- 16 Ağustos 2016
- 3.599
- 8.951
- 158
Konudaki tüm yorumları okuyamadım ama çocuk düşünceniz varsa bunu erteleyin bence. Daha bir yıllık evlilikte bunları yaşatanlar cocugunuz olduğunda neler neler yaparlar.. Ayrica aman ağzımızın tadı bozulmasin diye sessiz kaldıkça daha çok tepenize çıkarlar. Bu ayki maaşınızı göndermeyin, eşinizi karşınıza alıp sakince konuşun. Kayinaileye bakmak için calismiyorsunuz. Ayrıca konudaki ilk yorumunuzda bahsi geçen kufur, ilgisizlik vb şeyleri de oturup çözmeye calisin. Daha şimdiden böyleyse de sırf eşyalarin borcu yeni bitti diye evliliği sürdürmek akıl kârı değil. Saygı dolu, ilginin olduğu bir evlilikte yaşamak varken küfrün, ilgisizliğin, kayın aileye bakıcılığın olduğu bir evliliği neden cekesiniz ki?Bende biriksin diyecegim aynen. Altınlara bile onları geç sen onlar ev için diyip benim üzerimde hiç bir hak bırakmaması ya işte sorunun başı benim davfanisim. Ben ses etmedikçe yoldular daha yolun başında
Eve geliyor ayı gibi uyuyor. Hiç böyle hayal etmemiştim. Çok pişmanım. Düştük bir hataya isteKonudaki tüm yorumları okuyamadım ama çocuk düşünceniz varsa bunu erteleyin bence. Daha bir yıllık evlilikte bunları yaşatanlar cocugunuz olduğunda neler neler yaparlar.. Ayrica aman ağzımızın tadı bozulmasin diye sessiz kaldıkça daha çok tepenize çıkarlar. Bu ayki maaşınızı göndermeyin, eşinizi karşınıza alıp sakince konuşun. Kayinaileye bakmak için calismiyorsunuz. Ayrıca konudaki ilk yorumunuzda bahsi geçen kufur, ilgisizlik vb şeyleri de oturup çözmeye calisin. Daha şimdiden böyleyse de sırf eşyalarin borcu yeni bitti diye evliliği sürdürmek akıl kârı değil. Saygı dolu, ilginin olduğu bir evlilikte yaşamak varken küfrün, ilgisizliğin, kayın aileye bakıcılığın olduğu bir evliliği neden cekesiniz ki?
Hata yapabiliriz ama hatayı sürdürmekte ısrarcı olmamalıyız. Hâlâ bir şeyler için geç değil. Evlendiniz diye dönüşü olmayan yola girmediniz ya. Alın karşınıza konuşun, gerekirse çift terapisine gidin baktınız çözüm olmuyor yolları ayırırsınız.Eve geliyor ayı gibi uyuyor. Hiç böyle hayal etmemiştim. Çok pişmanım. Düştük bir hataya iste
Eşiniz iğrenç biri. Punduna getirip maaşlı bir kadınla evlenmiş, inşallah kurtulursunuz bu adamdan. Bu adam sizi aldatır da, döver de, ev de aldırır açın gözünüzü.Eve geliyor ayı gibi uyuyor. Hiç böyle hayal etmemiştim. Çok pişmanım. Düştük bir hataya iste
Bana da şunu yazmaya hakkı yok babalı günahı boynuna diye
Aynen öyle eşimde kendi yuvasini düşünürse mesaafe koyup normal ilişkimize devam ederiz annesinin eteğinden inmezsede kendi bilir. Kötü olsun demiyorum ama beni harcayacaklar aksi durumdaAman ha sakın böyle bir hataya düşmeyin. Manipüle edebilirler, duygu sömürüsü yapabilirler veya tam tersi sizinle ters düşüp canınızı sıkabilirler. Çok gençsiniz ömrünüz heba olur, kendi oğullarına bile kredi cektirmiyorlar kiyamiyorlar çünkü, ne kadar kızım deseler de size bakın siz el kızısınız hepte öyle kalacaksınız onlar için. Ev aldıktan sonra boşansaniz bir yığın borçla ortada kalacaksınız ve o evden hakkınız olani bile zar zor alacaksınız. İnsanlar nasıl böyle acımasız olabiliyor anlamıyorum. Size acimayana siz neden acıyorsunuz. Kendi kızları kv sine ev alsa inanın ortalığa dökülür bu tipler izin vermezler bile
