Evliliğimi bitirmeli miyim

Konu sahibi çocukları ve çocukların psikolojisini düşünmüyor sanırım sadece kendine odaklı ''ben yalnız kalmayayım da ne olursa olsun'' düşüncesinde gibi... Adam işinden ihraç edilmiş markette çalışıyormuş artık bu adama da verir maaş kartını (çocukların rızkını) gül gibi geçinirler.

Ikinci sayfada alinti buldum yariya kadar okudum kocaniz hem aldatiyor hem ekonomik siddet uyguluyor bu adami koca yapmaya ne gerek var bin kere bosanirdiniz simdiye
Gidin bir avukattan destek alin bosanin kurtulun
Baska birini düşünmeniz de bosluktan ama bu surecte kimseyle gorusmeyin bosanmaniza odaklanin boşandıktan sonra naparsaniz yapın

Sorumsuz bir adamın bakıcılığını bırakıp başka bir sorumsuz adamın bakıcılığını yapacaksınız. Adamın 2 tane de çocuğu varmış bir de onlara bakmak zorunda kalırsanız fazladan. Ayrıca bu komiser olan adam görevinden ihraç edilmiş olması ayrı bir sorun. Belki ki sorumlu birisi. Başınızı daha beter dert alacak gibisiniz.
Öğretmen olmanızda şaşırtmadı ne yazık ki.

Adamın çocukları da gelir, 4 çocuk, öğretmen maaşı ve asgari ücretle "gül" gibi geçinir, ikinci baharları yaşarlar aynen.

Vallahi bravo size,daha boşanmadan evlenmeyi düşünüyorsunuz.Ben 8 yıldır ayrıyım hala çok korkuyorum evlenmekten,evlenmek değilde birine güvenmekten.

"Boşanmaya cesaretim yok" diyorsunuz fakat davranışlarınız hiçte öyle olmadığınızı gösteriyor. Sizin sorununuz cesaret falan değil sizde bir çok kadın gibi erkeksiz duramayanlarsınız. Yeni birini bulunca hemen boşanmaya kalmanıza bunu fazlasıyla doğruluyor. Üstelik uğruna boşanma davası açtığınız kişini ne halt olduğunu bile bilmiyorsunuz. Yeter ki erkek olsun kötü de olsa.

Illa evlenmek zorunda misiniz? Markette calisan ve 2 cocugu olan adamin size maddi anlamda ne faydasi olabilir? Manevi anlamdada zamaninda sizi issizsiniz niye terketmis zaten, yani aman aman unutamayacak bi sevgisi yokmus.. Bi durunda kendinize gelin bence, kendinize ve cocuklariniza bakin..

Devlet işinden ihraç edilmiş birine nasıl guvenebiliyorsunuz? Öyle her önüne geleni ihraç etmiyor çünkü devlet. Sağlam bir suç işlemiş olması gerek

Daha bosanmamissiniz

Bu kötülüğü Ebu cehil yapmaz karısına bu nasıl adam ya

Bir erkek olmadan hayatınızı idame ettiremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Bence sizi aldatıp duran bir adam olmadan hayatınız daha sağlıklı ilerler.

E ne olduğunu bilmediğiniz, çocuklarınıza nasıl davranacağını bilmediğiniz ve evli bir kadına göz diken bir adamı da hayatınıza almakçin hevesli olmayın lütfen.

Okurken tansiyonum oynadı yerinden Allah aşkına sizde hiç mi mantık yok? Nasıl hayatta kaldınız böyle pes yani o çocuklara yazık günah. Esra Erol olayları gerçek demek ki.

Sizi anlıyorum aslında ama kafanız çok karışık hayatınızda düzene ve normal olarak sevgiye ihtiyacınız var. Bence önce zaman verin en başta kendinize iç sesinize sohbet edin Bi süre.. sitede yeniyim size özel yazmak istedim ama yazamadım.

Bence eşinizden ayrılın ama eski sevgilinizle evlenmeyin tekrar belki deneyebilirsiniz ama evlenmek gibi bir hataya düşmeyin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın

hayatınızda illa birileri olmak zorunda değil hele de bu eski sevgilinizken

lütfen yapmışsınız zaten bir hata iki tane çocuk bu adamdan doğurmuşsunuz. işiniz gücünüz var uğraşmayın boşanın

eski sevgiliniz iyi biri olsaydı mesleğinden ihraç edilmezdi ve nedense hep aldatılmışlar hep mutsuzlar değil mi? Aynı hataya bir kez daha düşmeyin derim ben. Kendi ayaklarınızın üstünde durabilmeyi öğrenin o zaman sizi kimse üzemez.

tam müge anlı konusu yemin ederim. daha boşanmadan ikinci evliliği nasıl düşünürsünüz? evet boşanmalısınız. 1 çocuğu yapmışsınız da 2 inci çocuğa bu zülmü niye yaşatıyorsunuz? bu adamdan baba da eş de olmaz.

Hanımefendi sizi hiç anlayamadım. İşi gücü yerinde memur kadınsınız. Defalarca aldatılıp affetmişsiniz. Üstüne 2 çocuk yapmışsınız. Kocanız sizin paranızı çalmış. Siz şimdi anca 20 sene önceki sevgilinizi bulunca mı boşanmak aklınıza geldi. Bir de üstüne bu adamla evlenmeyi planlıyorsunuz daha boşanmadan. Bir ayna karşısına geçip bu yazdıklarınızı kendi kendinize sesli bir şekilde okuyun bakalım ne diyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…