Çok şey vardı. O geleneksel bir zihniyete sahipti. Evlenmeden önce bunu sakladı. Şu anda da oturup konuşun, ne kadar modern insan dersiniz ama davranışları tam tersi. Çok iyi oynar dışarıya. Bana da oynadı yıllarca. Hâlâ bile çoğu ortak arkadaşımız konduramıyor yaptıklarını. O adam bu adam mı diye soruyor herkes. Elimde ses kaydı, videolar, darp raporları, çocuklarımın şahitliği var da Allahtan, ben mi kafamda kurguluyorum diye kendimi sorgulamıyorum. Şüpheciliği, bana karşı hoyratça öfkesi(dışarıya karşı çok sakindir, pamuk gibidir adeta), çocuklara tavırları, çocuk yetiştirirken yaşadığımız zihniyet farklılıkları vb. Şiddetin her türlüsünü de dibine kadar yaşadım. Yıllardır kurtulmak için çabalıyorum. Düşünsenize iki buçuk yıl önce uzaklaştırma aldım darptan, raporum var, çocuklarımın şahitliği var, ona rağmen yazdığı dilekçedeki yalanları ve manipülasyonlarıyla uzaklaştırmayı kaldırtıp eve döndü. Yıllardır ayrılmaya çalıştıkça battım, başaramadım. Bu kez olacak inşallah çünkü bu kez her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladım. Arkadaşlarım, avukatım, ailem bana destek oldu ve oluyor. Benim eşim gibi birinden tek başınıza kurtulabilmeniz olanaksız.
Sizin eşiniz böyle değil anladığım kadarıyla ancak kavgada gözünün bu kadar dönmesi çok tehlikeli. Açıkçası benim de böyle böyle başlamıştı ve iyi olduğu zamanlar yüzünden aklım hep karışıyordu. Terapiyle çözüleceğini sanıyordum ama bu onun kişiliğiymiş maalesef. Yani kişilik bozukluğu vardı onda. Bunu düzeltmek mümkün değil. Kendinizi kimse için bu kadar yormaya değmez.