- 30 Mayıs 2016
- 79
- 72
- 3
- 43
- Konu Sahibi zzzzynpppp
Boşanmayı düşünmüyorsun ama daha çok sıkıntı çekecek gibi görünüyorsun. Allah kolaylık versin.işin zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrica bana kayin pederim yanimda emzireceksin diyecek onu cümle aleme rezil ederim ustune dava acar sikayet ederim.
Daha neyi bekliyorsun anlamadım kayin Peder seni taciz de edebilir kocan seni dovede bilir kayin validen cocugunu zeytin yagi icinde bogada bilir .
Daha da o aileden kurtulmak icin neyi bekliyorsun bilemedim.
Sonra da lafı çevirdi arkanı dön Ama yanımızda emzir diye. Eskiler öyle yaparmış. İyi de eskidrn soba vardı. Şimdi her oda sıcak diyoruz, katiyen anlamıyor. Bu arada kv boşa bunu oğlum, boşanırsan çocuğa ben bakarım dert etme dedi. Unutamıyorum çok derin yaraladı beni ailesiZınnkkkkkMemeni mi görecekmiş kp, başı göğe mi erecekmiş???
Atandım hala bitmedi aynı tavırlarkocanız çok terbiyesiz
bence sağlam bi uyarılması lazım
ne demek atanmadınız diye sizi küçük görmesi
ayıp..
Nişanlıyken öyleydi. Evlenince ben de tanıyamaz oldumEşin gerçekten değer veren anlayışlı ve romantikmişayrıca seni para kaynağı olarak gören bir herifle hala evli kalmakta ısrar ediyorsun, bide 6bin tl alırken benim koca beni sokağa atmalı desene kuş kadar maaşı var ve çalışmıyorum
![]()
Atandım hala bitmedi aynı tavırlar
Konuşuyorum düzeliyor max 1hafta sonra yine aynı. O da üzülüyor ama benim kadar değil. Tersi gerçekten pistir tabiri caizse. Ben çok yoruldumÇocuk için düzeltmeye çalışmaya bir kerede olsa değer en azından karşınıza alın bir konuşun ama dersenizki konusmaz konusturmaz bağırır çağırır konusmaya bile değmez diyebilirim.
Eşinizle ilgili yorumda bulunmak ne kadar bana düşer bilemiyorum ama sorduğunuz için birkaç kelam söylemekte zarar görmüyorum. Öncelikle, bana göre eşiniz evlilik denen kurumu tam anlamadan evlenmiş birisi. Evlilik demek ticaret şirketi kurmak gibi bişey değildir, bir gemiyi beraber idame ettirmektir, zaten evlilikte işin maddi tarafı erkeğin üzerindedir kadın elbette çalışır ama bu kesinlikle bir ömür boyu olamaz zira evinize girecek para kadar çocuklarınızın ahlakı da çok önemli kaldı ki eşinizin maaşı da sizi rahatça geçindirmeye yeterli. Bunun dışında çok büyük bir saygı eksiği var hem eşinizde hem ailesinde, bir kadına hele de bir anneye karşı nasıl böylesine para gözüyle bakarlar aklım almıyor. Bir yandan da üzülüyorum buna sizin gibi olan o kadar çok kadın var ki. Kadınlar için empati yapmaktan yoksun erkek dolu her taraf, kadınlar da biz güçlüyüz diyebilmek için erkeklerin yaptığı her şeye talib oluyorlar ama kadının işi sadece iş yerinde bitmiyor bir o kadar iş de evde yapacak o kadın. Keşke yasalarımız kadınların özellikle anne olan kadınların çocuklarıyla ve evleriyle ilgilenebilmeleri için düzenlemeler yapsa zira bu sistemde ezilen bizler oluyoruzGeçen yaz görümcem evlendi ve gidemedim diye iki ay küstüler. Erken doğum riskim vardı. Günde 11saat ders çalışıyordum kütüphanede. Eve gelince yarım saat dinlenip sonra yinederse. Uyursam eşim kaldırırdı hadi ders çalış diye. Yani şevkat ve merhamet hiç yok. Ailesi de katmerli dert oluyor. Eşim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Seni küçümsüyor kocanda kendide galler prensimi. Yada kendinin hanları hamamlarımı var. Düzelecegini düşünüp biz ne dersek diyelim zaman vericeksin çocugunun hatrina biliyorum ama duzelmez bence ne kadar erken, o kadar acısiz.
2buçuk yıllık evliyim. Yaşadığım sorunlardan bazılarını yazacağım biraz uzun olabilir kusura bakmayın.
