Evliliğimle ilgili fikirler

aynen katılıyorum

ikiniz de bilgisayar muhendisisiniz, o sana başka birinin yanında cahil diye bağırıyor da siz ne yapıyorsunuz?
Maaşınıza da sahip çıkamıyorsunuz? Ama size bir çiçek getirmedi diye dertleniyorsunuz? (Dertlerinizin en küçüğü...)
Adam sizi cinsellikte de umursamıyor vs vs.

Ben çok üzülüyorum hayattaki imkanlarının farkında olmayıp bu şekilde bir adama tabi olan kadınlara...
Neden bu kadar alttan alıyorsunuz ki?
Tabi Türk kadınlarının evlenmesi lazım, evli kalması lazım, kocadır, gölgesi yeter...
Kızları okuttuk, bu sefer de maaş kartlarını kapıtırır oldular

Hadi her seyi bir kenara birak diyelim. Sirf kendisi icin sana oral yaptirmasi igrenclikte nirvana yapmis olmasi demek. Bu adamin akillanmasi lazim.
Yanlis anlama ama gay falan olabilir mi?
Forumda bu ara her cinsel sorunu olan adama GAY MI deniyo ne alakasi var oral sex zevkli bir sey herkes sever. Sorun bu adamin bencil olmasi. Karisini da tatmin etse sorun kalmayacak

Forumda bu ara her cinsel sorunu olan adama GAY MI deniyo ne alakasi var oral sex zevkli bir sey herkes sever. Sorun bu adamin bencil olmasi. Karisini da tatmin etse sorun kalmayacak

Ama adam kendini de tatmin ediyomus. Kadini neden istemesin ki? Ben olabilir mi diyorum. Hic belli olmaz.. evet egoist ama cinsi durtuleri varsa bi tek oral yaptirmaz diye dusunuyorum..

valla ne dıcegımı bılmıyorum buarada oral sex ın abdest bozdugunu bılmıyordum agzıma bosalma olmuyo ınternette de aradım ama bulamadım zaten bana yapmaz ben ona yapıyorum. haklısınız gerckten kendımı gercekten ezık hıssetmeye basladım zaten bısey sormaya bıle cekınır oldum kardesının yanında demıstı oyle deyınce de odaya gıttım kapıyı kapattım bı sure konusmadım ama fayda etmedı tabı

Abdest alman lazim canim ne olursa olsun.
Bence esin akillanmiyorsa aile buyuklerine anlat bi de onlar konussun bakalim..

Ama adam kendini de tatmin ediyomus. Kadini neden istemesin ki? Ben olabilir mi diyorum. Hic belli olmaz.. evet egoist ama cinsi durtuleri varsa bi tek oral yaptirmaz diye dusunuyorum..
Alakasi yok. Gaylik net bi cinsel tercihtir. Sadece erkege ilgi duyar kadinla isi olmaz. Yani mesela sen bi kadina oral yaptirir misin yaptirabilir misin icin alir mi? Oyle dusuneceksin. Biseksuel demeye calisiyosan o baska ama onu da sanmiyorum. Zira bencil olsalar tum erkekler oral yaptirir tatmin olur. Ama adam karisini da dusundugu icin pesine onu tatmin eder vs vs uzar neyse cok +18 oluyo

Lütfen tam da onun istediğini yapıyorsun. Seni daha fazla ezmesine izin verme!!!

Yahu oral yapiyosun sevisiyosun abdest almamak olur mu yani her sey sperm mi sence insan dindar olmasa da bi temizlenmek ister ya oyle pis pis mi dolaniyosun

muhtac degılım sadece daha once yara aldım ve esımı tanıdıgımda evet bu ınsanla evlenırım demıstım yanı baska bı sorunumuz yoktu bıde empoze edıyo sevdıgını ben ona muhtac degılım hatta o kadar degılım kı ben ısten gec geldıgım ıcın genelde yemegı falan o yapar ama ıste hem bu yuzden hemde ısımı sevmedıgım ıcın calısmak ıstemıyorum deyınce de kıyamet kopar. Evet polonyada aılemden uzakta hayat surdurdum ama ona gore bu yetmıyo aileden para alınca ogrencı olmuyormussun o ortaokuldan berı hem aılesınden ayrı hem burslu hemde calısıp para kazanmıs bense hazır yemısım aılemden ıyıde elın yabancı ulkesınde nasıl calısayım turkıye gıbı degılkı. Polonyaya gıtmıs olmamada kızıyor mesela eskı sevgılımden dolayı turkıyeden ayrıldgııma kızar ama en cok benı yaralayan bu olaylar.

