Niye veriyorsun kızım paranı? Tövbe tövbee.Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Bizde ayrı gayrı yok.Düğün gecesi gelen bütün altın ve paraları keseye koyup annene ver diyen,her ay anneme harçlık veren robot süpürgesinden tut her türlü ihtiyacına kadar alan,babamı en iyi doktorlara götüren adamdan (Bütün bunları kendi parasıyla yapıyor)nasıl maaşımı esirgeyeyim.Kendine bir şey alacağı zaman kendi parasıyla alır bana aldığı zaman ortak hesaptan alır.Rabbim onu başımdan eksik etmesin ayağı taşa değmesinŞu maaşı herife veren kadınlar yüzünden bana inme inecek bir gün.
Siz niye yapmıyorsunuz bunları? Vermeyin maaşınızı siz karşılayın bunları, o niye olmuyor?her ay anneme harçlık veren robot süpürgesinden tut her türlü ihtiyacına kadar alan,babamı en iyi doktorlara götüren adamdan (Bütün bunları kendi parasıyla yapıyor)nasıl maaşımı esirgeyeyim
Amin. İyidir kocan da, senin paranla senin ailene yaptıkları için niye bu kadar müteşekkirsin onu anlayamadım?Bizde ayrı gayrı yok.Düğün gecesi gelen bütün altın ve paraları keseye koyup annene ver diyen,her ay anneme harçlık veren robot süpürgesinden tut her türlü ihtiyacına kadar alan,babamı en iyi doktorlara götüren adamdan (Bütün bunları kendi parasıyla yapıyor)nasıl maaşımı esirgeyeyim.Kendine bir şey alacağı zaman kendi parasıyla alır bana aldığı zaman ortak hesaptan alır.Rabbim onu başımdan eksik etmesin ayağı taşa değmesin
Eşim lüks yaşsyan bir insan bana aldığı iki kaban anca benim masşımı karşılar.Evlendiğimizden beri marka olmayan bir tişört bile almamıştır bana.Ki zsten ben de yapıyorum.Kızkardeşimin ihtiyaçlarını ben karşılıyorum.Üniversite okuyan yeğenim e harçlık yolluyorum her ay.Aklımda olanlar.Kartım bendedir ve asla ne yaptığımı sormaz.Aileme yaptığı harcamaları kendisi yapıyorSiz niye yapmıyorsunuz bunları? Vermeyin maaşınızı siz karşılayın bunları, o niye olmuyor?
Neden anlamakta zorluk çekiyorsun uzAmin. İyidir kocan da, senin paranla senin ailene yaptıkları için niye bu kadar müteşekkirsin onu anlayamadım?
Valla bu ülkede koca olacaksın yaa...
Sadece şunu demek istedim bizde senin paran benim param olayı yok.Amin. İyidir kocan da, senin paranla senin ailene yaptıkları için niye bu kadar müteşekkirsin onu anlayamadım?
Valla bu ülkede koca olacaksın yaa...
Anlatmakta zorluk çektiğiniz icin olabilirNeden anlamakta zorluk çekiyorsun uzParantez içinde kendi parasıyla yapıyor dememe rağmen.Benim kartım bendedir asla ne yapıyorsun nereye veriyorsun sormaz.
Asıl siz niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Annenizin ihtiyaçlarını süpürgesini harçlığını siz niye karşılamıyorsunuz? Benim eşimin de eli gönlü zengindir ama böyle durumlarda devreye sokmam. Benim annem benim sorumluluğum. Kendi parasıyla yapması asıl sorun değil mi? Eşiniz kötü demiyorum ama ben kızımın eşinin bana harçlık vermesini asla kabul edemem. Niye yani, ihtiyacım varsa kızıma söylerim. Kartım param bende dursun ama annemin harçlığını kocam versin. Anneniz biliyor mu parasını damadının verdiğini?Neden anlamakta zorluk çekiyorsun uzParantez içinde kendi parasıyla yapıyor dememe rağmen.Benim kartım bendedir asla ne yapıyorsun nereye veriyorsun sormaz.
