Evliliğin daha ilk aylarinda

Sessiz kalmayın lütfen ömür boyu maaşınız onda mi olacak.bqstsn hata yapmissiniz dönün. Para yüzünden eşiniz değişirse ozaman ailenizle konuşun sizin ciddiyetinizi anlasn.
Ben aileme dedim ailem sen çalışma zorunda bile değilsin dediler. Ah maalesef işte benim hatam

Ben zaten sessiz kala kala bu noktaya geldim. Böylelerine yaranilmaz
Gücünü roparlamana sevindim, çok korktum senin için, ama söyleyeyim, olmaz bu adamdan. İstediği olmuyor diye hakaret eden, üzerine yürüyen adamdan bir cacık olmaz. Daha iyilerine layıksın, aklından çıkarma

Yok eşiniz maasinizi vermezse evliliğinizi gözden geçirin ailemle konuşacağım gibi demek istedim. Ona da bunu dile getirin. Sizi kaybetmekten korkmuyorsa sizde korkmayin. Eşinizden boşanmak istiyorsanız tabi. Yoksa böyle devam edersiniz Tüm sayfaları okuyamadım yalnız birkaç yorumunuzu okudum eşiniz güven vermedi . Yine de en iyi siz tanirsiniz

Açıkçası evden dün defolup gidip geri geldi bugünde yattı uyudu uyandı TV kumandasını eline aldı. Ben bunun için evlenmedim bir inek beslesem daha verimli olur sevgimde saygımda kalmadı. Beni sevip sevmemesi de umrumda değil bir şey ifade etmiyor

Eşim kimseye güven vermiyor. Düştüm işte çukura ya çıkacağız ya düzeltecek kendini

Konu sahibi kendisi çok iyi niyetli olduğu için ve muhtemelen sosyal hayatta da cömert biri olduğu için başlarda para hesabı yapmamış. Ama karşı tarafa verdikçe yetmemiş. Aslında başta aç gözlü davranmaları iyi olmuş ki konu sahibinin gözü erken açılmış. Ya seneler sonra kucağında çocukla farketseydi..

Ailesine konuşamam böyle kimseyle konuşamam yapım bu şekilde hiç değil utanirim hatta şimdi evden vazgeçtik mesela ama utanıyorum bir yanım üzüzülüyor
Kuş kadar aklınız yok gerçekten hala utanıyorum üzülüyorum diyorsunuz. Utanması gereken kişi siz misiniz gerçekten? Ayrıca madem eşinizin maaşıda size yakın neden krediyi eş kişi değil siz çekiyorsunuz? Eşiniz ailesine ev almak istiyorsa krediyi çeksin evi alsın sonra paşa paşa ödesin neden siz yani?

Hakaretini kendine sakla terbiyesiz.

Sen bişey deme ben konuşacağım faiziylede aldığımız parayı geri iade edelim dedi. Et dedim. Bende
Doğru anladıysam düğün altınlarını kayınaileye verdiniz. Hepsini mi?
Borç olan 200 bin tl'yi fazla fazla vermiş olmanız nerdeyse kesin gibi bu durumda.

Diyelim verdiğiniz altınlar 100 bin.
(Hiç sanmıyorum)
100 binde borcunuz var.
Siz ve ailenizin aldığı eşyalar + akrabalarınızın verdiği altınlarla ortaya koyacağınızı koydunuz.
Birde eşinizin payını mı ödeyeceksiniz?
Kendisi maaşından ayırsın azar azar versin.

Bunların elinde muhtemelen altınların bir kısmı var. Eşiniz 100 bin daha verecek faiziyle. Kimbilir faiz diye ne kadar isteyecekler.
Ev peşinatı olarak kullanmak istiyor olmasınlar?
Kötü evlere bakıyorlar demiştiniz.

Ailenize durumu anlatın.
Beraber kuyumcuya gidin takı
mersiminde ne kadar altın takıldı,
ederi nedir bir öğrenin.
Eşinize 100 bin tl'yi ödemiş olmanız gerektiğini söyleyin.
Sonra seyreyleyin gümbürtüyü.
Bu 100 bin+faiz sizin başınızı ağrıtmaya devam edecek.

