- 7 Mayıs 2022
- 181
- 333
- 33
- 29
Boşanmaz tabi ki, ev alacaksın anasına.Boşanmayacaktir zorluk cikaracak
En uyanığına en iyi niyetlisi, en safı denk düşüyor yahu ne hikmetse hakikaten.Ben de eşime dedim şimdi, bu zamanda böyle safı var mı diye şoka girdi adam
Kesin kamuda memursun, şimdiki erkekler maaşlı saf kızların kokusunu alıyor hemen ...Kendi işimi maaşımı eşimin maasini burda yazmamı gerektiren ne benim sorduğum soru farklj burda sorulan sorular bazıları bambaşka elbette sorduğum konu hakkında olanlara cevap vereceğim görgüsüz biri olsam yada yalancı olsam burda çok üsten bir meslekte yazardim kaldiki kendimi geçindirecek duzeyde şükür meslek sahibiyim o kadar
Benimde hatam oldu eşim konuşurken bu konuyu ailesine ben ses etmedim. Onaylar durumdaydım. Sonradan ev talepleri buyuk eve dönüştü. Sonra benim yakin arkadaşlarım duyunce sakın yapma diye kizdilarKesin kamuda memursun, şimdiki erkekler maaşlı saf kızların konusunu alıyor hemen ...
Tamam sizi anladıkBenimde hatam oldu eşim konuşurken bu konuyu ailesine ben ses etmedim. Onaylar durumdaydım. Sonradan ev talepleri buyuk eve dönüştü. Sonra benim yakin arkadaşlarım duyunce sakın yapma diye kizdilar
E bak herkes kızıyor, aklın yolu bir işteBenimde hatam oldu eşim konuşurken bu konuyu ailesine ben ses etmedim. Onaylar durumdaydım. Sonradan ev talepleri buyuk eve dönüştü. Sonra benim yakin arkadaşlarım duyunce sakın yapma diye kizdilar
Ailemin kendi evi var hanimefendi ve benim ailem böyle talepleri yok
Boşan kurtul başka da diyeceğim yok , eşin seni sevmiyor kesinlikle bunu bil ...Benimde hatam oldu eşim konuşurken bu konuyu ailesine ben ses etmedim. Onaylar durumdaydım. Sonradan ev talepleri buyuk eve dönüştü. Sonra benim yakin arkadaşlarım duyunce sakın yapma diye kizdilar
Evalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorumTamam sizi anladık
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz
Boşanacak mısınız
Ya da hayır ev mev almıyorum diye söyleyip kartınızı alacak mısınız
Bende artık mantık evliliği yaptığına eminimBoşan kurtul başka da diyeceğim yok , eşin seni sevmiyor kesinlikle bunu bil ...
Hayır siz hatalı değilsinizEvalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum
Eee peki sonuç?Burada da herkes çok yanlış bir davranış olduğunu söylediği bu saatten sonra ne yapacaksınız millet onu merak ediyor.Geldiniz eşinize yapamadığınız öfkenizi kustunuz gidip kuzu kuzu evi alacak mısınız boşanacak mısınız?Evalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum
Ben kredi cekmiyorum ev de almıyorum dedim. Daha ailesine demedi aileside her gün arıyor bugünde aradı bişey demedim benHayır siz hatalı değilsiniz
Kavga çıktı madem hiç geri adım atmayın
Devam edecekseniz ev konusu kapanacak kimseye ev almıyorum diyeceksiniz şartınız bu olsun
Kartınızı da kendiniz kullanın lütfen
Umut vermişsiniz artık ev alacaksınız. Sözden dönülmez. Çok ayıp.Evalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum
Ama siz lütfen bir silkenin kendinize gelin. Ne umudu verdiniz bunu istemeleri bile büyük ayıp yüzsüzlük, terbiyesizlik. Hayal dahi edemiyorum öz ailem bile benden böyle bir şey istesin. Kendime ev alırken kredi çekerken 40 kere düşünüyorum. Umutları gelin gelsin bize ev alsın mı. Manyak mı bunlarEvalmak istemediğimi soyledim kavga çıktı bu yüzden zaten baya büyük hemde arkadaşlar araya girdi. Şuan kendimi kötü hissediyorum o tarafa umut bende vermiş oldum diye hatalı miyim diye suclaniyorum
İşte burdaki hatam da benj uzuyor Allah katındada suçlu muyum hatalı miyim bilmiyorum kafamı karıştıran bu aslındaUmut vermişsiniz artık ev alacaksınız. Sözden dönülmez. Çok ayıp.
Boşanın o zaman ailenize söylemiyorsunuz çünkü boşan kızım neden çekiyorsun diyecekler.Yani annenizin yaşlı hasta olması felan bahane.Kadının düşmanı kadın değil sizler kendinizin düşmanısınızBende artık mantık evliliği yaptığına eminim
Arayıp onlara da söyleyinBen kredi cekmiyorum ev de almıyorum dedim. Daha ailesine demedi aileside her gün arıyor bugünde aradı bişey demedim ben
Ailesine konuşamam böyle kimseyle konuşamam yapım bu şekilde hiç değil utanirim hatta şimdi evden vazgeçtik mesela ama utanıyorum bir yanım üzülüyorArayıp onlara da söyleyin
Ev filan almıyoruz daha ev için aramayın fotoğraf filan da atmayın diye
Eğer şimdi yapmazsanız hiç yapamaz o krediyi çeker o evi de alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?