100 bin TL ile evin kapısı ancak alınır. Büyük borca girecektik üstelik krediyi çekende ben olacaktım.200 bin tllik bir gecekonduyu haketmişler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 bin TL ile evin kapısı ancak alınır. Büyük borca girecektik üstelik krediyi çekende ben olacaktım.200 bin tllik bir gecekonduyu haketmişler![]()
Neyse farketmene sevindim konu sahibi, davayı ne zaman açacaksın?100 bin TL ile evin kapısı ancak alınır. Büyük borca girecektik üstelik krediyi çekende ben olacaktım.
Bu şekilde devam ederse devam etmeyeceğimi de belirttim. Ailen beni mi beklemis ev alma hayali için dedim. Ben istediğim şeyi alamayacaksam niye çalışıyorum dedim. Bu zamana kadar alsalardi. Kendi kizi da ev alacak mesela doğalgazlı büyük ev istiyor kızım diyor. Kendi kizi hayallerini yaşarken ben kirada surunecegim. Kredi borcunu ödeyeceğim sonuç ne sıfır.Neyse farketmene sevindim konu sahibi, davayı ne zaman açacaksın?![]()
Ee peki sonuç ne?Bu şekilde devam ederse devam etmeyeceğimi de belirttim. Ailen beni mi beklemis ev alma hayali için dedim. Ben istediğim şeyi alamayacaksam niye çalışıyorum dedim. Bu zamana kadar alsalardi. Kendi kizi da ev alacak mesela doğalgazlı büyük ev istiyor kızım diyor. Kendi kizi hayallerini yaşarken ben kirada surunecegim. Kredi borcunu ödeyeceğim sonuç ne sıfır.
Sen bişey deme ben konuşacağım faiziylede aldığımız parayı geri iade edelim dedi. Et dedim. BendeEe peki sonuç ne?
Faizi neye göre hesaplayacakmış akıl küpü eşinSen bişey deme ben konuşacağım faiziylede aldığımız parayı geri iade edelim dedi. Et dedim. Bende
İşte bir şekilde para aktaracak ya tamam dedim artık en azından milyonluk ev almaktan iyidir. En başından hayallerinizdwn bahsetsetdiniz ona göre o imzayı atardım dedim. Ki öyle zaten herkesin kayinbabasi kaynanası ev alır bizde daha bir seye doğru düzgün sahip değilken biz alacaktik. Ve her şeye evliligime uzaktayken karisiyorlar buraya gelseler her şeye burnunu sokup oturduğum Evdende çıkaracak onu gosteriyor durum. Ne yaparlarsa yapsinlarFaizi neye göre hesaplayacakmış akıl küpü eşin![]()
Aman ha sakın fikrini değiştirip kredi çekmeye kalkma. Ne yaparsan yap, boşanma durumunda kredi sana kalır; ev de ikiye bölünür. O evden asla çıkmazlar, uğraşır durursun.İşte bir şekilde para aktaracak ya tamam dedim artık en azından milyonluk ev almaktan iyidir. En başından hayallerinizdwn bahsetsetdiniz ona göre o imzayı atardım dedim. Ki öyle zaten herkesin kayinbabasi kaynanası ev alır bizde daha bir seye doğru düzgün sahip değilken biz alacaktik. Ve her şeye evliligime uzaktayken karisiyorlar buraya gelseler her şeye burnunu sokup oturduğum Evdende çıkaracak onu gosteriyor durum. Ne yaparlarsa yapsinlar
İşte orda uyanık davranamadim. En baştan benim maaşım bana senin maaşın sana evle ilgili durum olunca ortak demem gerekti. Düğünde paralar verilmiş bize vermedilwr masraflara gitti diyip kenara çekildiler. Bu zamana kadar yiyip içip gezmisler. Derdi tasasini ben çekmek istemiyorum. Bu iyilikten ziyade kendime yaptığım haksızlık olacak. Kendi kızları evini alıp baskosede otururken ben acaba kira ne kadar yükselecek korkusuyla kredi niye ödeyeceğim. Onlara ne yapsamda iyi olduğum sürece iyiyim kötü olduğum an tepeme binecekler. Ben kredinin boşanma anında sadece bana ait olduğunu bilmiyordum. Haliyle ben sesimi çıkarınca boşanmak isteyince ev ortak borç benim olacak tüm ekonomik ozgurlugumu elimden alacaklar. Değmeyecegini iyice anladım. Beni seven insan zaten beni böyle skintiya sokmaz. Kendi ailesinw kıyamıyor ama bana acımıyorAman ha sakın fikrini değiştirip kredi çekmeye kalkma. Ne yaparsan yap, boşanma durumunda kredi sana kalır; ev de ikiye bölünür. O evden asla çıkmazlar, uğraşır durursun.