Olay anlaşıldı ben kendimi yormayayım daha fazlaAnlatmakta zorluk çektiğiniz icin olabilirböyle adamdan maaşımı mı esirgeyeyim ne demek?
Kocanı öveyim derken ana dilini unutmuşsun abla
Ahahahahha ya çok tatlısınOlay anlaşıldı ben kendimi yormayayım daha fazla
Sen değilsin ve üzüldüm şahsenAhahahahha ya çok tatlısın
Aaa niye? Ben çok samimiydim. Simdi ben de üzüldüm bakSen değilsin ve üzüldüm şahsen
Eşimin aileme destek oluşu neden sizi rahatsız etti çözemedimAsıl siz niye anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Annenizin ihtiyaçlarını süpürgesini harçlığını siz niye karşılamıyorsunuz? Benim eşimin de eli gönlü zengindir ama böyle durumlarda devreye sokmam. Benim annem benim sorumluluğum. Kendi parasıyla yapması asıl sorun değil mi? Eşiniz kötü demiyorum ama ben kızımın eşinin bana harçlık vermesini asla kabul edemem. Niye yani, ihtiyacım varsa kızıma söylerim. Kartım param bende dursun ama annemin harçlığını kocam versin. Anneniz biliyor mu parasını damadının verdiğini?
Olsun geçer zamanlaAaa niye? Ben çok samimiydim. Simdi ben de üzüldüm bak
Bence saf değil aslında....Ya ben konu sahibinin birkaç yorumunu okudum da geldim tekrar. Bence konu fake. Kimse bu kadar saf olamaz.
Ya gerçekten tatlısın yaa. Sabah sabah güldürdün beni. Kendi kendine bu kadar drama içine girmen hoşuma gitti. Yüksek dişil enerji seziyorum sende. Güzel.Olsun geçer zamanla
Beni rahatsız eden şeyi, iki kere sordum cevaplamadınız. Siz niye annenize harçlık verip ihtiyaçlarını almıyorsunuz da eşiniz yapıyor? Ortak da değil eşim veriyor alıyor ediyor ama benim kartım bende duruyor diyorsunuz. Yani ben daha hiç damadım cebime harçlığımı koydu diye mutlu olan anne görmedim daha. Yani sizde veya annenizde gram rahatsızlık olmuyor mu?Eşimin aileme destek oluşu neden sizi rahatsız etti çözemedim
Sizin olay bambaşkaymışBence saf değil aslında....
Konuyla alakası yok ama benim bir kuzenim birkaç yıl önce evlendi, gelinimiz bütün sülale için bazı nedenlerden resmen travma sebebidir...
Düğün gerceklesene kadar hiçkimse inanmadı bu evliliğin gerçekleşeceğine çünkü çift görüntü olarak aşırı uyumsuzdu. Ama ne hikmetse bizim 2 metrelik Tatlıtuğ kırması mühendis Memo ve halamgiller bu göze batacak derecede eciş bücüş, donuk zekalı, işsiz güçsüz gelini yere göğe konduramiyorlardi.
Kız da zaten körkütük aşık, dünyayı umursamiyor, demiyor ki bu adamın benle işi ne ?
Öyle böyle dalga konusu olarak evlendiler. Asla anlam veremedik. Taa ki düğünden sonra gelinin babası Memoya ev araba dükkan alana kadar .....
Gözümüzün önünde o gelin Memoya kul köle oldu, ilk aylarda dayak yedi sustu , ilk yıl aldatıldı görmezden geldi, bunlara rağmen hemen de üst üste iki tane doğurdu...
Memonun kırmadigi ceviz, koklamadigi gül kalmadı kadın hâlâ kocaya yanmış gibi memom da memom diye geziyor...
Yani tatlım alan memnun veren memnunsa , herkes herşeyin farkındaysa ortada saflık bir durum olmuyor....Tercihler yaşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?