic sorun degil
En bastan baslarsak:Dinliyorum. Ihtiyacim var bu hikayelere
cok cahil ya insanlar.eski esin koyu cok cahil itici.iyikide kurtuldum diyorum onlardan.o kadr baski yaptilarki bosanma diye nerdeuse beni doveceklerdi halam olacak adi insan.Dayak da bosanma sebebi degilse ne olabilir merak ettim.pes yani!
Çocuğun yok sanırım. En iyisini yapmissin kimsenin senin biyerini morartmaya hakki yok.ailenlede sikintilarn var galiba.yinede gucluymussun.Allah yar ve yardimcin olsun...cok cahil ya insanlar.eski esin koyu cok cahil itici.iyikide kurtuldum diyorum onlardan.o kadr baski yaptilarki bosanma diye nerdeuse beni doveceklerdi halam olacak adi insan.