Beş kuruş vermeyeceğimi dedim. Maaşımı da tabi ev kirasını da ödemeyebilirsin en fazla defolur gidersin hayatimdan dedim patlama noktası oldu he hiç bir cevap vermedi ben neye dustugume yanıyorum Allah nasıl bilirse öyle etsin yetiştiren ailesini de bunu da

Anne ve kv olarak yazıyorum.İnanın hiç böyle bir şey duymadım.5 aylık evlilere bize ev alın ne demek.Madem ev aldırma niyetleri vardı oğullarını evlendirmeyip ona aldırsalardı.
Siz çalışan bir insansınız.Maaşı eşin eline vermişsiniz.Siz tek maaşla geçinip diğer maaşla ev ödenecek.Ne kadar utanmaz insanlar bunlar böyle.Sakın böyle bir hata yapmayın ve bundan sonra asla maaşı vermeyin.
Bu ana baba bayağı planlı programlı çalışıp çalışan biri ile oğullarını evlendirmişler.Çok kötü niyet var ve utanmazlarmış.Benim de tersi oldu arkadaşın yeni evli oğluna kız tarafı yüklü bir kredi çektirmek istedi ve bir yılda boşandı erkek.Böyle hesapçı çıkarcı aileler var ne yazık ki
Sonra bu devirde kredi ile ev mi alınır belki ana para vardı az kalmıştır onun için kredi çekiyor insanlar.(size çektirme değil tabi)Bu nasıl iş.İki maaş kredi çekildi bir maaş kredi ve kira belki yetmeyecek.Siz yıllarca sıkıntı içinde yaşayacaksınız.
Bu talebi bence aileniz ile paylaşın aileniz babanız bunlarla konuşsun baktınız olmuyor evliliği sonlandıracaksınız.Okuduğum kadarı ile eşinizde de pek eş davranışı yok şimdiden böyle yarın çocuk olursa kimbilir nasıl baba olacak.Bu arada dikkat edin de hamile kalmayın.

Babamda vefat etti. Annemde sessiz biridir. Bunlar gibi çirkef çamur değildir. Zaten evlendigimiz daha ilk ayları abisi denen şahıs işte bu senle su mesleğe sahip olduğun için evlendi dediki ikimizde maaslarimiz iyi iyi geciniriz dedi. Sonrada şaka yaptım dedi kadersizligimemi yanayım neye düştüm bilmiyorum onca sıkıntıdan sonra bir noktaya geldim şimdide yaşadığım durum bu

Annesi denen şahıs sen benim kizimsin sen benim evladimsin diyip duruyor. En ufak şeyde daha bişey demeden ağlamaya başlıyor. Bu şekilde ilerler bunların ilişkisi babası ölse annesini direk buraya getirecek

İyi olmuş. İyi olmuş. Üzülmeyin.
Her şey insan için.
Eşiniz doğru bir seçim değil.
İstekleri, davranışları normal değil.
Hiçbir hakları yok üzerinizde o ailenin.
Bunu kabul etseydiniz kendinize ait bir hayatınız olmayacaktı hiçbir zaman.
İnsanların gerçek yüzü böyle
zamanlarda açığa çıkar.
Dua edin iyice bulaşmadan ayağınızın birini çektiniz.

Bundan sonrada çok akıllı
davranmanız lazım.
Eşinizi iyi gözlemleyin ne yapacak;
ve bu evlilikte kalmak için yeterli sebebiniz var mı gözden geçirin derim.

Mesleğiniz ne.Bunlar sizi iyi kullanacaklar aman dikkatli olun.Laflara bakın.Resmen itiraf etmişler baksanıza.İnanın çevremde evli pek çok genç var hiç duymadım böylesini ne aileye denk gelmişsiniz böyle.Ana baba gelinim şu mesleğe sahip diye anca gurur duyar geçim derdi olmayacak diye sevinir biz böyle gördük.

Hiç bir sebep yok eve gelip sizan biri yada elinde telefon yada TV ne sohbet edeceğim sohbet edecek ne var diyen biri hayata dair vizyonu yok tek bildiği şey film izlemek

Mesleğiniz ne.Bunlar sizi iyi kullanacaklar aman dikkatli olun.Laflara bakın.Resmen itiraf etmişler baksanıza
Kamudayim. Yeni mesleğe girdimm. Diğer abisi denen de tiktoktan işte evlenmeden önce karilarinizi yıkayın sonra çirkin çıkar vs videoları atıyordu. Cahil olduğuna dair bir yazı paylaştım tabi hemen üzerine alındı aradı açmadım şuan muhattap olmuyorum seviyesizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…