Anne babanın yapılan düğün için verilen parayı geri istemesi ne kadar ayıp bir durum. Halihazırda altınları almadılar mı sizden? Aslında ona saymaları lazım.
Valla bacım aklın varsa bu evliliği sürdürme. İki gün sonra hastalık bahanesiyle yine senden para isteyecekler. Durumu lütfen ailene anlat. Üzülürler diye düşünme. Senin bu durumda olduğunu ve bu şekilde evliliğini devam ettirdiğini bilseler daha çok üzülürler.
Ne demek kadının elinden tüm maaşını almak, hiç anlamıyorum. Eşin olacak deyyus o parayla ne yapıyor? Kira, faturalar, ev masrafları ödendikten sonra kalan parayı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Şuan birikiyor aman harcamayalim şeklinde ev alacağız ev alacağız diye diye son aylar sinirim zıpladı. Kendi kızları kaç yıldan beri evli o alsın ev onlaraAman ha sakın fikrini değiştirip kredi çekmeye kalkma. Ne yaparsan yap, boşanma durumunda kredi sana kalır; ev de ikiye bölünür. O evden asla çıkmazlar, uğraşır durursun.
Anne babanın yapılan düğün için verilen parayı geri istemesi ne kadar ayıp bir durum. Halihazırda altınları almadılar mı sizden? Aslında ona saymaları lazım.
Valla bacım aklın varsa bu evliliği sürdürme. İki gün sonra hastalık bahanesiyle yine senden para isteyecekler. Durumu lütfen ailene anlat. Üzülürler diye düşünme. Senin bu durumda olduğunu ve bu şekilde evliliğini devam ettirdiğini bilseler daha çok üzülürler.
Ne demek kadının elinden tüm maaşını almak, hiç anlamıyorum. Eşin olacak deyyus o parayla ne yapıyor? Kira, faturalar, ev masrafları ödendikten sonra kalan parayı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet hesaplari görüyorum ama çok detaylı incelediğimde neye bakıyorsun diye çıkıştı bir iki defa. Artık aktarmayacagim. Kim için ne için çabalıyorum. Maalesef bu devir sesini çıkarmayan enayi gözüyle bakan devir. En ufak bir sesimi cikarmada saygisizlasacaklarina eminim. İki güne bir arayıp ev muhabbetinden sıkıldım. Kendi kızlarına yapsınlar. Yolun başında bu şekilde ezdirisem sonunu hüsran olarak yasacagima eminim artikSizin biriktiğini düşündüğünüz paralar eşinizin ailesine gidiyor olabilir. Hesap hareketlerini siz görebiliyor musunuz. Belli ki çok naif bir hanımsınız ve ne yazık ki sizin güzel niyetinizi en yakınlarınız kullanmaya çalışıyor, gerekirse kalbinizi kırma pahasına. Üstelik aile sizden karşılıksız ev beklerken size verdikleri parayı faiziyle isteyecek kadar yüzsüz mü demeliyim, aç gözlü mü demeliyim öyle insanlar. Benim annem de aynı sizin gibi naif, asla kavga nedir ses yükseltmek nedir bilmez. Babam seneler içinde tepesine çıktı da çıktı. Kendinize bunu yapmayın olur mu ? Siz kendiniz gibi güzel kalpli ince düşünceli insanları hakediyorsunuz. Ama dışarıdan görünen o ki bu bir proje evliliği. Maaşınızı şimdiye kadar eşinize veriyor olabilirsiniz ama böyle başladı diye böyle gitmek zorunda değil. Benzer konular var grupta yıllar boyu eşine parasını verip günün sonunda beş kuruşsuz kapıyı çekip çıkan o kadar çok kadın var ki. Sizin gibi düzgün bir insan bu muameleyi asla haketmiyor
