evliligini sonlandiran bayanlar gercekten mutlu musunuz?

Ben evden ayrildim. Kocamin ailesi yuzunden hic huzurumuz yok evlendigim GUNDEN beri !!! Kocam benim hakli oldugumu bildigi halde beni hep yapayalniz birakti. Hep sustum ailesinin hakaretlerine, dolduruyorlar benim kocami. Oda evde huzursuzluk cikariyor. Babasi surekli ayagina cagirir azarlamak icin beni. Derdini anlamadim. Sebepler o kdr sacma ki, annesi cagirdiginda 1 kere musait dgilim demisim. Bilmem ne. Ailesi cahil ve cok cirkef. Allah kimseyi onlarin eline dusurmesin. Ben belkide bundan sonra mutlu olmucam, kocami hala seviyorum ama oda istemiyor artik... Cok uzuluyorum cunku asigim. Ama bundan sonra biliyorumki kimse huzursuz edemicek! Kendi basimin caresine bakmaliyim artik. Beni koruyup kollamayan kocayi napim. Evden atti babasi istedi diye.. Dusunun

allah yardmcnz olsun... sabır ve duayla olmayacak sey yoktr sız ısteyn yeterkı .

Hemen cevap veriyorum, evet çok mutluyum. Bu kararı ilk aldığımda bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bir daha asla mutlu olamam başkasını sevemem güvenemem bunca şeyin altından kalkamam sanıyordum. Fakat korkularımın yersiz olduğunu bizzat yaşayarak öğrendim. Şimdi başka biriyle evliyim hem de 10 yıldır ve çok mutluyum.

Ben kendimi tekrar yeni bir evliliğe adapte etmeye çalışamiyorum sanki olmayacakmış tekrar ayrilacakmisim gibi geliyor sen bunu nasıl atlattın merak ediyorum

Yani aldatma ve dayak gbi bisey olmadan hakaret küfür asagilama sevgisizlik saygisizlik deger gorememe gbi nedenlerle ve kendi istegiyle bosananlarin pişman olup olmadigini merak ediyorum
Hicbiri yoktu.Nasil bosandik nasil koptuk ben de bilmiyom.Dusunulup yapilmis birsey degil..Ailesinden rahatsizdim ben.Babam hastaydi uc ay ayri kaldik kavga ettik ayrildik.
Sonrasi zor gecti.Evlenmeden de yaslanacam sahken sahbaz olacam

X