Canım aynısını yaşadım. Biz evlenmeden eşim kardeşi ile kalıyordu. Kardeşi, orda burda 3-5 gün çalışıp çay kontör sigara parasını cıkaran biri. İşi gücü yok, elinin harçlığı olsa yeter ve de yaşı benden büyüktü. Doğudaki görgülü bir ailwye mensuplar ben ise tam batılı olmasa da karadeniz, hatta iç Anadolu kültürü. Büyüklere deger verilir, sevilir sayılır ama herkesin evi yurdu bellidir.
Eşime daha ilk tanuşmamızda dedim. Bak öyle kardeş vb aynı ev olmaz şimdiden kardeşine söyle. Kardeşine söylemiş o da tamam siz, evlenin 2-3ay sonra giderim demiş. Tamamen geciştirmelik bir cevap. Biz bu olaydan 1.5 sene sonra evlendik. Malwswf gitmedi. Bir süre baska ile gittik evimizi kapatmadan. Evde kaldı. Döndük dönerken tatlı tatlı evini kur dedim. Gitmedi. Bebeğim oldu vbvbvb. Görümcem geliyordu, kayınvalidem geliyordu 3-4 ay. Hatta izin versem 1 sene. Eşimle bir odaya kapanıp tartışmalar, eşim diyor ki ne yapayım kolundan tutup kapıya mı atayım?
Anlasın diye esyalarını koliye doldurdum, kapının arkasına astı çıkardıklarını. Velhasıl eşimle sürekli tartıştık ve soğuduk.
Sehir değiştirdik, bizle geldi o sehirde iş buldu(geçici işler).
Sonunda boşandık.
Eşim boşanınca yalnız evine kimse gelmedi. Hani noldu, hepsi can atıyordu bizde kalmaya.Görümcelerim,kaynım.Biri bile yalnızlığını paylasmadı.
Sanırım eski eşimin de kafasına dank etti ve belki mesafe koydu bilemiyorum. Ama iş işten geçti.
Tatlılıkla halledersiniz umarım.
Ve ben sana diyeyim. 1 sene nolcak ki diyenlere. Kazanması garanti değil. E o zaman İkinci sene de olacak. O sehirde üniv kazanırsa kalmaya devam edecek.
Sen farklı saatte kalkacaksın o farklı saatte. Kahvaltıyı toplayım toplamayım.
Bi sürü sıkıntu.
Ayrıca insan eşinin wc sinden,kılından tüyünden bile hoilanmıyor yeri geliyor. Neden sürekli baskası için gerileyim.
Sakın ona özel oda vb yapma, geldipibde misafir olarak geldiğini bilsin. Ben çok çektim bundan