Yok zaten sessiz kaldıkça tepeme çıkıyorlar. Artık gittiği yere kadar bundan sonra yapacağım sadece onlar için bu. Kendj hayatimizi yaşayamaz oldukEn yakın arkadaşım sizin karakterinize çok benziyor. Asla sesini yükseltmez, hakkını savunamaz, aman kavga çıkmasın huzursuzluk olmasın der. Öyle naif ve iyi kalpli bir insan ki dünyada böyle insanlardan çok az kaldı. Günümüz dünyasında sizin karakterinizdeki insanlara ensesine vur ekmeğini al gözüyle bakılıyor. Arkadaşım evine bir bardak alamıyor ve ne yazık ki sesi o kadar az çıkıyor ki itirazları duyulmuyor. Siz henüz yolun başında ve bazı şeylerin farkındasınız. Eşinize sesinizi ne pahasına olursa olsun duyurun ve kendi kurallarınızı koyun. O yuvada sadece eşinizin söz hakkı yok
Bundan sonra diyebilirsiniz. Tek hesapta paralar toplansın derse de siz değil o atsın bundan sonra.İşte orda uyanık davranamadim. En baştan benim maaşım bana senin maaşın sana evle ilgili durum olunca ortak demem gerekti.
Canım kızım canım oğlum sen gelin değil kizimizsin laflariyla bir anlık gaflete dustumde. Kötü olmam bir anlık ters davranisima bakar eminim. Onlar bana ev alsın her gün canim annem canım babam bende derim artık kendi hakkımı çiğnetmeyeceğimKonuyu ve yorumları okuyunca oturduğum yerde sinir harbi yaşadım. Konu sahibi sen aklını peynir ekmekle mi yedin? İdrak yetini mi kaybettin şuurun mu iptal bu nasıl bir körlüktür. Ne vicdan azabı ne suçluluk duygusu?!! Kocanda aileside kan emici, aç gözünü. Girtlağına çökmüşler farkında degilsin. Her ay maaşini yedirmek nedir. Kayın aileye ev almak nedir ya delireceğim. Bu çakallara ağzina geleni sayıp derhal bir avukata gitmen lazım.
Bende biriksin diyecegim aynen. Altınlara bile onları geç sen onlar ev için diyip benim üzerimde hiç bir hak bırakmaması ya işte sorunun başı benim davfanisim. Ben ses etmedikçe yoldular daha yolun başındaBundan sonra diyebilirsiniz. Tek hesapta paralar toplansın derse de siz değil o atsın bundan sonra.
Çakallara bak sen. Karaktersizler. Ezdirme kendini sakın maaşını eşine daha fazla gönderme, ev konusu açılınca bir güzel tersle hepsini. Yüzsüzler.Canım kızım canım oğlum sen gelin değil kizimizsin laflariyla bir anlık gaflete dustumde. Kötü olmam bir anlık ters davranisima bakar eminim. Onlar bana ev alsın her gün canim annem canım babam bende derim artık kendi hakkımı çiğnetmeyeceğim
Kendi muhattap olsun ailesiyle kendi çözsün o durumu. Kızları nasıl ev alacaklar diye hayal kuruyorsa aynı şekilde bizde kendimize ilerleyen süreçte istediğim şekilde ev Allah nasip ederse alacağım. Bu ev mevzusuna girersem beş yıl üç yıl her neyse yıllarca borç ödeyeceğim. Ama elimde olacak sıfir. Zaten bana merhametleri olsa krediyi benim çekeceğimi biliyorlardı olur mu siz yeni evlisiniz derlerdi. Bana ilan falan atmasın ailen dedimÇakallara bak sen. Karaktersizler. Ezdirme kendini sakın maaşını eşine daha fazla gönderme, ev konusu açılınca bir güzel tersle hepsini. Yüzsüzler.