Evliliğin ilk günü hangi yemeği yaparsınız ?

Düğünden sonra misafirlerimiz geç gittiğinden sipariş için açık biyer bulamadık makarna yaptık yedik sonrada takılarımızı saydık :)))))

İlk gün yemekmi yapılır
Biz evimizde ilk yemeğimizi iki hafta sonra falan yedik sanırım
Çinekop ızgara yeşil salata yapmıştım

Son düzenleme:
Yemek vardı tavuklu pilav baklava pide .Ama yemedik galiba .Balayına gittik oda dısarda kalmış .Döndüğümüzde degişik bir oluşum vardı tencerede
İlk yemegi hatırlamıyorum ama bi ıspanak kavurmuşluğum var ,topraktan çıtır çıtırdı yiyemedik Tek tek yıkamamışım.

Balayı dönüşü evde yiyeceğimiz ilk akşam yemeği menüsünde Mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pilav vardı. Aylar öncesinde planlamıştım cunku eşimin en sevdiği yemeklerdir.
Haziran'da insaallah 10.yili olacak evliliğimizin
Size de mutlu,huzurlu nice seneler dilerim...

Ilk gün değil de ilk yaptığım yemek bezelyeydi galiba, annem buzdolabı posetlerine başlayıp koymuştu o yüzden ilk onu yaptım diye hatırlıyorum

Ben evliliğimin 4.günü ilk yemeğimi yapmıştım. Fırında levrek, tepside patates, salata falan yapmıştım.

Eminim çok güzel olmuştur ne güzel anı olarak kalmış size
Anı olarak kaldığı doğru da , güzel miydi ,mecburiyet miydi bilemiyorum :) pirinci yıkamadan bayagi bir süre yemek yapmıştık .. sonra bir arkadaşım gördü de , napiyosun ,önce yıkamalısın ,dedi :) çok gülmüştük ..o gün bugündür yikamadan yemek yapmıyorum :)))

Bende ilk yemek yapmaya basladigimda pirinci suda bekletmeyi duymuştum ama ılık su olduğunu bilmiyordum bol kaynamış suya bir güzel attım çok kötü olmuştu

Dalından taze koparılmış gibi olmuş desene yemeğin

Allah mutluluğunuzu daim etsin nice mutlu senelere kuzum ben daha evlenmedim nasipse ağustosta düğünüm olacak ilk ne yemek yapsam kararsız kaldığımdan burda sizin tecrübelerinizden yararlanarak bir plan kurmak hemde eğlenceli bir sohbet etmek amacıyla sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…