Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Ohooo hata ustune hata etmissin,
meslegine baslamadan evlenmissin,
kv kp istememesine ragmen buldugun koca kacacakmis gibi sanki bulunmaz hint kumasiymis gibi israrla evlenmissin
adamin zihinyetini tanimadan evlenmissin
hadi bunlari yaptin adamin ve ailesinin pis zihniyetini anladin!!
birde ustune cocuk yapmissin
hadi hamile kaldin kp kv denin seni asagilayici ve cirkin sozlerine boyun egmissin
kocanla para uzerine kurulu bir evliligin ve sevgi saygi ve hatta cinsellik anlaminda bile herhangi bir baginda da kalmamis
adam en son zivanadan cikmis kudurmus seni kucaginda bebekle dovmeye kalkmis
Daha ne kadar asagilanmayi bekleyeceksin bu kocayla ve kendini bir halt sanan paraya tapan ailesiyle akraba kalarak.

Benim tavsiyem bu kocanin zihniyeti duzelmezde hadi duzelme ihtimali var diyelim oncelikle kv kp bir haddini bilecekler gerekirse gorusmei azaltacaksin, kendi annen baban armut mu topluyor azicik kocan denen adamin gozune gorunsunler bildigin meydani bos bulup ezmisler seni para goz insanlar.
Ailem arkamda değil. Zor imkanlarla okudum. İmkandan kastım maddi anlamda değil. Şehir dışına gitmemi çok istemediler.
Çok haklısın ama evlenirken bunları ön göremedim. Ailesini tahmin ettim ama eşime güvenmiştim çünkü evlenirken arkamda durdu ailesine karşı beni korudu. Şimdiyse tam tersi

Ailem arkamda değil. Zor imkanlarla okudum. İmkandan kastım maddi anlamda değil. Şehir dışına gitmemi çok istemediler.
Çok haklısın ama evlenirken bunları ön göremedim. Ailesini tahmin ettim ama eşime güvenmiştim çünkü evlenirken arkamda durdu ailesine karşı beni korudu. Şimdiyse tam tersi

Cok buyuk hata bir erkege asla guvenipte isinden mesleginden olmayacaksin, erkeklere guven olmaz asla, al bak seninki aninda cark etmis.
Hem kendi ailen hemde esinin ailesini karsina alarak evlenmissin bu adamla cidden neyine guvendin cok merak ediyorum deli cesareti hele hele isi de yokken.

Su anlattiginiz ailede asla mutlu buyumez orasi kesin kocaniz ve ailesi paraya tapiyorlar resmen, keske hic evlenmeseydiniz
Evet yaptığım en büyük hata işim olmadan evlenmem. Eşim boşanmak istemeyecektir. Zaten savcı olduğu için tüm hukuki yollarımı kapatacaktır. Temkinli olmam lazım.
Hani bir dizi var ya Yeter diye. Ordaki adamı eşime çok benzetiyorum

Eşinde aileside cahil bile değil zırcahiller... Bunları eskiden birileri ezmiş galiba şimdi eşinde aileside en iyi iş onlarda en doğru şeyi onlar biliyormuş gibi kibirleniyorlar bildiğin. Yeni doğmuş bebege 1 bardak su 10 kaşık zeytin yağı ne ya. Doktormuymuş o. Kp ne alaka yanımda emzir diyor hangi yüzle. Nasıl emzirdiğini doğrumu yanlışmı diyemi kontrol edecek sanki ne alaka kazık kadar adam. Atanamamanıza eşinizde destek olacagına teselli edeceğine o kim oluyoda sizi bu yüzden eziyor. Bunlar kendilerini kaf dağında gören zırcahilden başka birşey değilmiş.. Yuvanı kurtarmak istemek en doğal hakkın. Bence buda senin bunları görmezden gelmenle falan olur. Hem kendi sağlığın için hem evliliğin devamı için üç maymunu oynayacaksın. Ki bunu yapabilen çok zordur. Allah kolaylık versin

Evet yaptığım en büyük hata işim olmadan evlenmem. Eşim boşanmak istemeyecektir. Zaten savcı olduğu için tüm hukuki yollarımı kapatacaktır. Temkinli olmam lazım.

