Evliliğimi bitirmeli miyim

Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz da eşiniz de pek sizinle olduğu söylenmez ki. Resmen kambur gibi omzunuza yük. Eski sevgili felan da hiç bulaşmayın Allah aşkına çocuklarınız size yeter
Eldekinden ne buldunuz da yeldekinden ne bulasiniz

Kafalar ve hayatlar pırıl pırıl,kendi yaşadığınız rezil hayatlara niye o günahsız çocukları alet edersiniz?Allah akıl fikir versin.
Bu arada ben eşimi aldatmış bişey yapmışım gibi yorumlar nedir ya,benle boşanan eski erkek arkadaşım iletişime geçti ikimizde başka şehirdeyiz 23 senedir görmedim yazıştık sadece ve boşanmadan uygun olmayacağı için dava açtm 1 ay önce henüz günü belli değil adamla bişey yaşamışım gibi yargılamak nedir

ama siz dediniz ya 2.evlilik için karşı tarafın iş bulmasını bekliyorum diye
daha ne olsun illa elele tutuşmanız gerekmiyor ki yada başka şeyler.
evlilik planı yapıyorsunuz daha boşanmadan.

İyi ki yaşamamışsınız

Vicdanınızı rahatlatmak istiyorsunuz sanırım ama aldatmak illa ki fiziken olmuyor hanımefendi.Benim en kızdığım şey,eşinizin sizi defalarca aldattığını bile bile affedip iki çocuk dünyaya getirmeniz.Sizin hayatınız zerre umurumda değil ayrıca,niye yargılayayım?

Evet gayet de eşinizi aldatıyorsunuz.
Elalemin herifiyle ilgili aşağıdaki bilgilere sahip olmak ne demek Aldatmak demek. İlle yatıp kalkmanıza gerek yok. Gayet de elin herifiyle tekrar evlenmek için planlar yapıyorsunuz. Eşiniz yapsa da aldatmak olurdu bu. Fark etmez.

Kafalar ve hayatlar pırıl pırıl,kendi yaşadığınız rezil hayatlara niye o günahsız çocukları alet edersiniz?Allah akıl fikir versin.
Kafa pırıl pırıl olsa bende günümü gün ederdim,edebiyle yaşayan biriyim evlendiğim kişinin karaktersizliği bu ben eşimi aldatmıyorum dava açtm eski erkek arkadaşım başka şehirde ve görüşmedim hiç lütfen saygısız yorumlar yazmayın

Yok anladım sonradan atandığınızı ama anlamadığım atandıktan sonra evliliği devam ettirip üstüne çocuk yapmanız.

Neden inşallah öğretmen değilsinizdir dedim açıklayayım hayatında bu kadar sorun yaşayan ve psikolojik destek almayan insan hayatının farklı noktalarında illaki bir şekilde yansıtıyordur bu sorunu.

Saygı dozajını aştığımı düşünmüyorum,sizin saygısızlığınız kendinize.Hayatınız beni zerre alakadar etmez,alıntılayıp yorum yapmayın bir daha rica ediyorum.

Kadının mor saçlı olup dudağının altındaki piercing ve kulaklarını küpeleri ile donatması ve bu durumun konu ile alakası ?
E siz de boşanmadan bir sonraki yeri garantilemeye çalışıyorsunuz üstelik çocuklarını da alsın ki rahat rahat eski sevgiliniz ile ikinci baharı yaşayın demi .

İşte bu noktada şunu yaptım eski erkek arkadaşım ilk iletişime geçip o bana ben ona yaşadığım süreci anlattık o beni de yalnız bir anne sanmış çünkü hiç eşimi paylaşmam sosyal hesaplarımda ,beni aldattığı için gönül bağım koptu, boşanana kadar görüşmek doğru olmadı için görüşmeme kararı aldık,ayrıca defalarca aldatılan bir kadın aldatmamayı düşünemez zaten,aldattıysamda bu da benim eksiğim,ben hala boşanma davası açmama rağmen kararsızım ve başka bir açıdan hayatıma ışık tutacak insanlara ihtiyacım var yargılanmaya değil

Dimi yaa bende ona taktım. Tesettürün ne alakası var yani.

Eşinizin sizi onca aldatmasından dolayı değil eski erkek arkadaşınızın boşanıp sizinle iletişime geçmesiyle boşanma davası açmışsınız, doğru mu okuyorum? Hayatınızda illa bir erkek mi olmak zorunda? Eski erkek arkadaşınız malum örgüte üye olduğu için mi atılmış polislikten? Hapis yatmış bir de? Örgüt üyesi ve hapis yatmış biriyle çocuklarınızı aynı eve mi sokacaksınız? Allahım, neler işitiyorum ben ya?

Ben yeterince sevgisiz bir evlilik sürmüşler 2. Bahar yaşamam kime zarar verecek tmm siz mutlu olun ben 2. Bahar da yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…