Ne dedigim anlaşılmıyorsa niye yazma çabasına giriyorsunVar aslında. Gerçi ne dediğin de anlaşılmıyor tam olarak
Ne dedigim anlaşılmıyorsa niye yazma çabasına giriyorsun
İlk okuyunca korktum yalnız eşinize söylemişsiniz almayacaginizi sizin yerinize ben sevindim cidden. Eşinizin sende umut verdin gibi vicdan oyununu duymazliktan gelin. Kendiniz kiradayken maasinizii harcayamiyorken ev fiyatları bukadar ucukken neye üzüleceksinz yapmayın Allah aşkına. MaAsinizi kendiniz alın eşinizin tavrını takip edin ona göre evliliğiniz devam edecek mi karar verirsiniz. Kayınvalidenz laf ederse maaşımla ihtiyaçlarımı dahi alamıyorum evi nasıl karşılayacağız anne Kusura bakmayın diye ko
Eşimede aynısını dedim kendimizz daha bişey alamadık önce kendimize bakalım diyeİlk okuyunca korktum yalnız eşinize söylemişsiniz almayacaginizi sizin yerinize ben sevindim cidden. Eşinizin sende umut verdin gibi vicdan oyununu duymazliktan gelin. Kendiniz kiradayken maasinizii harcayamiyorken ev fiyatları bukadar ucukken neye üzüleceksinz yapmayın Allah aşkına. MaAsinizi kendiniz alın eşinizin tavrını takip edin ona göre evliliğiniz devam edecek mi karar verirsiniz. Kayınvalidenz laf ederse maaşımla ihtiyaçlarımı dahi alamıyorum evi nasıl karşılayacağız anne Kusura bakmayın diye konusun
O zaman benim vermek istediğim cevabı alırsınCanımızın istediği yere yazabiliyoruz.
Ev konuşması plansiz çıktıysa. O an düşünemedim üzerinde sessiz kaldım dersiniz güzelce açıklayınca hâlâ tavır yaparlarsa kendileri bilir. Yeni evlenen oğlunun eşini kullanmayı düşünen insanlar baştan normal değil zaten. Ebeveynler kendilerinin olmasa dahi önce evladının olsun düşüncesinde olurlar. Her türlü garip insanlar. Eşiniz de normal değil Kusura bakmayın. Kendisi alabiliyorsa alsın anababsina eşe güvenip onu kısıtlayip ev almak ne demekEşimede aynısını dedim kendimizz daha bişey alamadık önce kendimize bakalım diye
Kendi maaşından ödesin, sonuçta ona yaptılar.Onlarla kendi konusacakmis 100 bin aldık ya onunda faiziyle geri verecekmisiz
Bana bişey derlerse işin içinden çıkılmiyor diyecegimEv konuşması plansiz çıktıysa. O an düşünemedim üzerinde sessiz kaldım dersiniz güzelce açıklayınca hâlâ tavır yaparlarsa kendileri bilir. Yeni evlenen oğlunun eşini kullanmayı düşünen insanlar baştan normal değil zaten. Ebeveynler kendilerinin olmasa dahi önce evladının olsun düşüncesinde olurlar. Her türlü garip insanlar. Eşiniz de normal değil Kusura bakmayın. Kendisi alabiliyorsa alsın anababsina eşe güvenip onu kısıtlayip ev almak ne demek
Kendi ödesin. Maaş kartınızı alın vermeyin cidden uyuz oldum. Çocuk düşünmeyin bisure bu adamdan lütfen . Maasiniza da sahip çıkın . Evin giderlerini ortak olayım yalnız maaşım benim olacak deyin biraz sesiniz çıksın ya ay ben kızdım burdaSen bişey deme ben konuşacağım faiziylede aldığımız parayı geri iade edelim dedi. Et dedim. Bende
Kendi maaşından ödesin, sonuçta ona yaptılar.
Ben zaten sessiz kala kala bu noktaya geldim. Böylelerine yaranilmazKendi ödesin. Maaş kartınızı alın vermeyin cidden uyuz oldum. Çocuk düşünmeyin bisure bu adamdan lütfen . Maasiniza da sahip çıkın . Evin giderlerini ortak olayım yalnız maaşım benim olacak deyin biraz sesiniz çıksın ya ay ben kızdım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?