Evliliğimde ki aylardir suren problemler

Ya size şöyle söyleyeyim. Eşinizinki normal bir amaan stalklayayım olayı değil, bayağı bayağı unutamamış ki böyle efkanlanmış.
Bu olayda yapabileceğiniz tek şey karşılıklı bir şekilde konuşup bir karara varmak. Eşiniz sizi sevmeyip sizi gözden çıkardıysa arkanıza bile bakmayın. Bir başkası sizi sevecek diye beklerken ömrünüzü heba etmekten başka birşey yapmazsınız.

Eşinin bi kadınla hayatında siz varken öylesine konuşsa, o arada siz görseniz ‘‘ öyle pat diye aldatmadım’’ dese kabul edecek misiniz? O kadın hayatında iken sizinle konuşuyorsa onu aldatıyordur
E zaten siz öncesinden konuşuyormuşsunuz. Yani sizin iş garanti olunca kızdan ayrılmış ve siz sevgili olmuşsunuz. Doğru mu anladık?
Onlar sevgiliyken biz tanismistik asla sevgili olma gozuyle bakmadim icimde bir hoslanti olmustu .Aralarinin kotu olduğunu ayrilacaklarini soylediler kiz zaten sorunlu gibiydi esim o yuzden aciyordu esim ayrilinca biz sevgili oldil .Kinamayin kinadiğinizi yasamadan olmezsiniz unutmayin

Beni seviyor diyosun ama ona geri doncegini dusunuyosun sevdiginden emin olsan guvenirdin korkmazdin kbakma

Ne kınayacağım yahu sizi.
Eşiniz acıyor muydu kıza?

Ne kınayacağım yahu sizi.
Eşiniz acıyor muydu kıza?
Yani o donemler kizin annesi meme kanserinden vefat etmis 1.yil once esimle 3.5 yillik sevgililik donemi olmus .esim o yuzden ayrilmak istemiyordu acima kismi bu anlamda yeni yeni toparladi olmaz felan diyordu hayir suan acimiyor

Yani o donemler kizin annesi meme kanserinden vefat etmis 1.yil once esimle 3.5 yillik sevgililik donemi olmus .esim o yuzden ayrilmak istemiyordu acima kismi bu anlamda yeni yeni toparladi olmaz felan diyordu hayir suan acimiyor
E demek ki ayrılma durumunu konuşmuşsunuz siz. Neyse ya hakkınızda hayırlısı olsun, ben yorum yapmayayım.

Haklisiniz ama bu iliskide cok emek verdim .Dugunumu bile ben yaptim ,ceyizimi herseyimi.Bir kiz icin evli karisini terkeden bir adamla zaten evli durmam .Sadece biraz canim aciyor cunku cok fedakarlik yaptim esime karsi gozum ondan baskasini bir kez olsun gormedi.Anne olmak istiyorum yasim geldi geciyor

Aynı eşinizin eski sevgilisiyle olduğu gibi; sizinle arası kötü belkide karşı tarafa ayrılacağım diyor. Sizlede ayrılmaya çalışıyor. Unutmayın yaptığınızı yaşamadan ölmezsiniz.
Yok kiz cok kinci biriymis gururlu .Esimi asla affetmezmisim o konudan yana sıkıntı yokta.Esim benden soğucak diye korkuyorum ne cinsel hayatimiz var kac aydir ne iletisimimiz resmen kardes gibi olduk .siz hic hata yapmadiniz mi hanimefendi?

O zaman aralari cok kotuydu ve ayricaklardi zaten ,benim icin birakmadi ki aralari kotuydu esim ayrilmak istiyordu bana kac defa soylemisti sonra ayrilinca biz sevgili olduk zaten oncesinden konusuyorduk .Oyle pat diye sevgili olmadik yani
Eeee sıkıntı ne? Şu an da o kızla birlikte olabilir o zaman? Nihayetinde sizinle de arası kötü ve sizden de ayrılmak istiyor. Madem bu normal, siz niye trip atıyorsunuz. Kız da çevresindekilere zaten araları kötü ayrılacaklar, diyordur belki?

Bacım, kusura bakmada memleket sevmeden evlenen adam dolu. Benim eski sevgilim benden sonra başkası ile evlendi hemde kendi isteği ile benden ayrıldı. Evlendikten 1 sene sonra sürekli bana ulaşmaya çalıştı, ben numaralarımı değiştikçe başka yerlerden ortak arkadaşlardan ulaştı bensiz yapamayacağını söyledi . Evet bunları söylerken evde eşi onu bekliyordu. Eşine söyledim de öyle düştü yakamdan.demem o ki sevmese evlenmezdi deme

Zor bir hayat, öncelikle Allah yardımcınız olsun. Yalnız eşinizin sevgisinden nasıl bu kadar eminsiniz? Seven insanın davranışlarını mi sergiliyor? Herşeyi tam olarak anlattığınızı farzederek soruyorum.

Kızın videosuna bakıp kederlenip alkol alıyor
Ama sizi seviyor
Üzgünüm gerçekten eminim çok kötü hissediyorsunuz dur ama daha fazla uzatmayin bence kv ne yapacak kalbini mi sokecek beyninde kalbinde siz olmadığınız sürece evli olsanız ne olur ?
Zor çok zor ama gurur yapın ayrılın bu çok üzücü resmen unutamamis kendinize bu iskence yi yapmayın
Ayrılın

Eşiniz duyguları karmaşık bir döneminde hayatına girmişsiniz ve belkide inat uğruna evlenmiş olabilir mi? Evet kırıcı ama olmayacak bir şey değil?
Bunu terapistle çözemezsiniz. Çok aykırı gelmesin size. Biraz ayrı kalıp duyguları hakkında karar vermesini deneseniz? Bu kadar kırıcı muameleye rağmen, ısrarcı olursanız sizden daha çok soğuyabilir. Kaçan kovalanır gerçeği değişmiyor malesef. Kendinizi bu kadar değersiz göstermeyin. Sizinle evliliğe devam etmek istiyorsa sizi dışlayan o gruptan
uzak durmak zorunda. Bunu sizin için yapmıyorsa gözden çıkarmıştır zaten. Kendinize bu değersizliği reva görmeyin. Bir kaç sene sonra niye bu kadar beklemişim diye düşünüp geçen zamanınıza yanarsınız.
Bu kadar yeni bir evlilikte 2 ay cinsellik olmaması kesinlikle normal değil. Evlenmişsiniz ama hayat arkadaşı olamamış size. Kendinizi harcatmayın derim, çünkü kavuşamamış aşk olmuş onların ki artık.

Belli ki esinizin akli karismis silkelenip kendine gelmesi gerekiyor akli o kizda muhtelen bakip ic cekiyor anlattiginiza göre bir gun cark edecektir akli sonucta o kiz da ona donmez ama sana döndüğünde sen onun yaninda olur musun bilemem..gencsin kurtulacak gibi degilse birak gitsin.....

"Ah" la ilgili en güzel cümle "yarına kalsada yanına kalmaz"
Bı tarz evlilikleri hiç ama hiç doğru bulmuyorum.
Kv niz evliliğinize ne yapabilir ki...
Sizin için "iğrenç insanlar" yazan bir adamla evliliğinizi sürdürmekte sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…