Bunu yazıp yazmama konusunda cok dusundum ama yazmak ıstedım artık ıcımde tutmaktansa paylasayımda rahatlayayım ıstedım en azından sızden bı fıkır alırım. Kesinlikle fake değilim(cinsellikle ilgilide bişiler diceğim için açıklama gereği duydum.)
3senelik bi ilişki sonucunda gectiğimiz Mayısta evlendık. İyi kötü 3 ay olucak 5 gun sonra. Yalnız bızım evliliğimizde bir sorun var. Bende cozemedım ne oldugunu. Biraz uzun anlatıcaklarım ama fıkır edınmeyı, nasıl davranmam gerektıgını bılmek ıstıyorum. Şimdi ben Polonyada okudum. Orda ilk yılımdan itibaren cok yakın bır arkadasım vardı bız bununla son seneden bı sene once küsüştük maalesef hatta eşimle o zamanlar sevgiliydik ve benım haberım olmadan kıza benım hakkımı savunmak ıcın mesaj atmıs bu yuzden olay daha da alevlendı ama esım kabullenmıyo arkanda olmam suc mu kımsesız olmadıgını bılsın herkes yerını bılsın dıye cevap verdı. Neyse gecen gun bu kızın evlendıgını duydum ortak bır arkadasımdan bende tebrık ıcın bırazcıkda barısabılmek ıcın maıl attım. Eşim le ben telefonlarımızı hıc saklamayız bırbrımızden ama ben onun telefonuna dokunmam yanı sevmem karıstırmayı neyse, eşim ben uyurken telefonumu almıs karıstırmıs tamam karıstırsın ama kıza yazdıgım maılı kendıne atmıs ve hatta bıtane ablam var konustugum bazen dını konularda falan konusurduk, kapanmak ıstedıgımı soylemıstım ablama ve ısı bırakmak ıstedıgımı zaten ne zamandırda dıyorum. Neyse eşim bu ablamla olan whatsaapp konusmalarımızıda maıl olarak kendıne yollamıs benım haberım yok bugun sabah ıse gıdıyoruz bunun suratı bı karıs falan ben neyın var falan dıye sordum basladık konusmaya ama bu kavgaya dondu o ablan yuzunden gecmıstekı arkadasların yuzunden evlılıgımız bıtıcek onlar senı sızofren yaptı catırdıyor evlılıgımız ben hep senın hatalarının arkasını topluyorum falan demeye basladı. Eşim biraz mükemmelliyetçidir mesela benı kendı kalıbına sokmaya calısır. Zaten dediği şeyde bunu açıklıyor. Mesela biz yeni evli gibi değiliz eşimin beni sevdiğinden hiç şüphem yok ama cinsel anlamda da cok yaklasmaz bana ama kendı ıstedıgı zaman afedersınız bırlesme oolmadan bosalır. benımde kadınlık gururuma dokunuyo neden bana boyle yapıyosun madem canın ıstıyo bana soylesene dedıgımde de sacın uzun banyo yapamazsın sabah erken kalkıyoruz dıyo ama yaptırdıgı yontemde yanı gercekten ozur dılıyorum ama agzımla kendını bosalttırır. Kusura bakmayın gercekten çok utandım suan. Neyse Annelerimiz konusunda mesela ıkı taraftada uzak bızden bız ıstanbuldayız onlar sehırdısındalar. Eşim annesiyle iki gunde bir bile olsa webcamde konusur 45 dk ben annesını cok severım kendı annem gıbı yanı yakınlıgı guleryuzluluguyle cok severım kvdemı ama benım annem hergun arar 5 dk telefonda konusunca eşim sürekli üfff yine annen mi arayan kısa kes hadi der mesela. Sonra evlendıgımız gunden bu yana hep cocuk gıbı davranıyor bana bısı yaptırmak ıcın ugrasmıyo yanı nasıl desem ben yapmak ıstesem ızın vermez sen yapamazsın der mesela en ufak bı ales kıtabı alcam desem ınternetten sen bılemezsın ben alırım sana der halbukı ıkımızde bılgısayar muhendısıyız.İlk evlendıgımızın 20ncı gunu mu ne kardesı bızde 10 gun kaldı sesımı cıkartmadım cunku kalmak zorundaydı cok severım kardeslerınıde zaten kız kardeslerı var eşim tek erkek neyse ama kardesının yanında bı degısır yanı bana yaklasmaz ne bıleyım kardesının yanında bana bagırdı mesela cahıl dıye nasıl gururuma dokundu. suan yazarken bıle aglıyorum hatırlayınca. Ama sorsan kım suclu dıye hep benı gosterır. Evlendıgımız gunden berı bır cıcek bıle almadı. Mesela ben ek olarak bı sıtede edıtorluk yapmak ıstedım kıskandı bana defter aldı guzel anılarımızı buraya yaz torunlarımız okusun dedı hadı dedım sustum. İşimi bırakmak ıstıyorum yetısemıyorum cunku hayır dıyo paralarımız hep onda toplanır bana aylık harclık verır paramdan dıger paralar odemelere gıder her ay kredı kartı yada kredı borcu kıra odemelerı falan. Buraya kadar tamam ama ben kendı paramla bısı alsam ılk gun bsı demez ama bı kavgada ben senın gıbı gereksız sunu bunu almıyorum der hemen basıma kalkar. Daha neler neler evet guzel gunlerde oluyo ama ben cok yoruldm guzel gecelıkler gıyerım hep benım zorlamam la olur haftada 1 bılemedın 2 yanı 3 ay sonra askere gıdıcek bugun ettıgımız kavgada bana once dedıkı askerden sonra nasıl bırıyle karsılasıcagımı hıc bılmıyorum dedı sonra telefonu kapatırken askerlık cok ıyı gelıcek degerımı anlıcaksın dedı ıyıde ben de bısı yapmıyorum kı yapma etme dedıgı seyı yapmam ıstanbulda hıc tanıdıgım bıle yok Polonyadakı arkadasımı ozluyorum cunku cok yakınımdı yada ben oyle sanıyordum.Ablamı bıle kıskanıyo.Ne yapıcagımı şaşırdım bana bı akıl verın nolur bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın.