- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.043
- 1.123
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
Teşekkür ederim canım, amin...Allah mutluluğunuzu daim etsin nice mutlu senelere kuzumben daha evlenmedim nasipse ağustosta düğünüm olacak ilk ne yemek yapsam kararsız kaldığımdan burda sizin tecrübelerinizden yararlanarak bir plan kurmak hemde eğlenceli bir sohbet etmek amacıyla sordum :)
Bu güzeldiilk dolma yapmıştım hatta eşim sen hiç yemek yapmayı bilmiyorum diyerek yalan söylüyorsun
hiç mutfaga girmemiş biri bu dolamayı bukadar gzel yapamaz demişti ,
el kapısı adama herşeyi yaptırıyor diyemedim ,
Bu güzeldi
Ben de bekarken kurabiye, bir iki tatlı dışında hiçbir şey yapmamistim. Evlendikten sonra yemek yapmaya başladığımda "annem görse sevinctrn ağlar heralde " dedim içimden
Hem pratik hem ikinizinde seveceği hemde yenebilecek düzeyde olması önemliYani ilk yaptığınız yemek demek istemiştim
Eşinizin beklentisi ne diye sordunuz mu makarnayı görünce tepki verdi mi :)Ilk 4-5 gün dışardan söyledik. Sonra eşim hadi marifetini göster demişti soslu makarna yapmıştım :)
Ah be tatlım o kadar yemek varken neden nohuta kalkıştıniz :)ilk nohut yemeği yaptım. yemek yapmayı bilmeyen biri nohuta kalkışırsa baş yaracak kıvamda pişebilirmiş onu öğrendik
Yanına da ayran ohh Miss ay canım çektiKuru fasulye pilav yapmıştım
yapabilirim gibi gelmişti o andaAh be tatlım o kadar yemek varken neden nohuta kalkıştıniz :)
Daha güzeli olamazdı demişti. Yumurta kızartırım diye beklemiş.Eşinizin beklentisi ne diye sordunuz mu makarnayı görünce tepki verdi mi :)
Bencede :)Ilk yemeği Herzaman damat yapar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?