her yorumu okuyamayız, siz de her detayı elbette buraya yazamazsınız. burası yazılı bir platform ve yazdığınız cümle ne ise onun anlamını çıkarırız doğal olarak.
sevgili
mehlika_ da yazmış, üslubunuzdan dolayı yanlış anlaşılmaya çok müsait birisiniz. bir de sürekli savunma halindesiniz.
yapılan her yorumda, yapıcı da olsalar "ben onu biliyorum, şöyleyim, böyleyim" diyorsunuz. demek ki karşınızdakinin söylediklerine odaklı değilsiniz. bu yüzden de iyi niyetli yazılara dahi sert cevap veriyorsunuz.
bakın mesela:
Bir taraftan bebek istiyorum eşimin gerçek ailesinin kim olduğunu anlaması İÇİN… bu konunuzu açtığınız postta yazdığınız cümle. şimdi sizi tanımayan insanlara böyle bir cümle ile derdinizi anlatırsanız sizce nasıl bir profil çizersiniz ?
kusura bakmayın ama bu sevimli bir profil olmaz.
ondan sonra tepki görünce de sürekli savunma haline geçer sinirli cevap verirseniz gerilim yaşamak kaçınılmaz.
bir kadın dayanışması forumunda bile bir sürü kadından tepki çekecek cümleleriniz varsa eşinizin sizi anlamaması çok normal olur.
bu yüzden yazdım biraz kendinizi irdeleyin bence diye..
hoş orada da savunmaya geçtiniz. kusura bakmayın ama kibir huyunuz biraz fazla görünüyor. bunu biraz törpülemenizi öneririm.