Evliliğimde ki aylardir suren problemler

Bence sizde aradığını bulamamış. Yani şöyle söyliyim eski ilişkisinden bunaldığı bir dönemde konuşmaya başladınız sana karşı bir şeyler hissettiğini sandı. Çünkü 3.5 senelik uzun bir ilişki illaki yıpranmalar bunalmalar olmuştur. Sonrasında sizinle konuşmak iyi geldiği için ondan ayrıldı sizinle evlendi ama işler umduğu gibi gitmedi. Onu özledi ya da içinde kıyaslama yapıyor ve o baskın geliyor. Acaba onunla olsaydık nasıl olurdu diye düşünüyor.

Eşinizin eski sevgilisinin annesi kansermiş.Tahminen o durumda kızcağızın duygu durumu çok kötüdür.Depresyondadır. Haliyle eşinizde onunla sevgiliyken bundan etkilendi.Ve bunaldı.
Buradaki duruma göre araya siz girdiniz.Sevgili olmasanız bile flört etmek bile bir aldatmadır.
Evet sadakat yükümlülüğü o sırada eşinizdeydi.Fakat diyelim o sağlıklı düşünemiyor.Siz anında ilişkiyi veya flortlesmeyi bitirmeliydiniz.
Tahminen kızcağız size ah verdi.Ve tuttu.
Sizin evlilik artik iflah olmaz.
Eşiniz sizi hiç sevmiyor.Bunu bence biliyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz.
Bu arada profilinizde çocuğunuz var görünüyor???

Hamile misiniz???

O dövmeli ve şımarık kızı resmen sizinle aldatmış. Kız en azından dövmeli ve şımarık. Karaktersiz değil hiç değilse.

Kusura bakma canim saha 1 bucuk yillik evlisiniz daha yenisiniz ama kardes gbi yasiyorsaniz evde o sana bisi demiyorsa sende birak bisi deme zamaninda sende hata yapmışsın olmuyorsa zorlamaninda bi anlami yok yani biraz boyle denersiniz olmuyorsada olmuyordur demesi kolau diceksin ama seni sevmeyen bi adamlada ayni catinin altinda yasanmaz ne opmeni ne sarilmani isdemiyorsa neblym ben vajinimus ile ugrasiyorum cok sukur bin sukur 3 yiillik evliyim esim hep destek yabi guvenin yoksa zorlamaninda bi anlami yok allah yardimcin olsun insallah duzelir araniz

Seni sevse sence bosanalım dermı hanımefendi?

Zaman ver ayrilcam dedigine gore kizi seninle aldatmis. Duz mantik. Size uzulemedim.

Arkadaşlarının eşinizle ilişkiyi kesmelerinin sebebi eski kız arkadaşını sizinle aldatması ve kızı haklı bulmaları. Demekk ki etrafında onu savunan doğru bulan insanlar var. Demek ki eşiniz kıza yanlış yapmış ve insanlar tepki göstermiş.
Eşiniz kızı stalklıyor ama bakalım kızın umurunda mı? Eşiniz bulunmaz hint kumaşı mı? Size böyle davranan umursamayan adamı ne kadar büyütüyorsunuz gözünüzde farkında mısınız?
Bence yaşadığınız şeyi biraz hak etmişsiniz. 3 bucuk yıl birlikteymişler. Siz kızın arkasından iş çevirirken o kızın halini düşündünüz mü? 3 bucuk senelil sevgilisi ayrılıp başka biriyle evlenmiş.. İnsanın kendi başına gelse ne kadar acı çeker değil mi? Hassasiyet göstermediğiniz şeyler karşılığında hassasiyet beklemeyin. Siz bir yanlış yapmışsınız. Ve eşiniz cok cok yanlışlar yapmış.
Umarım o kız eşinizin suratına bile bakmıyordur ve yaraları kapanmıştır.

Keşke sevgilisinden ayrılan biri ile hemen konuşmasaydiniz, şuan üzülen siz oluyorsunuz
Kaçan kovalanir sözü ise gerçekten doğru
Biraz yalnız bırakın.

Şimdi de size acıyordur belki

Olan olmuş yanlış başlamış bu ilişki . Ama bir çözüm bulunmalı eşinizin üstüne gitmeyin. Bırakın o elbette anlayacaktır huzuru sizde bulmasaydı evlenmezdi . İnanın aşk değil yol arkadaşlığı önemli

Ben de bakıyorum ne yalan söyliyim eşimi seviyorum ama merak ediyorum nasıl biriyle evlenmişler çocukları olmuş mu falan filan

Olayın başında sizi görüp kızdan ayrılmış bir adam var. Siz çivi çiviyi sökerdeki kişi konumundasınız bana göre. Bu sevgi mi bilemiyorum bana göre değil.. Normal şartlar altında insanlar uzun ilişkiden yeni çıkmış kişilere yaklaşmazlar çünkü unutmaları için fırsat tanımak gerekir. Siz belayı çekmişsiniz. Aldatma olması da hayatında biri varken sizin o ruha, kalbe girmenizden ötürü. Şimdi evlisiniz ve adam ayrılmayı düşünüyor diye eski sevgilisine yükseliyor. Sizden boşanıp aynı gün eski sevgilisi ile ilişki başlatması onurlu bir davranış olmazdı. Bunun bilincinde değilsiniz. Karşınızda olgun bir insan yok bana göre. Siz bunu istemişsiniz. Şu saatten sonra yapılacak tek şey bavulu toplayıp gitmek olur.

Burda şuan sadece herkez yargılıyor seni yanlış yaptın şunu bunu miye yaptın diyorlar..
Adam burda kızı aldatıyor başından biliyormuydu sevgilisi var diye yok ayriyetten seninle ciddi olup evleniyor aşık olmuş arkadaşlar gecmişi konuşmayalım yardımcı olucak şeyler söylemek lazım bence hatasını kendiside biliyordur heralde..
En iyisi kendine güzzellik yap onun ilgisini cek süslen püslen cık arkadaşlarınla buluş gitmek isteyen saten gidicek kendini alışdır kafana onsuzda yaparsın öyle yazılmışsa illa olucak ama şimdi süslen püslen ilgisini cekmeye bak kavga etmemeye bak güzel yemekler temiz ev ilgisini cek başka bişey yapamazsın arkadaşlarından koparmaya calışırsan ozaman daha daha yapışır oyüzden boşver en iyisi şuan kendinle ilgilen başka da bişey diyemem cünkü adam kesip atarsa karar verirse dönmesi cok zor

eşimin bir lafı vardır
eskilerle olmak istesek adı eski olmazdı diye.
bence de seven insan eski sevgilisi için bu hareketleri yapmaz.
ben mesela eski sevgilimin aldatılıp boşandığını duyunca çok üzülmüştüm onun adına kimse böyle bir şeyi yaşamamalı diye
ama bu da hala sevdiğim anlamına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…