Kapatsın ayol adam o zaman yola gelecek, senin dik durman ve kararlı olman çok önemli ve soğuk kanlı olucaksın.

Cok buyuk hata bir erkege asla guvenipte isinden mesleginden olmayacaksin, erkeklere guven olmaz asla, al bak seninki aninda cark etmis.
Hem kendi ailen hemde esinin ailesini karsina alarak evlenmissin bu adamla cidden neyine guvendin cok merak ediyorum deli cesareti hele hele isi de yokken.
Haklısınız ben de bilemiyorum. Ağzım yandı hayatta yaptığım en büyük hata

aman aman dikkatli ol buraya falan cok detay yazma o zaman adam savciysa seceresini cikarir valla birde velayet falan isin icine girerse . Cok kotu valla hem para goz hem kotu huylu hem tepeden bakan hemde gucu elinde tutan gaddar biriymis kocan. Isin zor Allah kolaylik versin nasil bir ortamdasin pek bilemedim yani. Belliki kp kv zamaninda seni yakistiramadilar pek kiymetli ogullarina.

aman aman dikkatli ol buraya falan cok detay yazma o zaman adam savciysa seceresini cikarir valla birde velayet falan isin icine girerse . Cok kotu valla hem para goz hem kotu huylu hem tepeden bakan hemde gucu elinde tutan gaddar biriymis kocan. Isin zor Allah kolaylik versin nasil bir ortamdasin pek bilemedim yani. Belliki kp kv zamaninda seni yakistiramadilar pek kiymetli ogullarina.
Onlar daha önceden kendi köylerinden bi kızla nişanlamışlar ama sonra eşim atmış nişanı. O kız ne şanslıymış diyorum bazen

Eşinde aileside cahil bile değil zırcahiller... Bunları eskiden birileri ezmiş galiba şimdi eşinde aileside en iyi iş onlarda en doğru şeyi onlar biliyormuş gibi kibirleniyorlar bildiğin. Yeni doğmuş bebege 1 bardak su 10 kaşık zeytin yağı ne ya. Doktormuymuş o. Kp ne alaka yanımda emzir diyor hangi yüzle. Nasıl emzirdiğini doğrumu yanlışmı diyemi kontrol edecek sanki ne alaka kazık kadar adam. Atanamamanıza eşinizde destek olacagına teselli edeceğine o kim oluyoda sizi bu yüzden eziyor. Bunlar kendilerini kaf dağında gören zırcahilden başka birşey değilmiş.. Yuvanı kurtarmak istemek en doğal hakkın. Bence buda senin bunları görmezden gelmenle falan olur. Hem kendi sağlığın için hem evliliğin devamı için üç maymunu oynayacaksın. Ki bunu yapabilen çok zordur. Allah kolaylık versin

Kv kp aramıyorum doğumdan beri. Aslında ailesi falan da artık umrumda değil de işte, eşim...

Eh gunumuz turkiyesinin sorunlari simdi burda benim anlatmama gerek yok herhalde bahsedilen konumlara artik nasil gelindiginden, kendileri aslinda bir halt olmayan ve ancak birileri sayesinde bir halt olup da bir halt olduklarini zanneden, sonrada o cehalet ve gafletle yurdumun normal insan oglunu okumus calismis cabalamis tirnaklariyla parasini cikaran insanini kendi ulasilmaz seviyelerinden asagidan goren zavalli ici bos kisilikler bunlar.

Onlar daha önceden kendi köylerinden bi kızla nişanlamışlar ama sonra eşim atmış nişanı. O kız ne şanslıymış diyorum bazen

oooo birde gecmisi kirliiiii, valla bacim sen bile bile atese yurumussun cidden bir insan bunca kotu sinyal varken nasil bir evliligi yapar. Ahh ahh atanamama stresinden falan bosluguna mi geldi, madem atanamiyom bari evleneyim falan mi dedi ne yapti cok dusunmeden mi karar verdin ahhhh yakmissin kendini

Back
X