- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
Yok kiz cok kinci biriymis gururlu .Esimi asla affetmezmisim o konudan yana sıkıntı yokta.Esim benden soğucak diye korkuyorum ne cinsel hayatimiz var kac aydir ne iletisimimiz resmen kardes gibi olduk .siz hic hata yapmadiniz mi hanimefendi?
Sevgilisi olan bi adam size sevgilimden ayrılcam diyebiliyorsa işin oraya gelmesi aldatmadır hanımefendi kendinizi kandırmayın. Arkadaşları da bu yüzden cephe almış size. Kocanız önce sizi garantiye almış sonra ayrılmış nerden bakarsanız bakın bu pek hoş bir davranış değil sanırım. Sizce hoş mu ?Aldatma diye birsey yok biz konustuğumuz zaman sevgililerdi ama iliskileri kotuydu esim ayrilmak istediğini soyledi ayrildilar sonra biz sevgili olduk yani bayanla sevgiliyken esimle sevgili olmadim ki ? Bunun neresinde aldatma
Üzülerek söylüyorum ama eşiniz bence sizi sevmiyor.Seven insan bu şekilde davranmaz.Evlenirken seviyordu yada öle sanıyordu muhtemelen kızı görünce gerçek duyguları ortaya çıktı muhtemelen.Bu durumda ne aile ne doktor kimse yapamaz eşiniz gözden çıkarmış siziEvet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Bende sizin gibi düşünüyorum birinin profiline bakmak illa başka duygudan olmuyor.İnsan meraktan bakıyor kendimden bildiğim için eşimin baktığını görsem sorun çıkaracağımı sanmıyorumAdamı rahat bırak bence, çok üstüne düştüğün için bunalmış gibi geldi bana. Bakarsa baksın eski sevgilisinin profiline, bu seni sevmediği anlamına gelmez. Bende yapıyorum arada. Meraktan ex aşklarımı stolklarım ama bu eşimi sevmediğim için değil. Sadece merak
Hızlı sevgili olmamışsınız, resmen aralarına girmişsiniz. Yanlış anlamayın eşiniz de siz kadar suçlu da buraya siz konu açmışsınız. Onlar bir çiftmiş, arada nikah olmaması bir şeyi değiştirmez. Şimdi de karakterini sergileyip tekrar eski sevgilisine gözü kaymış, toparlamak zor. Sizin bunu öngörmeniz lazımdı, önce sizinle aldatmış, şimdi de sizden kurtulmaya çalışıyor.Bu kadar vebale girilmeyecek karakterde bir eşiniz var. O kızın ona dönüp bakacağını sanmıyorum, ama eşiniz vazgeçmiş evliliğinden.Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Hala sevdigini mi dusunuyorsunuz ? Adam eski sevgilisinn videosuna bakip iciyor vayy be ne sevgiymis helal olsun biz sevgi gormemisiz demek kiEvet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Iyi de flort seklinde bir konusmaniz var, bence aldatmaktan cok da farkli degil yani onceki mesajlarinzda yazmissinz bekle ayrilacagm zaten falan dems size, simdi esinz bir kadinla konissa ve ona ayrilacagim zaten falan dese bu bir nevi aldatmak olmuyor mu ? Eger bunu normal goruyorsaniz esinizn davranislarini da normal gormeniz lazimAldatma diye birsey yok biz konustuğumuz zaman sevgililerdi ama iliskileri kotuydu esim ayrilmak istediğini soyledi ayrildilar sonra biz sevgili olduk yani bayanla sevgiliyken esimle sevgili olmadim ki ? Bunun neresinde aldatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?