Tanıştığımızda bana değer veren, anlayışlı, biraz da romantikti eşim. Öğretmenim ve tanıştığımızda bir işim yoktu. Ailesi de bu yüzden pek istememişti evliliğimizi ama iyi kötü laf çarpmaları olsa da evlendik.
Bölümüm ataması zor bir bölümdü ve ben iki yıl atanamadım. Bundan dolayı eşimin bana olan saygısı azalmıştı, sürekli maddi imkansızlıklardan bahsetti; ki maaşı 6000liraydı. Ayrıca her ay 1500-2bin birikim yapardık. Sonra ben hamile kaldım ve asıl sorun burdan itibaren çatlak vermeye başladı. Kp hamile olduğumu duyunca ne acelesi vardı atanmadan ne çocuğu diye eşimi azarlamıştı. Zaten işi yoğun olan eşimle hamilelik döneminde iyice aramız açıldı ve bırakın paylaşım yapmayı, hır gür tartışma yaşıyorduk. Bebeği istiyorduk halbuki ama uzun zaman olmayınca rafa kaldırmıştık.
Sürekli atama muhabbeti, beni yeren eleştiren bir üslup, okuduğum bölümün neden bu bölüm olduğu(beş yıl öncesinin hesabını soruyor, sülalede ilk okuyan kız benm ve bilinçsiz tercih yaptım), babamın zengin olmayışı (aynen bu tabiri kullandı, ki çok şükür üç evimiz var). Bir sürü şey. Bu arada baştan beri cinsel anlamda bi soğukluk. Ayda bir anca oluyordu hala öyle. Sonra ben ekimde doğum yaptım ailesiyle problemler oldu. Kp yanımda emzireceksin demeler, kv beş günlük çocuğa günde bir su bardağı su ve on kaşık zeytinyağı içireceksin demeler vs. Bir de eşim sinirlidir, bişeye kızıp bana sinli kaflı küfredince aramızdaki olmayan bağ iyice koptu. Sonra çok şükür ben atanınca aramız düzelir gibi oldu üç aydır çalışıyorum bu arada.
Ancak Son zamanlarda iyice tozuttuk.
Geçen hafta oğlum uyuyamadı yorgunluktan benim de enerjim düşüktü. Sinirlendi kalk su getir içir çocuğa diyerek bağırınca ben de emir vermezsen daha memnun olurum dedim. Kucağımda çocuk varken üstüme yürüdü ve elini kaldırdı ancak vurmadı. Çocuğu kucağımdan aldı ve mutfağa geçti, ancak hala bağırıyor. Bende çocuğu alıp emzimek için kucağından aldım. Eşim de elimdeki suluğu alıp yere çarptı. Bebeğim çok korktu ve mutfağı terkedip yatağa geçtim bebeği sakinleştirmek için. Eşimle tartışırken mümkün değil yetişkin birer insan gibi sorun çözemezsiniz,bağırır. O günden sonra boşanma fikri kafamda yer etti ama biraz daha biZe şans verdim. Bilemiyorum o el bir daha kalktığında bana iner mi? Çok üzülüyorum. Her gece koltukta uyuyakalmasından ve onu yatağa taşımaktan da bıktım. Şimdi yine orda uyuyakaldı ve bir daha onu çağırmama kararı aldım. Küçük gibi görünen ama birleşince bir dizi sinir harbi yaşatan sorunlarım karşısında evliliğim hakkında ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz neler?biraz uzun oldu ama kusura bakmayın uzun uzun anlatmak meslek hastalığı. Hiç iyi değilim![]()
O zaman yavrunuzuda yormayın daha fazla evliliginizin iyiye giden tarafı yok, Allah sabir versin ve yardımcınız olsun.Konuşuyorum düzeliyor max 1hafta sonra yine aynı. O da üzülüyor ama benim kadar değil. Tersi gerçekten pistir tabiri caizse. Ben çok yoruldum
Bnde öyle düşünüyorumAnlattiklsrinizdan çıkardığım sonuçları aktarmak istiyorum. Şimdi atanamadigindane dolayı eşinin bu agresif hareketleri olmadığını burda herkes anladı bence yani ataninca da değişmemiş adam hep aynı. Bir de şunu düşünüyorum . Bence eşinin böyle olmasında ailesinin de payı var. Sürekli fisekliyorlar adamı. Pişkin ailesi olduğu belli
Geçen yaz görümcem evlendi ve gidemedim diye iki ay küstüler. Erken doğum riskim vardı. Günde 11saat ders çalışıyordum kütüphanede. Eve gelince yarım saat dinlenip sonra yinederse. Uyursam eşim kaldırırdı hadi ders çalış diye. Yani şevkat ve merhamet hiç yok. Ailesi de katmerli dert oluyor. Eşim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Boşanma fikri beni korkutmuyor ama oğlum hangi durumda daha mutlu olur ona karar veremiyorum.Boşanmayı düşünmüyorsun ama daha çok sıkıntı çekecek gibi görünüyorsun. Allah kolaylık versin.işin zor
2buçuk yıllık evliyim. Yaşadığım sorunlardan bazılarını yazacağım biraz uzun olabilir kusura bakmayın.