evet esıtsızlık var yanı ılıskıde zaten ama ne yapmam lazım nasıl duzeltmem lazım bılmıyorum ınsan bı cıcek bıle almaz mı ya
Canımm burada çiçeğe takılıp kalma önce diğer huylarını ele almak lazım sende de mide var sonuçta kus bir gün de aklı başına gelsin

Bu insanla ömür geçmez ki. Konuşularak çözülecek bir şey de değil, adamın karakteri sorunlu. Kendinizi ezdirmeyin böyle insanlara. Evliliğiniz baştan aşağı sorunlu, çünkü evliliğin yürümesinin sebebi sizin eğilmiş başınız. Başınızı dik tutun bakın neler oluyor? Konuşmaları mail atmak, birinin yanında hakaret etmek, annen aradığında yeter kapat vs ne çirkin şeyler bunlar. İstersen annenle istersen arkadaşınla konuş karışmaya hakkı yok ihmal etmediğin sürece. Sen kukla değilsin bir bireysin. Farkına var, farkettir, kabullenemiyorsa yolun ne olduğunu biliyorsun.

Arkadaş ne anlatmış ne yorumlanmış ve konu nerden nereye gidiyor.
İnsanların tercihleri temizliği bir kenara arkadaşlar.
Burada sorunlarına çare arayan bir bayan var.

Eşin Türkiye'de yaşamadığın için oradaki hayatla buradaki hayatı karıştırma diye üzerinde baskınlık kurmaya çalışıyor.
Seni yönlendirmek yönetmek istiyor. Ya bir gün sinir krizi geçirip herşeyi yıkıp döküp yeter be adam diyeceksin.
Yada erkeğin yönlendirmesi de hoşuma gider diyip bazı şeyleri görmezden geleceksin.
Eşin biraz da egosu yüksek kendini beğenmiş biri galiba ki senin birşeyler yapmana tahammül edemiyor.
Evli olduğum için cinsellik kısmına da yorum yaparsak. Yolun başındayken geri dön.
Ya hep ya hiç de. Seni mutlu etmeyeni sen neden mutlu edesin ? Cariye olarak mı aldı seni ?
Senin düşünmen gereken şeyleri o neden düşünüp yorumluyor ki ? Sen şikayet etmiyorsan.
O yüzden tek tavsiyem yapma.. Bırak uzak durursa senden dursun. Ama bunu kendine şartlama..

Evliliğin ilk yılların da problemler olur ama çift taraflı ise normaldir.
Sen tek taraflı bu sorunları yaşıyorsan ilerisini de düşün.

Diğer maaş çiçek mutluluk vs kısmına gelirsek eşim bana yapsa bile hiç yapmamış gibi davranıp daha fazlasını da istiyorum.. Yada benim de aldığım şeylere eşim yeri geldiğinde laf edebiliyor. Bunlar evlilik de '' dır dır '' kısmıdır. Normal dir olur yani.. :)

Tamam da paralar neden onda toplanıyor anlamadım. Çok yüz vermissin

her mesajında eşinin tenkitleri ve kendini savunma halindesin, o kadar ezmiş ki seni, yazılarına dahi sinmiş.
arkadaşım bence ilk işin eşini askere postala ve psikolojik yardım al, özgüvenini geri kazan. ondan sonra da eşine resti çekersin, ya seni olduğun gibi kabul eder ve o da psikolojik destek alır ya da sen kendi hayatını kendi kurallarına göre yaşarsın işine gelsin ya da gelmesin.
bir de ev hanımları eziliyor derler. ben çalışma hayatını sevmediğim için ev hanımlığı yapıyorum ama eşim bunların binde birini yapsın, o adamı anında şutlarım, doğduğuna pişman ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…