Evliliğimle ilgili fikirler

arkadaşım ayrıca sen onu rahatlattığında da sonuçta bir şekilde abdestini alacaksın
çocuk mu kandırıyor anlamadım ben bu işi
o zaman aynısı sende yap sabah erken kalkıyorsun benim işimi hallet de
ya bu bile senin ilişkindeki eşitsizliği öylesine gösteriyor ki

bende ona teklıf ettım bıkac kere madem ben yapıyorum sende bana yap dıye benım mıdem hassas kusarım ben dıyo hemde hıc on sevısme yapmadan dırek dalıyo dıyorum benı bıraz once oksayarak doyur sonra olsun yok her defasında bunu anlatmaya calısyorum ona

evet esıtsızlık var yanı ılıskıde zaten ama ne yapmam lazım nasıl duzeltmem lazım bılmıyorum ınsan bı cıcek bıle almaz mı ya

senin gibisini kim sevmez ki
kim istemez
ağzı var dili yok
çalışır kocasının eline verir
aile arkadaş yok çevre yok tanıdık yok
yatakta gönlünüde yapar
ohhh
valla iyi iş

peki ya senin açından
seni aşağılayan
bilgini kültürünü yapabileceklerini yok sayan
seni bu denli ezik bir hayata aşk ve sevgi masalları ile bağlayan
alın terini kendi eline geçmeden alan
yaptığın ek harcamlarda kendini suçlu hissettiren
biri ile yaşamak nasıl bir duygu ???????????

sen güçlü bir kadınsın
ben bu güce asla sahip olamazdım

şimdi birde asker yolu bekleyeceksin
eşinin sorunu kesinlikle aşağılık kompleksi
kendini sana layık göremiyor
her fırsatta azarlayarak ve aşağılayarak
kendi farkına varmana engel oluyor

seni insanlardan uzak tutarak
ondan başkası ile görüşmeni engewlliyor
malum gözünün açılmaması lazım

konuşmaları kendisine mail atması filan rezmen
rezilce bir hareket
hele hele oral tatmin le seni hiç düşünmemesi
tam bir bencillik

keşke polonyada kalsaydım derdim ben
haline üzüldüm
neyse aklın başına geldiğine çok geç olmaz umarım

bundan sonra sende kusacaksın o zaman
ne demek yani
arkadaşım lütfen bu davranışı kabul etme

eşin cinsellikteki başarısızlığını sana psikolojik şiddet uygulayarak artı kendini de rahatlattırarak yapıyor
lütfen bu alandan başlayıp her alanda evliliğini düzelt ya da yoluna bak

bilgisiz ve eşinin isteklerine kapalı bir erkek Allah yardımcın olsun

Okurken bir tanıdık aklıma geldi. O da senin bahsettiğin gibi ama evlendikten bir iki yıl sonra senin bahsettiğin cnsel sorunlar yaşamış. Ben evli değilim de 3 aylık evliyken ağız mağız nedir ya? Kusura bakmayın. O bahsettiğim kişi bikaç ay önce boşandı. Sizin eşiniz de kendinde eksiklikler görüp üstünlük sağlamaya çalıyor olabilir. Geçmiş olsun. Bu kadar erken çıkan bu sorunlarla sonunuzu uzun süreli görmüyorum. Hayırlısı olsun.

askerliğini yapmadan neden evlendiniz ki ? adamın aşırı bi egosu var anladığım kadarıyla kıskanç ve bencil askere gidince şu an kötü olan durumlar daha da kötüleşecek..askerlik psikolojisi çok farklı sizi nasıl bulacağından ziyade kendinin ne hale geleceğini bi düşünse çok iyi olur..

cinsellikte te bence kendi sorunları var o yüzden size yaklaşmıyor gibime geldi anlattıklarınızdan.

evet esıtsızlık var yanı ılıskıde zaten ama ne yapmam lazım nasıl duzeltmem lazım bılmıyorum ınsan bı cıcek bıle almaz mı ya

canım arkadaşımk olay eşinin çiçek alması değill lütfen bu duygusallıktan çık
olay adamın saygısız olması eşitlikten bihaber bencilin teki olması

Allah büyük belki o askerdeyken biraz daha bizim gördüklerimizi görüp güçlenip ayağa kalkarsın

zaten bıkac kez dedım ıcımden keske polonyada kalsaydım dıye ama ordada cemaat evınde kalıyordum dısarlarda karlarda dolastım onlar yuzunden 6ay yerde yattm bı yatak getırmedıler hep hakkımı yedı bunları dusununcede yok dıyorum sıkıstım kaldım zaten ıstedıgım bıseyı yapamıyorum hep bısı yapmak ıstesem bırınden gorupde ıstedıgımı dusunuyo bu yargılarını kırmam lazım

askere gidip buyuyupde geri gelir insalla hala cocuk cunku evlenmis ama egolarindan komplekslerinden arinamamis tek erkek cocuk oldugu icin pohpolanarak buyutulmus anlasilan ama askerde onu umarim adam ederlerde karsisindaki insalara hakettikleri gb davranmayi ogrenir. cok ozur dilerim ama tam bi bencil esiniz!! siz de ipleri seviyorum die eline vermissiniz. bundan sonra maasinizi vermeyin bisi alcaksaniz alin ve aldim bitti diin. sacmalamasin sen beceremezsin sen yapamazsin vs vs vs die ezdirmeyin kendinizi

sana yönelik değil yaptıkları
gerçekten kendini sana layık görmüyor
ve seni ezerek kendini olduğundan değerli gösterme çabası içinde
böyle karakterleri tanırım
ezik insanları severler
yüzlerine karşı ne kadar haksız ve bencil olduklarını söyleyememeleri için
allah yardımcın olsun
yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun

Aç gözlerini biraz! Sana her dediğini yaptırıyor, sen ona karşı gelme ya da onun fikirlerine itiraz etme diye de , senin üstünde baskı kuruyor.Yani hem suçlu hem güçlü.Sana ikide bir
sen evlendiğim kız değilsin diyerek,hem duygusal olarak seni vuruyor ki,göya sana kendini kötü hissettirip, bi taraftanda dediğini yaptırıyor.Şark kurnazı yani.

Sadece üzülüp kendinde hatayı arama diye yazıyorum,çünkü eşin gerçekten çekilecek biri değil

sen neler yaşıyormuşsun ya çok üzüldüm canım.. öncelikle işe kendini ezdirmemekle başlamalısın bence, senin de istediklerin olana kadar onun istediklerini yoksay mesela. senin de yetişkin bir birey olduğunu kabullenmesi gerekiyor. özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum, bunu da seni bastırarak arka plana itmeye çalışıyor bence, izin verme. hep sessiz kalıyorsun lütfen konuş artık, gerekirse bağır çağır ama seni susturmasına izin verme

arkadaşım bu arada sana özel mesaj atmayı denedim ama gizlilik ayarlarından kapamışsın
o ülkede bende uzun süreli bulundum
onlar çok iyi insanlardır ayrıca bizim milletimize de cidden çok iyi davranırlar

eşin arkadaşın sana yapılan bu haksızlıkları söyleyemesin diye de arkadaşınla kontağı kesmiş olabilir
Allahaşkına yurtdışında yaşamışsın ki oranın soğuğunu bende bilirim ales kitabı mı alamayacaksın

eşine çok sınırlendım ondan sinirli yazmış olabilirimde eşin cidden çokkkk bencil çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…