Evliliğimi bitirmeli miyim

Bu adami!!! Defalarca affedip yutup üstüne çocuk yapmışsın!!! Yani baştan sona hata üstüne hata ve hala bosanmalimiyim??? Sorusu yorumsuz yorum

Daha boşanmadan ikinci evliliği planlamak? Biraz da bu boşanma sürecinde çocukların psikolojik olarak nasıl etkileneceğini düşünseniz? Çocuğunuz kardeş istiyor diye çocuk yapmışsınız bir zahmet şimdi de çocuklarınız önceliğiniz olsun. Biraz mantıklı düşünün hayatınızda illa bir erkeğin olması gerekmiyor.

En doğru kararı sen vereceksin canım, ancak bu kadar olay yaşamışsın ve hepsini sineye çekmişsiniz. Bu üzücü .

Yani kusura bakma da bile bile lades yapmışsın. Cocugun aklına uyup kardeş yapmak hele de böyle bir adamdan. İşin yokken cesaret edemeyip atandıktan sonra da devam etmissin.

Bismillah bir boşan bir nefes al kocasız kalınca ölünmüyor ? Eski eşi bu kadar araştırmanız da saçma. Siz boşlukta debeleniyorsunuz.

Son düzenleme:
Ne okudum diyorum ben , kusura bakmayın ama evli barklı kadınsınız eski sevgilinizle nasıl görüşebilirsiniz.Eşiniz yaptıysa affetmeyip boşasaydınız , ikinci çocuğu yapmanın sorumluluğunu bile 4 yaşındaki ilk çocuğunuza yüklemişsiniz. Eşiniz ayrı siz ayrı alemdesiniz, çocuklara üzüldüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…