Konu sahibi burada sizin davranışlarınızı eleştirenleri eleştirmişsiniz iyi güzelde, siz ilk yorumunuzda, yaşadığunız şeylerde zerre suçu olmayan , hatta sizin ve eşiniz olacak karaktersizin yüzünden allah bilir neler yaşayan o kız hakkında neler yazmışsınız. Yok dövmesi varmış, şımarıkmış, yok sorunluymuş öyleymiş, böyleymiş, anlatım diliniz bile çok irite edici ve suçlu psikolojisi. Siz burda hata yaptım böyle oldu deseydiniz millette bu kadar üstünüze gelmezdi. Ama siz yaptığınız hatayı görmezdrn gelip, sizin aksinize olaylarda güçlü duruş sergileyen insana hakaret edersensiz daha çok sorunlar yaşarsınız. Hadi her şeyi geçtim, size dokunmayan, pul kadar değer vermediği yazınızda anlattığınız olaylardan belli olan ve boşanmak isteyen adamdan annesine söyleyeyimde benden çocuk yapsın, biyolojik saatim geçiyor neyin kafası çözemedim. Evlilik terepistini bilmemde yaşadığınız olaylara verdiğiniz tepkilere bakınca bence siz bir acilen bir psikoloğa gidin. Çünkü yaşadığınız olayda gördüğünüz muameleye verdiğiniz tepki pek normal değil.