Tanıştığımızda bana değer veren, anlayışlı, biraz da romantikti eşim. Öğretmenim ve tanıştığımızda bir işim yoktu. Ailesi de bu yüzden pek istememişti evliliğimizi ama iyi kötü laf çarpmaları olsa da evlendik.
Bölümüm ataması zor bir bölümdü ve ben iki yıl atanamadım. Bundan dolayı eşimin bana olan saygısı azalmıştı, sürekli maddi imkansızlıklardan bahsetti; ki maaşı 6000liraydı. Ayrıca her ay 1500-2bin birikim yapardık. Sonra ben hamile kaldım ve asıl sorun burdan itibaren çatlak vermeye başladı. Kp hamile olduğumu duyunca ne acelesi vardı atanmadan ne çocuğu diye eşimi azarlamıştı. Zaten işi yoğun olan eşimle hamilelik döneminde iyice aramız açıldı ve bırakın paylaşım yapmayı, hır gür tartışma yaşıyorduk. Bebeği istiyorduk halbuki ama uzun zaman olmayınca rafa kaldırmıştık.
Sürekli atama muhabbeti, beni yeren eleştiren bir üslup, okuduğum bölümün neden bu bölüm olduğu(beş yıl öncesinin hesabını soruyor, sülalede ilk okuyan kız benm ve bilinçsiz tercih yaptım), babamın zengin olmayışı (aynen bu tabiri kullandı, ki çok şükür üç evimiz var). Bir sürü şey. Bu arada baştan beri cinsel anlamda bi soğukluk. Ayda bir anca oluyordu hala öyle. Sonra ben ekimde doğum yaptım ailesiyle problemler oldu. Kp yanımda emzireceksin demeler, kv beş günlük çocuğa günde bir su bardağı su ve on kaşık zeytinyağı içireceksin demeler vs. Bir de eşim sinirlidir, bişeye kızıp bana sinli kaflı küfredince aramızdaki olmayan bağ iyice koptu. Sonra çok şükür ben atanınca aramız düzelir gibi oldu üç aydır çalışıyorum bu arada.
Ancak Son zamanlarda iyice tozuttuk.
Geçen hafta oğlum uyuyamadı yorgunluktan benim de enerjim düşüktü. Sinirlendi kalk su getir içir çocuğa diyerek bağırınca ben de emir vermezsen daha memnun olurum dedim. Kucağımda çocuk varken üstüme yürüdü ve elini kaldırdı ancak vurmadı. Çocuğu kucağımdan aldı ve mutfağa geçti, ancak hala bağırıyor. Bende çocuğu alıp emzimek için kucağından aldım. Eşim de elimdeki suluğu alıp yere çarptı. Bebeğim çok korktu ve mutfağı terkedip yatağa geçtim bebeği sakinleştirmek için. Eşimle tartışırken mümkün değil yetişkin birer insan gibi sorun çözemezsiniz,bağırır. O günden sonra boşanma fikri kafamda yer etti ama biraz daha biZe şans verdim. Bilemiyorum o el bir daha kalktığında bana iner mi? Çok üzülüyorum. Her gece koltukta uyuyakalmasından ve onu yatağa taşımaktan da bıktım. Şimdi yine orda uyuyakaldı ve bir daha onu çağırmama kararı aldım. Küçük gibi görünen ama birleşince bir dizi sinir harbi yaşatan sorunlarım karşısında evliliğim hakkında ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz neler?biraz uzun oldu ama kusura bakmayın uzun uzun anlatmak meslek hastalığı. Hiç iyi değilim![]()
Nasıl bir rest?boşanmak istiyorum gibi şeyler mi?Eşinin tek gayesi senin atanman olmuş para para para sosyal statü sevmiyorum bu tarz herifleri direkt boşanmak yerine sağlam bir rest çek bakalım napıyor.