• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk günü hangi yemeği yaparsınız ?

Düğünden sonra misafirlerimiz geç gittiğinden sipariş için açık biyer bulamadık makarna yaptık yedik sonrada takılarımızı saydık :)))))

İlk gün yemekmi yapılır :KK53:
Biz evimizde ilk yemeğimizi iki hafta sonra falan yedik sanırım
Çinekop ızgara yeşil salata yapmıştım

Son düzenleme:
Yemek vardı tavuklu pilav baklava pide .Ama yemedik galiba .Balayına gittik oda dısarda kalmış .Döndüğümüzde degişik bir oluşum vardı tencerede:KK70:
İlk yemegi hatırlamıyorum ama bi ıspanak kavurmuşluğum var ,topraktan çıtır çıtırdı yiyemedik :KK70::KK70:Tek tek yıkamamışım.

Balayı dönüşü evde yiyeceğimiz ilk akşam yemeği menüsünde Mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pilav vardı. Aylar öncesinde planlamıştım cunku eşimin en sevdiği yemeklerdir. :KK60:
Haziran'da insaallah 10.yili olacak evliliğimizin :KK68:
Size de mutlu,huzurlu nice seneler dilerim...

Ilk gün değil de ilk yaptığım yemek bezelyeydi galiba, annem buzdolabı posetlerine başlayıp koymuştu o yüzden ilk onu yaptım diye hatırlıyorum :KK53:

Eminim çok güzel olmuştur :KK200: ne güzel anı olarak kalmış size
Anı olarak kaldığı doğru da , güzel miydi ,mecburiyet miydi bilemiyorum :) pirinci yıkamadan bayagi bir süre yemek yapmıştık .. sonra bir arkadaşım gördü de , napiyosun ,önce yıkamalısın ,dedi :) çok gülmüştük ..o gün bugündür yikamadan yemek yapmıyorum :)))

:bicak::bicak:
Anı olarak kaldığı doğru da , güzel miydi ,mecburiyet miydi bilemiyorum :) pirinci yıkamadan bayagi bir süre yemek yapmıştık .. sonra bir arkadaşım gördü de , napiyosun ,önce yıkamalısın ,dedi :) çok gülmüştük ..o gün bugündür yikamadan yemek yapmıyorum :)))
Bende ilk yemek yapmaya basladigimda pirinci suda bekletmeyi duymuştum ama ılık su olduğunu bilmiyordum bol kaynamış suya bir güzel attım çok kötü olmuştu:bicak:

Yemek vardı tavuklu pilav baklava pide .Ama yemedik galiba .Balayına gittik oda dısarda kalmış .Döndüğümüzde degişik bir oluşum vardı tencerede:KK70:
İlk yemegi hatırlamıyorum ama bi ıspanak kavurmuşluğum var ,topraktan çıtır çıtırdı yiyemedik :KK70::KK70:Tek tek yıkamamışım.
Dalından taze koparılmış gibi olmuş desene yemeğin :KK76:

Balayı dönüşü evde yiyeceğimiz ilk akşam yemeği menüsünde Mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pilav vardı. Aylar öncesinde planlamıştım cunku eşimin en sevdiği yemeklerdir. :KK60:
Haziran'da insaallah 10.yili olacak evliliğimizin :KK68:
Size de mutlu,huzurlu nice seneler dilerim...
Allah mutluluğunuzu daim etsin nice mutlu senelere kuzum:KK200: ben daha evlenmedim nasipse ağustosta düğünüm olacak ilk ne yemek yapsam kararsız kaldığımdan burda sizin tecrübelerinizden yararlanarak bir plan kurmak hemde eğlenceli bir sohbet etmek amacıyla sordum :)

Back
X