- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.509
- 358
- 32
- Konu Sahibi MorbidAngell
Düğünden sonra misafirlerimiz geç gittiğinden sipariş için açık biyer bulamadık makarna yaptık yedik sonrada takılarımızı saydık :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim çok güzel olmuşturO çıktı nette karşımıza ,yapabilir miyiz yapamaz miyiz ,giristik :) bide pirinci yıkamadan pilav yapmıştık :)))
Suda var mıydı :)İlk hafta yemek yapmadım. Sonra ne yapmıştım cidden ya hatırlamıyorum. Sofrada sadece ayranı hatırlıyorum :)))
Güzel bir anı olmuş :)Düğünden sonra misafirlerimiz geç gittiğinden sipariş için açık biyer bulamadık makarna yaptık yedik sonrada takılarımızı saydık :)))))
Anı olarak kaldığı doğru da , güzel miydi ,mecburiyet miydi bilemiyorum :) pirinci yıkamadan bayagi bir süre yemek yapmıştık .. sonra bir arkadaşım gördü de , napiyosun ,önce yıkamalısın ,dedi :) çok gülmüştük ..o gün bugündür yikamadan yemek yapmıyorum :)))Eminim çok güzel olmuşturne güzel anı olarak kalmış size
Bende ilk yemek yapmaya basladigimda pirinci suda bekletmeyi duymuştum ama ılık su olduğunu bilmiyordum bol kaynamış suya bir güzel attım çok kötü olmuştuAnı olarak kaldığı doğru da , güzel miydi ,mecburiyet miydi bilemiyorum :) pirinci yıkamadan bayagi bir süre yemek yapmıştık .. sonra bir arkadaşım gördü de , napiyosun ,önce yıkamalısın ,dedi :) çok gülmüştük ..o gün bugündür yikamadan yemek yapmıyorum :)))
:))) acemilik de güzeldi yaaa
Bende ilk yemek yapmaya basladigimda pirinci suda bekletmeyi duymuştum ama ılık su olduğunu bilmiyordum bol kaynamış suya bir güzel attım çok kötü olmuştu![]()
Yani ilk yaptığınız yemek demek istemiştimİlk gün yemekmi yapılır
Biz evimizde ilk yemeğimizi iki hafta sonra falan yedik sanırım
Çinekop ızgara yeşil salata yapmıştım
Oyle tabi ama hala pirinci tam tutturamiyirum ama bulgur pilavında annemi geçtim :):))) acemilik de güzeldi yaaa
Dalından taze koparılmış gibi olmuş desene yemeğinYemek vardı tavuklu pilav baklava pide .Ama yemedik galiba .Balayına gittik oda dısarda kalmış .Döndüğümüzde degişik bir oluşum vardı tencerede
İlk yemegi hatırlamıyorum ama bi ıspanak kavurmuşluğum var ,topraktan çıtır çıtırdı yiyemedikTek tek yıkamamışım.
Hayır daha evlenmedim aslında ilk yaptığınız yemek demek istemiştimilk hafta yemek mi yaptınız? sebep?![]()
Allah mutluluğunuzu daim etsin nice mutlu senelere kuzumBalayı dönüşü evde yiyeceğimiz ilk akşam yemeği menüsünde Mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pilav vardı. Aylar öncesinde planlamıştım cunku eşimin en sevdiği yemeklerdir.
Haziran'da insaallah 10.yili olacak evliliğimizin
Size de mutlu,huzurlu nice seneler dilerim...
Ben de önceden tutturamiyordum ama şimdi alıştım göz kararı yapıyorum .zamanla alışırsın sen deOyle tabi ama hala pirinci tam tutturamiyirum ama bulgur pilavında annemi geçtim :)
Organik 82 toprak mineralliDalından taze koparılmış gibi olmuş desene yemeğin![]()