- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
Nasıl baktıysan artık adama5 sn içinde aldı oyuncağı. Başına gelecekleri hissetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl baktıysan artık adama5 sn içinde aldı oyuncağı. Başına gelecekleri hissetti
normal mi görüyordu ne zaman insan yerine koyulacağızYapin dememis yapiliyor demiş ki gercekten yapan çok var.
Benim bir arkadasim hamileyken bile kvnin evine temizlige gittigini soylemişti ve kendisi bunu normal goruyordu.
Yok yok haydarHüsamettin Berke olur artık çocuğun adı
Aşk ile şehvet ile baktımNasıl baktıysan artık adama
Haydar Can güzelmiş kanka. Yiğenime bi gram takarım artıkYok yok haydar
merhaba 22 yaşındayım okuyorum ve güzel bir aday var fakat ben daha önce hiç evlilik düşünmemiştim bu yüzden evlilik hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. dediğim gibi annem babam ayrı bu yüzden evlilik hayatını bilmiyorumKaç yaşındasınız ?
Aday var mı ? Varsa nasıl biri ?
Sorduğunuz soru çok kapsamlı daraltın biraz çalışıyor musunuz mesela ? Ya da şu an bekarsınız da ne yapıyorsunuz ki evlenince neyin zorluk olacağını düşündünüz daraltılması gereken bir soru
22 mi Yavrum evladım yapma etme. Okulunu bitirip mesleğini eline al önce. Daha çok küçüksün senmerhaba 22 yaşındayım okuyorum ve güzel bir aday var fakat ben daha önce hiç evlilik düşünmemiştim bu yüzden evlilik hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. dediğim gibi annem babam ayrı bu yüzden evlilik hayatını bilmiyorum
Kız bari önceden yap o zamana gram kaç para olur aghjfdHaydar Can güzelmiş kanka. Yiğenime bi gram takarım artık
Kıymete binme kısmına katılıyorum.
Benim eşim ortaokulda evden ayrılmış, 10 yılda farklı şehirde yaşamış.
5 yıllık ilişkimde kayınvalidenin eşim bekar evine 3 kere gelip 1 hafta kaldığını biliyorum.
Eşimle 10 günde bir konuşuyorlarmış öyle söylerdi eşim.
Uzaktan bakınca çöpsüz üzüm gibi görünmedi desem yalan söylemiş olurum.
Evlenince noluyoruz dedim. Ben şoktan şoka girdim.
Akşam ne yedin oğlum, oğlum bunu sever, oğlum bunu sevmez.
Adam benim bildiğim 5 yıl boyunca akşamları pizza burger falan yiyordu o zaman aklın neredeydi demek istiyorum.
22 mi Bu yaşta evlilik falan düşünme çok erken sonra pişman olursunmerhaba 22 yaşındayım okuyorum ve güzel bir aday var fakat ben daha önce hiç evlilik düşünmemiştim bu yüzden evlilik hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. dediğim gibi annem babam ayrı bu yüzden evlilik hayatını bilmiyorum
Merak etme her ay atıyorum bankaya 1 GrKız bari önceden yap o zamana gram kaç para olur aghjfd
22 yaşında evlenmeyi bırak evlilik üzerinde derin düşüncelere bile dalma bence.merhaba 22 yaşındayım okuyorum ve güzel bir aday var fakat ben daha önce hiç evlilik düşünmemiştim bu yüzden evlilik hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. dediğim gibi annem babam ayrı bu yüzden evlilik hayatını bilmiyorum
Ne yapacaksın canım ona göre mi evlilikten korkacaksın?herkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
22 çok erken.Ben 27 yaşında evlendim.Bazen dedim erken miydi acaba diye?Yapmayın etmeyin lütfen.merhaba 22 yaşındayım okuyorum ve güzel bir aday var fakat ben daha önce hiç evlilik düşünmemiştim bu yüzden evlilik hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. dediğim gibi annem babam ayrı bu yüzden evlilik hayatını bilmiyorum
aday iyi olduğu için düşünüyorum yoksa inanın asla aklımda yoktu. kendisi yurt dışında yaşıyor belki güzel bir hayatım olur22 mi Bu yaşta evlilik falan düşünme çok erken sonra pişman olursun
Sakın sakın bunu düşünerek evlenme. Sevgi önemli aşk önemli. Kurtuluş olarak gördüğün evlilik esaretin olabiliraday iyi olduğu için düşünüyorum yoksa inanın asla aklımda yoktu. kendisi yurt dışında yaşıyor belki güzel bir hayatım olur
Pişman olursun. Yaşın daha küçük ilerleyen yaşlarda isteklerin beklentilerin kafa yapın her şey değişicek sonra nerden bununla evlendim dersinaday iyi olduğu için düşünüyorum yoksa inanın asla aklımda yoktu. kendisi yurt dışında yaşıyor belki güzel bir hayatım olur
Bence evlilik gayet güzel hiç pişman olmadım evlendiğime bende utangançtım ama nikah olunca utangaçlık kalkıyor bir üyenin dediği gibi eşinize bağlı evlenin tabi doğru kişi olur inşherkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim